Η Θεσσαλονίκη χωρίς νερό 5 ημέρες και γελάνε με τα χάλια τους με χαζομάρες στο facebook αντί να είχαν ξεσηκωθεί! μετά απο 5 ημέρες εισαγγελική παρέμβαση!
Η Θεσσαλονίκη χωρίς νερό 5 ημέρες και γελάνε με τα χάλια τους με χαζομάρες στο facebook αντί να είχαν ξεσηκωθεί! μετά 5 ημέρες εισαγγελική παρέμβαση!

Για άλλη μια φορά φάνηκε η χαζομάρα του νεοέλληνα και η απάθεια του οτι και να του κάνουν! μεταξύ άλλων έβγαλαν και τον χαρακτήρα τους, έχουν μετατρέψει σε δημόσιες τουαλέτες όλες τις οικοδομές εκεί, συμφωνα με πληροφορίες μας, 5 μέρες χωρίς νερό! σε σοβαρή χώρα θα ειχαν ξηλωθεί όλοι απο την δεύτερη μέρα! με πρώτους απο όλους τον δήμαρχο! και τώρα λένε Εισαγγελική παρέμβαση για τις διακοπές νερού στη Θεσσαλονίκη και φυσικά κανένας ένοχος στο τέλος :

Παρέμβαση εισαγγελέα προκλήθηκε μετά τα συνεχιζόμενα προβλήματα υδροδότησης στη Θεσσαλονίκη, συνέπεια της βλάβης που υπέστη ο αγωγός της Αραβησσού. Ο εισαγγελέας ζήτησε να διενεργηθεί διπλή έρευνα και να εξεταστεί εάν έχουν τελεστεί κακουργήματα.

Πρώτον ζήτησε να γίνει έρευνα για την αναζήτηση ευθυνών σχετικά με τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με την υδροδότηση της πόλης. Κατά πληροφορίες ζήτησε να εξεταστεί ποιος φταίει για την όλη κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά τη βλάβη στον αγωγό της Αραβησσού και αν προέκυψε κίνδυνος για ανθρώπους, ειδικά μετά το κλείσιμο σχολείων για τον φόβο μολύνσεων.Δεύτερον, ο εισαγγελέας ζήτησε να γίνει οικονομικός έλεγχος στα κονδύλια που διακινήθηκαν και αν διακινήθηκαν στην ΕΥΑΘ για τη συντήρηση των υποδομών και δικτύων.

Σύσκεψη ύστερα από 5 ημέρες! Να σημειωθεί ότι μόλις το Σάββατο, ύστερα από πέντε ημέρες αφότου ξεκίνησαν τα προβλήματα υδροδότησης στη Θεσσαλονίκη τα οποία άφησαν χιλιάδες νοικοκυριά χωρίς νερό προκαλώντας την αγανάκτηση των κατοίκων, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, με πρωτοβουλία της υπεύθυνης του γραφείου, Κατερίνας Νοτοπούλου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και μετά το πέρας της δεν δόθηκε ξεκάθαρη απάντηση για το πότε θα αποκατασταθούν τα προβλήματα, ενώ ανακοινώθηκε από την ΕΥΑΘ ότι θα συνεχιστούν οι διακοπές νερού.

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ Γιάννης Κρεστενίτης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφερε ότι ξεκίνησε η τροφοδοσία του δικτύου ύδρευσης της Θεσσαλονίκης από το νερό της Αραβησσού, δεδομένου ότι πληροί πλέον τις απαραίτητες υγειονομικές διατάξεις.

Συνεχίζονται οι διακοπές νερού Ανέφερε ακόμη ότι το νερό που προέρχεται από τις πηγές της Αραβησσού τροφοδοτεί την πόλη, καθώς έχει απαλλαγεί από τη θολότητα που είχε μετά την αποκατάσταση της βλάβης του αγωγού και είναι πλέον κατάλληλο για κατανάλωση. Η εξομάλυνση της υδροδότησης θα γίνει ωστόσο σταδιακά όλο το επόμενο εικοσιτετράωρο, προκειμένου να πληρωθούν οι δεξαμενές και το εσωτερικό δίκτυο της πόλης, ανέφερε η ΕΥΑΘ.

Όσον αφορά στις περιοχές για τις οποίες ανακοινώθηκε ότι θα έχουν 24ωρη διακοπή, εφόσον συνεχιστεί ομαλά η τροφοδοσία με νερό Αραβησσού, θα έχουν συντομότερη αποκατάσταση. Ειδικά για το κέντρο πόλης, η ενίσχυση του δικτύου με το νερό της Αραβησσού αναμένεται να αποκαταστήσει τις επόμενες ώρες τα προβλήματα που παρουσιάζονται.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications