Απίστευτο περιστατικό ληστείας χθες βράδυ στο κέντρο
 Απίστευτο περιστατικό ληστείας χθες βράδυ στο κέντρο

Όπως έκανε γνωστό η αστυνομία, βραδινές ώρες χθες (06-04-2018) αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν στο κέντρο της πόλης 18χρονο αλλοδαπό, ο οποίος αφαίρεσε μαζί με συνεργό του, με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου και τη χρήση σωματικής βίας, το κινητό τηλέφωνο από 25χρονη ημεδαπή.

Επίσης, συνελήφθη βραδινές ώρες της 06-04-2018 στο κέντρο της πόλης, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 21χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης Ανακρίτριας Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για ληστεία κατά συναυτουργία.

Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Τέλος, είχαμε σύλληψη ατόμων για ναρκωτικά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν βραδινές ώρες της 06-04-2018 στην περιοχή της Μενεμένης, δύο ημεδαπούς ηλικίας 27 και 39 ετών, για αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στην κατοχή του 27χρονου βρέθηκε ένα μικρόδεμα κάνναβης βάρους (21,2) γραμμαρίων, το οποίο προόριζε για πώληση στον 39χρονο.

Επιπλέον, στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (100) ευρώ, ως προερχόμενα από αγοραπωλησία ναρκωτικών και (1) μικρόδεμα κάνναβης, βάρους (2,4) γραμμαρίων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications