Με αυτό τον τρόπο θα αντικαταστήσουν τις ανθρώπινες σχέσεις
Με αυτό τον τρόπο θα αντικαταστήσουν τις ανθρώπινες σχέσεις

Υποτίθεται ότι ζούμε σε μια εποχή, στην οποία οι κοινωνίες έχουν εξελιχθεί.
Πολλοί άνθρωποι όταν μιλάνε για εξέλιξη, έχουν στο μυαλό τους πράγματα που μόνο εξελιγμένα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Ο Κινέζος επιχειρηματίας Zhang Bo, δουλεύει για την εταιρία EX DOLL η οποία φτιάχνει κούκλες του έρωτα και πιστεύει ότι πρέπει να εξελιχθεί η σχέση μεταξύ των πελατών και του προϊόντος.
Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας δήλωσε ότι δεν πρέπει να γίνονται εκτρώσεις και αυτό θα επιτευχθεί αν σταματήσουν να υπάρχουν ερωτικές σχέσεις, μεταξύ των ανθρώπων.

Προσοχή!

Τα τσιράκια της Νέας Τάξης, χρησιμοποιούν ακόμα και τις εκτρώσεις ώστε να μας πείσουν ότι είναι κακό να έχουμε ερωτικές σχέσεις. Ο Zhang Bo, πήγε σε άλλο επίπεδο την προπαγάνδα όπως καταλαβαίνεται. Ο ίδιος δηλώνει ότι προτιμά να έχει μια κούκλα του έρωτα, παρά μια γυναίκα. Μάλιστα έχει μια τεράστια συλλογή από κούκλες μέσα στο σπίτι του.

Όλα τα παραπάνω μόνο τυχαίο δεν είναι ότι γίνονται γνωστά σε όλο τον κόσμο μέσω των ΜΜΕ. Βλέπουμε λοιπόν ότι υπάρχει η προσπάθεια να αποκατασταθούν πλήρως οι ανθρώπινες σχέσεις και αργότερα οι ίδιοι οι άνθρωποι.Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα σήμερα, είναι η αδυναμία της να δει ότι ο δρόμος που ακολουθεί δεν την οδηγεί πουθενά.

Έχουμε την εντύπωση ότι η εξέλιξη είναι η αντικατάστασή μας. Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι υποστηρίζουν ότι είμαστε μια πληγή, ένας ιός για την Γη ο οποίος πρέπει να εξαλειφθεί.
Μιλάμε για τον απόλυτο παραλογισμό αλλά αυτό δεν θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση, αφού ζούμε σε μια εποχή παράλογη. Αν δεν δώσουμε την δέουσα προσοχή στα προβλήματα που έχουν προκύψει δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφύγουμε από την μοίρα μας. Τι μέλλον μας περιμένει άραγε;

Δείτε:

el.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications