Τα παράξενα απόκοσμα “μεταλλικά ” παιδιά  με μαύρα μάτια!
Τα περίεργα παιδιά με μαύρα μάτια!

Το φαινόμενο των παιδιών με μαύρα μάτια τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και πιο διαδεδομένο. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι λένε ότι συναντήθηκαν με αυτά που με θαυματουργό τρόπο εξαφανίστηκαν. Τις περισσότερες φορές, "τα παιδιά με μαύρα μάτια" εμφανίζονται έξω απο σπίτια, στην πόρτα ενός διαμερίσματος η και κτυπούν την πόρτα για μπουν μέσα.

Στην εμφάνιση, φαίνονται σαν να είναι παιδιά ηλικίας 5 έως 14 ετών και σύμφωνα με περιγραφές φαίνονται πολύ παράξενα που οι άνθρωποι συνήθως νιώθουν ένα κύμα φόβου. Τα δημοφιλές θύματα τους είναι οι οδηγοί.

Μια τέτοια περίπτωση συνέβη στη Γιούτα των ΗΠΑ. Ο άνδρας που οδήγησε τη νύχτα σταμάτησε στο δρόμο να ξεκουραστεί και ξαφνικά είδε στη μέση ενός άδειου δρόμου δύο έφηβους, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, να πλησιάζουν το αυτοκίνητό του, ο οδηγός κατέβασε το παράθυρο, επειδή πίστευε ότι τα παιδιά χρειάζονταν βοήθεια.

Όμως, όσο πλησίασαν πιο κοντά κατι δεν πήγαινε καλά. Ο άνδρας περιέγραψε ότι τα παιδιά φορούσαν κάτι σαν ρούχα αλλά του ηταν δύσκολο να περιγράψει. Πάνω απ 'όλα, έμεινε έκπληκτος από τη δυνατή χροιά των προσώπων αυτών των παιδιών μέσα στην νύχτα στο φως του φεγγαριού, το δέρμα τους είχε μια μικρή λάμψη, ο οδηγός βρήκε ακόμα τη δύναμη να ρωτήσει εάν τα παιδιά χρειάζονται βοήθεια.

Το αγόρι είπε: "Ναι, παρακαλώ." Και εκείνη την στιγμή ο οδηγός είδε ότι τα μάτια των παιδιών οτι ήταν κατάμαυρα μη φυσιολογικά και τρόμαξε. Το αγόρι άρχισε να λέει ότι χάθηκαν στην ερημιά και πρέπει να φτάσουν στο σπίτι τους. Ζήτησε από τον οδηγό να ανοίξει την πόρτα και να τα αφήσει να μπουν στο αυτοκίνητο.

Αλλά ο οδηγός απλά δεν μπορούσε να κουνηθεί, έπαθε κάτι σαν παράλυση. «Ήταν ένα πολύ παράξενο συναίσθημα μια φωνή μέσα μου ούρλιαζε, και μου έλεγε Φύγε από εδώ!, Αλλά ήμουν αρκετά η έρημος, σαν υπνωτισμένος. Δεν μπορούσα να ανοίξω την πόρτα, αλλά δεν μπορούσα και να φύγω απο εκεί, ήμουν σαν φυλακισμένος στο σώμα μου ».

Με πολύ αργές κινήσεις,προσπάθησε να φτάσει και να κλείσει το παράθυρο και το χέρι του, του φαινόταν πιο βαρύ απο το συνηθισμένο. Και τα παιδιά στάθηκαν σιωπηλά και τον κοίταζαν. Και τότε συνέβη το ακόμα πιο ανεξήγητο σε αυτή την ιστορία, και το περιγράφει ως εξής: «το χέρι μου δεν έφτασε το παράθυρο σαν το εμπόδιζε κάποιο αόρατο εμπόδιο».

Σε αυτό το σημείο, το αγόρι αμέσως όρμησε προς τα εμπρός και άρπαξε το μανίκι του σακακιού μου , χαμογελώντας ταυτόχρονα! δεν θα ξεχάσω ποτέ το χαμόγελό του. Τα δόντια του έμοιαζαν σαν να ήταν κατασκευασμένα από μέταλλο. Αυτό το τρομερό χαμόγελο με τρόμαξε πάρα πολύ.

Από θαύμα, κατόρθωσα να τραβήξω το χέρι μου και να κλείσω το παράθυρο και το αγόρι αναπήδησε προς τα πίσω με μια εκπληκτική ευκολία. Και ξαφνικά βρέθηκε μπροστά από το αυτοκίνητο και στάθηκε εκεί σαν να προσπαθούσε να μπλοκάρει το δρόμο στο αυτοκίνητο. Το κορίτσι ηταν από απόσταση και είχε πολύ εξαγριωμένο πρόσωπο.Ο οδηγός ήθελε να φύγει το συντομότερο δυνατό και αναγκάστηκε να χτυπήσει το "αγόρι".

Το σώμα του "παιδιού" έπεσε στην άκρη του δρόμου. Αλλά όταν ο φοβισμένος οδηγός κοίταξε τον καθρέφτη, είδε το παιδί να σηκώνεται σαν να μην είχε συμβεί τίποτα,και τελειώνει την περιγραφή του : Ποτέ δεν θα ξεχάσω αυτή τη στιγμή, ήταν σαν εφιάλτης, εξακολουθώ να αναρωτιέμαι τι θα συνέβαινε αν τα είχα αφήσει να μπουν στο αυτοκίνητο. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications