Μαχαίρωσαν οδοντίατρο στο Πεδίον του Άρεως αφού προσπάθησαν να την βιάσουν
Μαχαίρωσαν οδοντίατρο στο Πεδίον του Άρεως αφού προσπάθησαν να την βιάσουν

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια 25χρονη οδοντίατρος χθες το βράδυ Τετάρτης, μια «ανάσα» από το Πεδίον του Άρεως όταν άγνωστος άντρας της επιτέθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ.

Η σ@ξουαλική επίθεση που κατέληξε στον ελαφρύ τραυματισμό της γυναίκας καταγράφηκε στη συμβολή των οδών Κατσαντώνη και Θερειανού.

Σύμφωνα με το protothema, η οδοντίατρος που εργάζεται στην κλινική του Ταμείου Υγείας και Πρόνοιας Υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας έφευγε από το νοσοκομείο, κατευθυνόμενη προς το σπίτι της, πεζή.

Οι στιγμές που εκτυλίχτηκαν στη συνέχεια είναι τρομακτικές.
Η οδοντίατρος, λίγα μέτρα μακρύτερα δέχτηκε την επίθεση νεαρού άντρα, ο οποίος της επιτέθηκε από πίσω, την πέταξε στο έδαφος, αρχικά την ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού, της έβγαλε το εσώρουχο και επιχείρησε να την βιάσει.

Όταν εκείνη αντιστάθηκε ο δράστης την τραυμάτισε με το μαχαίρι σε όλο της το σώμα.
Εκείνη κατάφερε να διαφύγει, ενώ ο δράστης απομακρύνθηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε συνεργός του, όπως υποστήριξε το θύμα της επίθεσης.

Η οδοντίατρος επέστρεψε στο νοσοκομείο όπου εργάζεται προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Λόγω της κακής ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρισκόταν, η γυναίκα δεν έδωσε κατάθεση στην αστυνομία και αναμένεται σήμερα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών για να καταθέσει.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τoν δράστη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications