(Ηχητικό) Δημήτρης Καμμένος: Να μάθουν καράτε οι πολίτες γιατί η αστυνομία δεν μπορεί να είναι σε όλα τα σπίτια
(Ηχητικό) Δημήτρης Καμμένος: Να μάθουν καράτε οι πολίτες γιατί η αστυνομία δεν μπορεί να είναι σε όλα τα σπίτια

(Ηχητικό) Δημήτρης Καμμένος: Να μάθουν καράτε οι πολίτες γιατί η αστυνομία δεν μπορεί να είναι σε όλα τα σπίτια

Για την αυτοάμυνα, το... καράτε και τις αδυναμίες της αστυνομίας μίλησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.

"Άλλο η άμυνα και άλλο η αυτοδικία. Άμυνα είναι όταν μπαίνει κάποιος στο σπίτι σου, στο αυτοκίνητό σου, σε βουτάει στο δρόμο, δεν μπορείς να ξεφύγεις από τα χέρια του ή από απειλή όπλου και πρέπει να αμυνθείς για τη ζωή σου. Αυτό είναι άμυνα. Αυτοδικία σημαίνει παίρνω το όπλο και λύνω εγώ τη διαφορά μου με αυτόν που μου επιτίθεται, ενώ πρέπει να το λύσει ένα δικαστήριο ή ένας αστυνομικός" είπε αναφορικά με τα τελευταία κρούσματα εγκληματικότητας.

"Και τι να γίνει, καράτε να μάθουμε;" ρώτησε ο Δημήτρης Καμουράκης, για να πάρει την απάντηση "Βεβαίως, βεβαίως" από τον Δ. Καμμένο. "Το κράτος δεν μαθαίνει αυτοάμυνα στους εφοριακούς που κάνουν ντου και ορθώς στα μαγαζιά; Γιατί το κάνει το κράτος στους εφοριακούς; Γίνονται μαθήματα αυτοάμυνας επίσημα.

Και λέω, ο δήμος και η κοινότητα το να κάνουν πιλάτες και ζούμπα, πολύ καλά είναι όλα αυτά, αλλά επειδή έχει αλλάξει το έγκλημα, δεν είναι κακό να μάθουν αυτοάμυνα τα ΚΑΠΗ, οι παππούδες ή οι γιαγιάδες ή οι οικογένειες στα σπίτια τους πως πρέπει να συμπεριφερθούν όταν δεχθούν μια απειλή ή ακούσουν κάτι μέσα στο σπίτι. Όπως αμύνεσαι για την πατρίδα σου, έτσι πρέπει να αμύνεσαι και για το σπίτι σου" συμπλήρωσε.

"Δεν μπορεί η αστυνομία να είναι παντού, σε όλα τα σπίτια" κατέληξε.Ακούστε το απόσπασμα:

omadaalithias.gr

Post A Comment:

1 comment

ΠΟΣΟ ΟΥΓΚΑΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ; ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΠΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ;; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ; ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΚΟΝΑ ΟΓΔΟΝΤΑΧΡΟΝΟΥΣ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ .ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΜΕΝΕ ΤΟ' ΧΕΙΣ ΚΑΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ; ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ .ΤΟΣΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .ΤΟΣΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ.ΤΟΣΗ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ .ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΕΙΟΙ......... ΑΛΑ'Ι'ΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications