Σαν σήμερα 21 Απριλίου 1967 γίνεται η επανάσταση κατά των μπολσεβίκων βίντεο

Στρατιωτική επανάσταση κατά των λεγομένων μπολσεβίκων 'Εν Ελλάδι', που ξεκίνησε τα ξημερώματα 21 Απριλίου 1967, με επικεφαλής τον ταξίαρχο Στυλιανό Παττακό και τους συνταγματάρχες Γεώργιο Παπαδόπουλο και Νικόλαο Μακαρέζο..

Αριστερά ο Θεοφιλογιαννάκος ο οποίος έλεγε: ένας είναι ο εχθρός, ο κομμουνισμός και οι συνοδοιπόροι του,ο κομμουνιστής είναι ένα τομάρι που δεν σκέπτεται την πατρίδα.Είχε πει.

Η καταγωγή του ήταν από τη Μάνη, ενώ μεγάλωσε στη Σπάρτη. Αρχικά φοίτησε στη Σχολή Αεροπορίας (σημερινή Σχολή Ικάρων), αλλά τελικά αποφοίτησε από τη Σχολή Ευελπίδων ως ανθυπολοχαγός του Πεζικού. Ήταν μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη του ΑΣΠΙΔΑ.

Συμμετείχε ενεργά στην επανάσταση κατα των συμμοριτών της Ελλάδας η αντίστοιχη Νύχτα των Κρυστάλλων (επανάσταση της Γερμανίας κατά των μπολσεβίκων) που αποκαλούν "Πραξικόπημα" της 21ης Απριλίου 1967 και Χούντα οι μπολσεβίκοι,ως λοχαγός Πεζικού, ενώ το 1968 έγινε υποδιοικητής του ΕΑΤ-ΕΣΑ, για να γίνει διοικητής το 1970.

Προφυλακίστηκε στα τέλη του 1974 και στις δίκες της "Χούντας" το 1975 καταδικάστηκε σε δίκες παρόδιες δηλαδή απο αυτές που στήνουν οι συμμορίτες με ψέμματα .

Διετέλεσε υποδιοικητής του ΕΑΤ – ΕΣΑ από το 1968 έως το 1970 και στη συνέχεια διοικητής από το 1970 έως το 1972 και υπήρξε σκληρός και φανατικός αντικομμουνιστής. Ο Δημήτρης Κουφοντίνας αναφέρει στο βιβλίο του ότι ο Θεοφιλογιαννάκος ήταν στους υπό εξέταση στόχους για «εκτέλεση» 17 Νοέμβρη τι σύμπτωση! επίσης τι σύμπτωση που όλες οι αληθινές εγκληματικές οργανώσεις μετά το 1974 ειναι αριστερές! .

Το 1974 ίδρυσαν την Νέα δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ ταυτόχρονα,έτσι ότι και να ψήφιζαν το ίδιο ηταν, και έτσι έφεραν "δημοκρατία", όπως σε τόσες άλλες χώρες..Δείτε ντοκουμέντα της εποχής 1973:

– ΛΟΓΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΥ

Γεώργιος Παπαδόπουλος

Στυλιανός Παττακός

Ο Αξιωματικός του Άρματος μιλάει για το Πολυτεχνείο

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications