Αυτός είναι ο 33χρονος «εγκέφαλος» της μεγάλης σπείρας των Άνω Λιοσίων που έκλεβε πολυτελή Ι.Χ “γνήσιος απόγονος του μέγα Αλεξάνδρου με καθαρό DNA”!
Αυτός είναι ο 33χρονος «εγκέφαλος» της μεγάλης σπείρας των Άνω Λιοσίων που έκλεβε πολυτελή Ι.Χ

Έρευνα οκτώ πανεπιστημίων (fake): Καθαρό το DNA των Ελλήνων HOAX! για να μην γίνει πότε αληθινή ερευνά και βγουν αλλα στην επιφάνεια, όπως το γεγονός οτι "κάποιοι" με συγκεκριμένη "ιδεολογία" έχουν σημιτική προέλευση,και δεν ειναι τάχα η "ιδεολογία" που έχουν τέτοια συμπεριφορά αλλα η φυλή τους ,που έχουν βαφτίσει "ιδεολογία" , άλλο ΗΟΑΧ εδώ στο καπάκι σύμφωνα με τους κήρυκες τους ψεύδους : δεν υπάρχουν φυλές όλοι ειναι ίδιοι και ίσιοι, λένε υποκριτικά, αλλα για τις ράτσες των σκύλων που έχουν αλλα χαρακτηριστικά συμπεριφοράς ανάλογα της ράτσας τους, δεν λένε τα ίδια. Μάλιστα κάποιοι ουγκ αριστεροί θέλουν να έχουν καθαρόαιμα σκυλιά αλλα οχι ανθρώπους!

Διαβάστε τώρα και το άρθρο που έγινε η αφορμή για τους άνωθεν σχολιασμούς

Στη δημοσιότητα, κάνοντας χρήση σχετικής Εισαγγελικής Διάταξης, δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 33χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 10 Μαρτίου 2018 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμαρουσίου, για κλοπές πολυτελών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών μεγάλου κυβισμού.

Πρόκειται για τον ΣΜΥΡΝΑΙΟ Στυλιανό του Βασιλείου και της Ελευθερίας, γεννηθέντα στις 23-9-1985 στην Αθήνα.
Στην εξάρθρωση σπείρας που έκλεβε -και στη συνέχεια είτε μεταπουλούσε, είτε «έκοβε» για ανταλλακτικά- πολυτελή Ι.Χ. αυτοκίνητα και μηχανές μεγάλου κυβισμού, προχώρησε η Ασφάλεια Αμαρούσιου.

Σε αστυνομική επιχείρηση, με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ και αστυνομικών σκύλων, που έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε περιοχή των Άνω Λιοσίων, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί ηλικίας 33 και 37 ετών. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται τέσσερις συνεργοί τους, ηλικίας 29, 36, 51 και 59 ετών. Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος καθώς και για παράβαση των Νόμων περί Όπλων και περί Τελωνιακού Κώδικα.

Οι αστυνομικοί του Τ.Α. Αμαρουσίου συνέλεγαν εδώ και καιρό πληροφορίες για τη δράση της σπείρας, σχηματίζοντας εικόνα για την εγκληματική ομάδα και τον ρόλο που είχε καθένα από τους δράστες. Συγκεκριμένα ο 33χρονος, μαζί με συνεργούς του, προέβαινε από τον περασμένο Ιούλιο, σε κλοπές πολυτελών οχημάτων, κυρίως μεγάλης γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας (BMW), καθώς και μηχανών μεγάλου κυβισμού. Για τη διάρρηξη των οχημάτων χρησιμοποιούσαν ειδικό εξοπλισμό παράκαμψης του συστήματος ασφαλείας (immobilizer ).

Στη συνέχεια κλεμμένα αυτοκίνητα είτε μεταφέρονταν σε χώρους ιδιοκτησίας του 37χρονου, είτε κατέληγαν στην επιχείρηση επισκευής και ανταλλακτικών οχημάτων που διατηρούσαν ο 59χρονος μαζί με τον 51χρονο, στις Αφίδνες.
Αναφορικά με τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους στην υπόθεση, εξακριβώθηκε ότι ο 36χρονος προέβαινε στην αποσυναρμολόγηση των οχημάτων, σε συνεργείο που διατηρεί στο Μενίδι. Ο 29χρονος, ο οποίος ομοίως διατηρεί συνεργείο στο Χαϊδάρι, επισκεύαζε κλεμμένα οχήματα, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε αυτοκίνητο το οποίο έφερε τμήματα κλεμμένου οχήματος.

Από τις έρευνες σε οικίες, χώρους και αποθήκες, κατά τη διάρκεια των οποίων συμμετείχε και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, με την παρουσία Δικαστικών Λειτουργών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

Δεκατρία αυτοκίνητα και μία μοτοσυκλέτα
Τρεις εξωλέμβιες μηχανές
Δεκαπέντε μη αυτοκινούμενα οχήματα
Πλήρης εξοπλισμός παράκαμψης συστημάτων ασφαλείας αυτοκινήτων
Πλήθος εξαρτημάτων διαφόρων οχημάτων
Τρία κυνηγετικά όπλα
Δύο πιστόλια
Μεταλλικοί ράβδοι, σιδερογροθιές, μαχαίρια και φυσίγγια
Διαρρηκτικά εργαλεία
Το χρηματικό ποσό των 780 ευρώ

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί έξι περιπτώσεις κλοπών, εκ των οποίων τέσσερα αυτοκίνητα και δύο μοτοσυκλέτες από διάφορες περιοχές της Αττικής (Θησείο, Άγιο Δημήτριο, Γλυφάδα, Μαρούσι και Αθήνα) και το Λουτράκι, ενώ η έρευνα συνεχίζεται. Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications