ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΘΟΛΟΣ 9 χλμ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ στη ΣΕΛΗΝΗ video
ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΘΟΛΟΣ 9 χλμ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ στη ΣΕΛΗΝΗ

Πολλά ευρήματα στην Σελήνη οδηγούν σε προφανή συμπεράσματα. Σε κάποιες περιπτώσεις η ανθρώπινη φαντασία μας, συμβάλει πολύ. Τι γίνεται, όμως, όταν οι πληροφορίες έρχονται από διαρροές;…

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τον χάκερ Gary McKinnon σε διάφορες συνεντεύξεις του, υποτίθεται ότι παρακολουθούμε μία εγκαταλελειμμένη βάση εξωγήινων την οποία εντόπισε η NASA και αφού βεβαιώθηκε πως στα σίγουρα είχε εκκενωθεί έστειλε, ή είχε σκοπό να στείλει και να σταθμεύσουν εκεί 1000 Αμερικανοί πεζοναύτες -ή κάπως έτσι.

Αν τα μισά από αυτά που ειπώθηκαν είναι αλήθεια, τότε ο θόλος που βλέπουμε πάνω στον κρατήρα αποτελεί την πρώτη βάση ή πόλη κάποιων εξωγήινων, που της δόθηκε πρόχειρα το όνομα «Luna».

Η ηλικία του θόλου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως εκατομμυρίων ετών, ενώ οι λόγοι εγκατάλειψης -αν πραγματικά δεν είναι ακόμα επανδρωμένος- παραμένουν άγνωστοι. Η διάμετρός του υπολογίζεται περίπου στα 9 μίλια. Η κατασκευή μοιάζει να είναι διαφανής, οπότε ίσως είναι οικοδομημένη από γυαλί. Λαμβάνοντας υπόψη την χαμηλή βαρύτητα και την έλλειψη οξυγόνου, ίσως, να μπορούμε να εξηγήσουμε γιατί ακόμα παραμένει ο θόλος όρθιος και στη θέση του. Φυσικά, δεν αποκλείεται να είναι κατασκευασμένος από διαφανές ατσάλι ή ακόμα και από διαφανές τιτάνιο.

Με βάση την ανάλυση πολλών φωτογραφιών από άλλες περιοχές στην Σελήνη, έχουν εντοπιστεί και σε αυτές παρόμοιοι θόλοι, μόνο που έχουν καταρρεύσει από το κέντρο τους, κι έτσι μοιάζουν με κρατήρες, γεγονός που δυσκολεύει πολύ κάποιον να πει με βεβαιότητα ότι πρόκειται για αυτό που πραγματικά κάποτε στήθηκε κάποτε και ότι δεν είναι ένα συνηθισμένος κρατήρας, ανάμεσα σε πολλούς άλλους στην Σελήνη.

Αυτός που παρουσιάσαμε μοιάζει να είναι ανέγγιχτος και αναλλοίωτος στο πέρασμα των των αιώνων.
Στο video που ακολουθεί, βλέπουμε τον θόλο χωρίς παρεμβολές ή άλλου είδους παρεμβάσεις, παρά μόνο σε αλλαγές στα χρώματα και στο φως, προκειμένου να ενισχυθεί και να διαπιστωθεί η όποια αξία υπάρχει στον θόλο.

Δείτε και το σχετικό video: Glass Domes on the Moon Enhanced by Color…by Tony Wilke
Για υπότιτλους:Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications