Γέννησε η Khloe Kardashian απο μαύρο! και η γενοκτονία προχωράει με γοργούς ρυθμούς!
Γέννησε η Khloe Kardashian απο μαύρο! και η γενοκτονία προχωράει με γοργούς ρυθμούς!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν κάτω απο την μύτη της μάζας!που ούτε καν έχει ιδέα τι παίζεται (εδώ και πολλά χρονιά), και ταυτόχρονα ποτίζεται μόνιμος με αριστερή προπαγάνδα και ψέμματα απο διάφορες κρυφό-αριστερές ιστοσελίδες διασποράς ψευδών ειδήσεων !

Η είδηση έχει ως εξής:

Η πρωταγωνίστρια των τηλεριάλιτι Κλόε Καρντάσιαν έφερε σήμερα στον κόσμο το πρώτο της παιδί, μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ, έπειτα από προσπάθειες ετών λόγω των προβλημάτων γονιμότητας που αντιμετώπιζε, τις οποίες οι τηλεθεατές παρακολούθησαν από κοντά στο πλαίσιο του τηλεοπτικού σόου της διάσημης οικογένειας από της ΗΠΑ, του «Keeping Up with the Kardashians».

Ο ιστότοπος TMZ, η τηλεοπτική εκπομπή Entertainment Tonight και η εφημερίδα New York Post έγραψαν ότι η Καρντάσιαν γέννησε το κοριτσάκι της σε ένα νοσοκομείο έξω από το Κλίβελαντ στο Οχάιο, νωρίς σήμερα το πρωί. Προς το παρόν οι εκπρόσωποι της οικογένειας δεν έχουν ανταποκριθεί στο αίτημα να σχολιάσουν σχετικά.

Το κοριτσάκι είναι το τρίτο παιδάκι που υποδέχθηκε η οικογένεια των τηλεριάλιτι φέτος, μετά την κόρη της μεγαλύτερης αδελφής της Κιμ Καρντάσιαν, την Σικάγο τον Ιανουάριο, η οποία γεννήθηκε με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας και την κόρη της μικρότερης ετεροθαλούς αδελφής Κάιλι Τζένερ, τη Στόρμι, την οποία απέκτησε με τον ράπερ Τράβις Σκοτ τον Φεβρουάριο.Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γιατί δεν πήρε την αδελφή της άραγε? εδώ κρύβεται ένα μυστικό! ....

Οι φερόμενες και ως "έγκυρες πήγες" ακομα και όταν βάζουν μισές αλήθειες, κάνουν διασπορά ψευδών ειδήσεων και προπαγάνδα, παραχάραξη της ιστορίας και της αληθείας και οχι μονο, ένα δείγμα μονο απο τα ψέμματα τους: Γράφουν ψευδώς οτι ηταν "προπαγάνδα των ναζι" οι ορδές Μογγόλων κομμουνιστών, και στην επόμενη εικόνα τι ειναι? Ευρωπαίοι με μογγολικά χαρακτηριστικά? τα ίδια είχαν κάνει στην αρχαία Ελλαδα:

Ο Ilya Echrinpyrg μοίραζε φυλλάδια στην κατεχόμενη Γερμανία στους μογγολοκομμουνιστες να βιάζουν "γερμανικές γάτες" για να σπάσουν την φυλετική υπερηφάνεια (!) αυτη την φορά δεν ειναι μονο Γερμανικές γάτες αλλα γενικά καυκάσιες ανεξάρτητου χωράς! οποιος κατάλαβε κατάλαβε! - Μετά ένας κουράζεται να εξηγεί, να μιλάει,να προσπαθεί μ' όλους τους τρόπους να γίνει αντιληπτός και να εξηγεί τα αυτονόητα, σε κοιμισμένους που δεν γνωρίζουν ούτε καν αληθινή πρόσφατη ιστορία και έχουν ως δεδομένα τα ψέμματα τους .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications