Ωκεανογράφος: Η Τεχνολογία στο Βυθό του Τριγώνου των Βερμούδων ΔΕΝ είναι Από Εδώ
Ωκεανογράφος: Η Τεχνολογία στο Βυθό του Τριγώνου των Βερμούδων ΔΕΝ είναι Από Εδώ

Το Τρίγωνο των Βερμούδων, γνωστό και ως «Τρίγωνο του διαβόλου», αποτελείται από μια περιοχή στο δυτικό τμήμα του Βόρειου Ατλαντικού Ωκεανού και ορίζεται από τα σημεία των Βερμούδων, της Φλώριδας και του Πουέρτο Ρίκο. Ωστόσο, το «τρίγωνο» δεν υπάρχει σύμφωνα με το αμερικανικό ναυτικό και η ονομασία δεν αναγνωρίζεται από το αμερικανικό συμβούλιο για τα γεωγραφικά ονόματα.

Αυτό το μυστηριώδες «κομμάτι» νερού είναι γεμάτο με απίστευτες ιστορίες και φήμες που αρκετοί από τον επιστημονικό κόσμο δεν τις θεωρούν ούτε πραγματικές ούτε και υπερφυσικές. Ωστόσο, τα περισσότερα στοιχεία δείχνουν ότι αυτό το «φανταστικό» τρίγωνο μπορεί να αποτελεί ένδειξη εξωγήινης δραστηριότητας στον πλανήτη μας.
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ποιος μπορεί να το αποκλείσει εντελώς; Ένα πράγμα είναι σίγουρο, ότι τον τελευταίο αιώνα, το τρίγωνο των Βερμούδων έχει «καταπιεί» σκάφη και εξαφανίζει αεροπλάνα ενώ κατηγορείται και για την απώλεια εκατοντάδων ζωών.

Σε βάθος 2.000 μέτρων, στο κέντρο περίπου του Τριγώνου των Βερμούδων, έχουν εντοπιστεί, δύο μαγευτικές γιγαντιαίες πυραμίδες από τον Dr. Meyer, έναν Γερμανό ωκεανογράφο και την ομάδα του που χρησιμοποιεί εξοπλισμό σόναρ.

Σύμφωνα με τον Dr. Meyer, η τεχνολογία που κρύβεται κάτω από τον ωκεανό στο Τρίγωνο των Βερμούδων μόνο συνηθισμένη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, ενώ είναι πολύ πιθανό να μην έχει γεννηθεί καν στη Γη.

Ο Meyer πιστεύει ακράδαντα ότι η ανακάλυψη των μυστικών, περίεργων πυραμιδικών δομών στο κέντρο του τριγώνου θα μπορούσε να ρίξει φως στις μυστηριώδεις εξαφανίσεις πλοίων και αεροπλάνων που συνδέονται με το τρίγωνο των Βερμούδων.

Σύμφωνα με διάφορες και πολυποίκιλες αναφορές, οι αμερικανοί ωκεανογράφοι λένε ότι βρήκαν τις ανώμαλες δομές σε βάθος περίπου 2 χιλιομέτρων, πριν από 20 χρόνια, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι η επιφάνεια των δομών ήταν επίπεδη, υποδηλώνοντας ότι ήταν κατασκευασμένες από γυαλί ή κάποιο είδος κρυστάλλου.

Οι υποτιθέμενες πυραμίδες, που κανείς δεν μπόρεσε να φωτογραφίσει, λέγεται ότι είναι τρεις φορές μεγαλύτερες από το μέγεθος της Μεγάλης Πυραμίδας της Γκίζας. Το είδος κρυστάλλου από το οποίο είναι κατασκευασμένες οι πυραμίδες θα μπορούσε να είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους στην περιοχή υπάρχουν ανωμαλίες που σχετίζονται με τις εξαφανίσεις.

Αλλά, τα περίεργα και τα παράδοξα, δεν εμφανίζονται μόνο στον βυθό του Τριγώνου των Βερμούδων. Διαχέονται και στον χώρο όλων αυτών που ψάχνουν, σε αυτούς που διαμορφώνουν άποψη και σε αυτούς που διψούν να μάθουν.

Κατ’ αρχάς, οι ανεξάρτητοι ερευνητές δεν διαθέτουν την τεχνολογία και τα μέσα για να εξερευνήσουν με ακρίβεια την περιοχή και να καταλήξουν σε πιο «πραγματικά» στοιχεία για το τι βρίσκεται και τι όχι στον βυθό του τριγώνου των Βερμούδων.

Δεύτερον, έχουν υπάρξει πάρα πολλές αναφορές για αυτές τις πυραμίδες, αλλά δυστυχώς, οι περισσότερες θεωρήθηκαν ως φάρσες από σκεπτικιστές που επιτέθηκαν ανελέητα σε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις πυραμίδες.

Τρίτον, λέγεται ότι η αλήθεια για την ύπαρξη ή την ανυπαρξία των πυραμίδων βρίσκεται μόνο στα χέρια των στρατιωτικών και των κυβερνητικών υπηρεσιών που έχουν αποκρύψει με ασφάλεια όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με τις δομές αυτές. Σύμφωνα με άλλες αναφορές, η περιοχή βρίσκεται υπό τον έλεγχο του αμερικανικού στρατού και απαγορεύουν την διεξαγωγή περαιτέρω ερευνών.

Αυτό, βεβαίως, είναι μια θεωρία υποστηριζόμενη από εκείνους που ενδεχομένως θέλουν να είναι έτσι τα πράγματα, ανεξάρτητα από το τι υπάρχει κάτω από το τρίγωνο των Βερμούδων.

Τέταρτον, αμφισβητείται η ύπαρξη του δρ Meyer μαζί με τα ευρήματα και τα λεγόμενά του.
Όπως, ήδη αντιλαμβάνεστε, για κάποιο λόγο, για το συγκεκριμένο ζήτημα, υπάρχει η πληροφόρηση και η εξουδετέρωσή της. Έτσι, ο κόσμος μπερδεύεται και δεν ξέρει ποια μπορεί να είναι η αλήθεια, η οποία μπορεί να είναι πολύ διαφορετική και όχι τόσο συναρπαστική από όσο όλοι θέλουμε να είναι.

Δυστυχώς, κάθε πληροφορία που σχετίζεται με τις μυστηριώδεις δομές κάτω από το τρίγωνο των Βερμούδων θεωρείται ύποπτη και χαρακτηρίζεται ως φάρσα εξαιτίας ενός μεγάλου αριθμού επινοημένων ιστοριών που έχουν καταστρέψει ολόκληρη την ιδέα ενός μυστηρίου που βρίσκεται στο Τρίγωνο των Βερμούδων.
Κατά συνέπεια κάθε νέος ισχυρισμός σχετικά, αντιμετωπίζεται με καχυποψία.

Σήμερα, δεν μπορούμε να δεχτούμε ή να απορρίπτουμε τα ευρήματα του υποτιθέμενου Γερμανού ωκεανογράφου, του οποίου η έρευνα για τις υποβρύχιες πυραμίδες δήθεν κατασχέθηκε από τους στρατιωτικούς. Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά του, την ύπαρξή του, ούτε μπορούμε να πούμε εάν έγινε ποτέ η αποστολή που αναζητούσε τις πυραμίδες.

Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι το τρίγωνο των Βερμούδων έχει μια μακρά ιστορία γεμάτη με μυστήρια που κανένας δεν κατάφερε να εξηγήσει με ακρίβεια. Στο τέλος-τέλος, εναπόκειται στον αναγνώστη να πιστέψει ή όχι, σε ανάλογες μυστηριώδεις ανακαλύψεις ή στην διάψευσή τους.

© diadrastika.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications