Μαρτυρία - σοκ από τη γυναίκα του επιχειρηματία: «Τους είδα να χτυπούν τον Αλέξανδρο στο κεφάλι»
Μαρτυρία - σοκ από τη γυναίκα του επιχειρηματία: «Τους είδα να χτυπούν τον Αλέξανδρο στο κεφάλι»

«Καρέ - καρέ» η εισβολή των ληστών - Τι είπε στους αστυνομικούς η σύζυγος του θύματος - Πού στρέφει τις έρευνές της η ΕΛ.ΑΣ. μετά την αιματηρή επίθεση στο σπίτι του Αλέξανδρου Σταματιάδη στην Κηφισιά - Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στην Εντατική ο 52χρονος

Σπιθαμή προς σπιθαμή εξετάζουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. όλα τα στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στα ίχνη των δύο επικίνδυνων ληστών που εισέβαλαν τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας (02/04/2018) στο σπίτι του 52χρονου επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, στην Κηφισιά, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα, με αποτέλεσμα ο ίδιος πλέον να δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Την ίδια στιγμή, σοκ προκαλεί η μαρτυρία της συζύγου του θύματος, η οποία κατά την κατάθεσή της στους αστυνομικούς περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν κατά την εισβολή των δραστών στο σπίτι τους: «Μαζί ξυπνήσαμε. Είχαμε ακούσει θορύβους. Ο Αλέξανδρος πήγε προς την πόρτα της κρεβατοκάμαρας.

Τότε άνοιξε η πόρτα και βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν άνδρα που φορούσε κουκούλα και έναν δεύτερο που βρισκόταν πίσω του. Είδα τον ληστή να χτυπά τον Αλέξανδρο με ένα σιδερένιο αντικείμενο στο κεφάλι. Ο σύζυγός μου συνέχισε να αντιστέκεται και να χτυπά τον ληστή. Τότε είδα τον δεύτερο δράστη να πυροβολεί τον άνδρα μου από πίσω. Έπεσε αιμόφυρτος στο πάτωμα και οι ληστές άρχισαν να τρέχουν».

Στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών κάλυκες και DNA
Πέρα από τη μαρτυρία της συζύγου του 52χρονου επιχειρηματία, οι αστυνομικοί αναμένουν και τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, για τους δύο κάλυκες από το πιστόλι των 9 χιλιοστών που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. θέλουν, επί της ουσίας, να διαπιστώσουν, αν το όπλο είναι «καθαρό» ή όχι, ενώ παράλληλα αναζητούν και ίχνη DNA στο σημείο της πάλης.

newsbomb.gr

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Εδω και μια οκταέτια τρομοκρατούν την ελληνική κοινωνία με φτωχοποιήση και ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση ενω τα κέρδη της ελίτ αυξάνονται συνεχώς και οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι.
Δεν υπολόγισαν τις επιπτώσεις που θα εχει για αυτούς όλος αυτός ο βόθρος που μαζεύτηκε εδω που οι ιδιοι κουβάλησαν για φτηνά εργατικά χέρια.
Τώρα θα νιώσουν τι σημαίνει τρόμος οσο θα πληθαίνουν τα περιστατικά ένοπλων ληστειών και δεν θα νιώθουν ασφάλεια πουθενά.
Έσπειραν ανέμους θα θερίσουν θύελες!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications