Είναι Εκεί, Μας Παρακολουθούν, σαν Μία Ανατριχιαστική Προειδοποίηση Δίπλα από τον Διαστημικό Σταθμό (video)
Είναι Εκεί, Μας Παρακολουθούν, σαν Μία Ανατριχιαστική Προειδοποίηση Δίπλα από τον Διαστημικό Σταθμό (video)

Μία παράξενη προειδοποίηση έρχεται να αιφνιδιάσει πολλούς και, κυρίως, όσους δεν ασχολούνται με τέτοιου είδους θέματα. Αρκετοί θα ισχυριστούν ότι όλες αυτά δεν είναι παρά συνωμοσίες και απάτες του διαδικτύου. Αποκτούν, ωστόσο, μία ιδιαίτερη βαρύτητα όταν αναμεταδίδονται από μεγάλες συστημικές εφημερίδες και ιστοσελίδες.
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Space boffin Graham αποκάλυψε στο Daily Star Online αποκλειστικά, ότι έχει στοιχεία τα οποία υποδηλώνουν ότι οι εξωγήινοι θα αποκαλυφθούν πολύ σύντομα. Επιπλέον έχει καταγράψει από ζωντανή μετάδοση του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού 7 διαφορετικά ΑΤΙΑ.

Λέει σχετικά με τα παραπάνω:«Οι παρατηρήσεις σε όλο τον κόσμο αυξάνονται με δραματικό ρυθμό.
Μας παρακολουθούν και μας παρατηρούν σαν (να είμαστε) ένα μεγάλης κλίμακας πείραμα εργαστηρίου. Είμαι της άποψης ότι οι άλλες φυλές που επισκέπτονται τον πλανήτη μας δεν είναι εχθρικοί.

Ύστερα από όλα αυτά και με την τεχνολογία που διαθέτουν για να ταξιδεύουν τεράστιες αποστάσεις κ.λπ., είμαι βέβαιος ότι (αν ήθελαν) θα μπορούσαν να μας σβήσουν με το κλείσιμο ενός ματιού. Και το γεγονός ότι εξακολουθούμε να αναπνέουμε σε αυτόν τον όμορφο πλανήτη σημαίνει είτε ότι βρίσκονται εδώ για να βοηθήσουν ή να παρατηρήσουν».

Αλλά εκείνο που ακούγεται, ίσως, πιο ανησυχητικό, είναι ότι ο Graham πρόσθεσε ότι σύντομα θα μπορέσουμε να έρθουμε πρόσωπο με πρόσωπο με αλλοδαπούς.
«Τελικά, θα αναγγελθούν.

Υπάρχει μια θεωρία για ένα χρονοδιάγραμμα που έχει καθοριστεί και συμφωνηθεί ανάμεσα στους παγκόσμιους ηγέτες και τους Εξωγήινους και πιστεύω ότι ο χρόνος για την αποκάλυψή τους θα είναι μέσα στα επόμενα 15 χρόνια.
Φανταστείτε πώς αυτό θα επηρεάσει τη Γη, τη νέα τεχνολογία, τα φάρμακα και τον τρόπο ζωής. Ολόκληρος ο πολιτισμός μας θα μπορούσε να αλλάξει ώστε να αντικατοπτρίζει την ενότητα και την ειρήνη.

Μερικοί άνθρωποι τους αποκαλούν «παρατηρητές». Νομίζω ότι αυτοί οι χαρακτηρισμοί είναι σωστοί.
Μπορεί να υπάρχουν και άλλες εχθρικές φυλές (εξωγήινων), από τους οποίους είμαστε προστατευμένοι από εκείνους (του Παρατηρητές) που είναι πολύ καθησυχαστικοί».

Ο Graham κατέγραψε μερικά ΑΤΙΑ κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό στις 31 Μαρτίου και το έβαλε στο κανάλι του YouTube Conspiracy Depot.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι είδε πολλά UFO μεταξύ 11.20 και 11.50 μμ.
Αλλά μπορεί να υπάρχει μια πιο λογική εξήγηση;
Οι εμφανίσεις σημειώθηκαν περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα που ο κινεζικός δορυφόρος Tiangong-1 θα έπεφτε προς τη Γη.
Παράλληλα, από άλλες πηγές, γίνεται λόγος για παραβιάσεις στην περιοχή του Ήλιου, από οφιοειδή αντικείμενα που προσπαθούν να σπάσουν τα περίπολα των Φυλάκων, ή Παρατηρητών, ή Ελληνικών Τελωνείων.

Όπως κι αν ονομάζονται, η απλή λογική λέει ότι αν πρόκειται για εξωγήινους, τότε βρίσκονται εκεί για να μας προσέχουν.7 UFOs seen from the ISS 2018

www.diadrastika.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications