Ρωσικό ΥΠΕΞ: Πρέπει να είσαι ανώμαλος για να επιτεθείς στη Δαμασκό όταν έχεις ευκαιρία για ειρήνη
Ρωσικό ΥΠΕΞ: Πρέπει να είσαι ανώμαλος για να επιτεθείς στη Δαμασκό όταν έχεις ευκαιρία για ειρήνη

«Ο συριακός λαός δοκιμάσθηκε πρώτα από την 'Αραβική άνοιξη', μετά από το Ισλαμικό Κράτος, τώρα από έξυπνους αμερικανικούς πυραύλους.

Η πρωτεύουσα μιας κυρίαρχης κυβέρνησης, που προσπαθεί επί χρόνια να επιβιώσει υφιστάμενη μια τρομοκρατική επιδρομή, δέχθηκε επίθεση», έγραψε στο Facebook η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας Μαρία Ζαχάροβα.

«Πρέπει να είσαι πολύ ανώμαλος για να επιτεθείς στην πρωτεύουσα της Συρίας ακριβώς τη στιγμή που είχε μια ευκαιρία για ένα ειρηνικό μέλλον», πρόσθεσε.

Και σημερα η ανθρωπότητα κοιτάει πάλι τους "δίκαιους Αμερικάνους" να θέλουν να τιμωρήσουν την κακή Συριά ..που ενώ την εχουν γονατίσει εδω και 6 χρονιά … την έχουν ξεθεμελιώσει με ορδές πρακτόρων και χρήσιμων ηλίθιων!! και αν δεν πετύχει τοτε μπαίνει το δεύτερο σχέδιο:

Tην πέφτουν όλοι μαζί! οι συνήθεις ύποπτοι: Βρετανία Γαλλία Αμερική όλες κάτω απο εβραϊκή επιρροή! αυτοι οι ίδιοι μαζί με την τοτε σοβιετική ένωση προκάλεσαν δυο παγκόσμιους πολέμους : 1914 Βρετανική Αυτοκρατορία - Γαλλία- ΗΠΑ- Σοβιετική ένωση κτλ, κατά της Γερμανικής Αυτοκρατορίας (Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος).

1939 Βρετανία Γαλλία- ΗΠΑ- Σοβιετική ένωση κτλ(μαζί και η Ελλάδα μεχρι που "ξύπνησε" ο Μεταξάς, αλλα πολύ αργά τον δολοφόνησαν ),κατά της Γερμανίας (Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος) παρόμοια τερατώδες ψέμματα έλεγαν και τότε όπως και σήμερα με την Συριά, για να στρέψουν την κοινή γνώμη κατα της Γερμανίας!ακόμα και τις σφαγές που έκαναν οι κομμουνιστές σε πολλές χώρες όπως και στην Ελλάδα τις χρέωσαν στους ναζι! Βλέπε σφαγή στο δάσος Κάτυν και οχι μονο...

Αν πάρουν την εξουσία στην Συριά θα τους διδάσκουν στα σχολεία έκει για τον "δικτάτορα φασίστα" Άσαντ, και για κάλους isis! που "ελευθέρωσαν" την χώρα!οπως κάνουν ήδη στην Λιβύη και άλλου για "δικτάτορες" Σαντάμ Καντάφι κτλ, οπως εδώ οι κομμουνιστές εμφανίζονται ως "ήρωες της αντίστασης"! και "πατριώτες" όταν δεν ειναι καν Έλληνες στο γένος! και έσφαζαν αληθινούς πατριώτες και τον στρατο της Ελλάδας ακόμα και με κονσερβοκούτια! "Ταγματασφαλίτες" ηταν οπως ο στρατός της Συρίας που υπερασπίζονται την χώρα τους απο αυτούς τους πράκτορες και χρήσιμους ηλίθιους!

O Ρούντολφ Ες δολοφονήθηκε βάναυσα στο κελί του από άνδρες της ΜΙ6 σε ηλικία 93 ετών στις φυλακές τού Σπαντάου στο Βερολίνο, όπου εκρατείτο επί 40 ακριβώς χρόνια (ενώ συνολικά ήταν κρατούμενος από το 1941, όταν συνελήφθη από τους Βρετανούς).Το «έγκλημά» του ήταν ότι προσπάθησε με την πτήση του στη Σκωτία, με αυτή την «αποστολή για την ειρήνη», στις 10 Μαΐου του 1941, να φέρει την ειρήνη στην Ευρώπη και στον κόσμο ολόκληρο. Και πράγματι, ο πρώτος λόγος για τον οποίο φυλακίστηκε και καταδικάστηκε σε ισόβια δεσμά ήταν αυτός,γιατί δεν ήθελαν ειρήνη, απο την αρχή ήθελαν πόλεμο!..

Ο μασόνος Churchill(Ουίνστον Τσώρτσιλ),στην ομιλία του στο Guildhall τον Ιούλιο του 1943, θα ομολογήσει : «Μπήκαμε στο πόλεμο με την δική μας ελεύθερη βούληση, χωρίς να δεχθούμε ευθεία επίθεση»! και απο το 1945 έως σημερα η Γερμανία ειναι υπό κατοχή τους! το ΝΑΤΟ ηταν αρχικά στρατός κατοχής της Γερμανίας, αλλα τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και οι έγκυρες πήγες μαζικής αποβλάκωσης επι χρονιά τους λένε οτι "οι κακοί ναζι" επιβάλουν μετρά! το ακόμα χειρότερο ειναι οτι η άβουλη μάζα τους πιστεύει!και έχει ως δεδομένα τα ψέμματα τους! η δε Μέρκελ που την λένε "ναζίστρια" τόσα χρονιά ειναι κόρη κομμουνιστή Οβριού που πολέμησε τους Γερμανούς...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications