ΗΠΑ αυτο το εικονιζόμενο δίποδο ζώο ίδιας ράτσας με αριστερές/ΚΚΕ κτλ  λέει ψέμματα ότι: Ο Άσαντ έχει χρησιμοποιήσει χημικά τουλάχιστον 50 φορές!
ΗΠΑ αυτο το εικονιζόμενο δίποδο ζώο ίδιας ράτσας με αριστερές/ΚΚΕ κτλ  λέει ψέμματα ότι: Ο Άσαντ έχει χρησιμοποιήσει χημικά τουλάχιστον 50 φορές!

Οι δυνάμεις του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ έχουν χρησιμοποιήσει χημικά όπλα τουλάχιστον 50 φορές μέσα στην τελευταία επταετία, σύμφωνα με την Ουάσινγκτον, όπως δήλωσε η πρέσβειρα των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη στο Συμβούλιο Ασφαλείας.

«Ο πρόεδρός μας δεν έχει ακόμη λάβει μια απόφαση για μια ενδεχόμενη (στρατιωτική) ενέργεια στη Συρία. Αλλά αν οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι μας αποφασίσουν να δράσουν στη Συρία, αυτό θα γίνει για την προάσπιση μιας αρχής στην οποία όλοι συμφωνούμε», ανέφερε η Νίκι Χέιλι, προειδοποιώντας ότι «όλες οι χώρες και όλοι οι λαοί θα πληγούν αν επιτρέψουμε στον Άσαντ να καταστήσει κοινοτοπία τη χρήση χημικών όπλων».Mε αφορμή την "έγκυρη" διασπορά ψευδών ειδήσεων απο όλο το κατεστημένο, αλλα ΗΟΑΧ ειναι αυτα που λένε οι ανεξάρτητες πήγες που δεν ελέγχονται απο την μασονία! έτσι έμαθαν την μαζα οι κήρυκες τους ψεύδους! διαβάστε και αυτο:

Είναι άγνωστο αν το εικονιζόμενο δίποδο ζώο ανήκει στην κατηγορία χρήσιμα Γκοϊμ = χωρίς ηθικούς φραγμούς τύψεις κτλ και ολα αυτα που διαχωρίζουν τον φυσιολογικό άνθρωπο από τα ζώα, η αν ειναι η ίδια δούρειος ίππος = σημιτικής ράτσας(όπως πολλοί στην Ελλάδα),δεν μπορούμε να κάνουμε ειδικές εξετάσεις όποτε δεν γνωρίζουμε! σε κάθε περίπτωση,κάτι τέτοιες εμφανίζονται σε δηθεν έγκυρες πήγες κρυφό-ΣΥΡΙΖΑ και κάνουν διασπορά ψευδών ειδήσεων εξαπάτηση παραχάραξη της ιστορίας και της αληθείας, και η μάζα έχει φτάσει να έχει ως δεδομένα τα ψέματα τους! και νομίζει οτι όλα ειναι θέμα "ιδεολογίας",ενώ ειναι φυλής!! ο Στάλιν και οι κομμουνιστές δεν έκαναν γενοκτονίες γιατί είχαν άλλη ιδεολογία, αλλα γιατί ηταν λευκοί καυκάσιοι ανεξάρτητου χωράς.

Ιεροκήρυκες του ψέματος γράφουν: Σήμερα, έρευνες της επιστημονικής κοινότητας αποδεικνύουν ότι η έννοια της φυλής δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια μεγάλη παρανόηση και πως όλοι οι άνθρωποι καταγόμαστε από τους ίδιους, Αφρικανούς προγόνους!! δυο HOAX σε μόλις 2 γραμμές! έτσι ειναι κάθε γνήσια αριστερή που λέει οτι και η μασονία κατα γράμμα! κανονικά πρέπει να γίνει μήνυση σε διάφορες αριστερές αριστερούς για διασπορά ψευδών ειδήσεων με δόλο, και επι τόπου ανάλυση τους DNA και της μοριακής δομής κτλ, σε σχέση με μια μη αριστερή και τι διαφορές έχουν,ποιες έρευνες της επιστημονικής κοινότητας? αυτη που ελέγχει η μασονία? πότε δεν εχουν γίνει έρευνες πάνω σε φυλές εκτός αυτές που έγιναν στην ναζιστική Γερμανία!

Για αυτούς τους κήρυκες τους ψεύδους η έννοια της φυλής ειναι άπατη και "ρατσιστικό τέχνασμα της διάκρισης της φυλής"!! αλλα κάποιοι έχουν άλλη "άποψη"! ειναι αυτοι που τους πληρώνουν να λένε ψέμματα στην μαζα! και λένε την δίκη τους φυλή ως εκλεκτό του Γιαχβέ! αυτός ειναι και ο λόγος που κουβαλούν ορδες λαθρο στην Ευρώπη! αφού έφτασαν σε σημείο και έγραφαν στην αγγλόφωνη Wikipedia τους οτι οι λεύκη φυλή ειναι ρατσιστές και νέο-ναζι το 2016! μέχρι που έγινε σάλος στο εξωτερικό και το άλλαξαν! η "έγκυρη" Wikipedia τους εκτός το ρατσισμό προς την λευκή φυλή(καυκάσια φυλή) ,λέει οτι λένε οι αριστεροί,και κάνει παραχάραξη της ιστορίας και της αληθείας σε πολλά θέματα! και οτι ενοχλεί ειναι θεωρίες συνωμοσίας ψευδό -επιστήμη/ιατρική ενώ η χημειοθεραπεία ειναι επιστήμη! .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications