Στην “εξωτική και δημοκρατική Ελλάδα” ξανά  κυνηγούν τον Χίο -Γιατί του επέδωσε εξώδικο ο δικαστικός επιμελητής
Στην “εξωτική και δημοκρατική Ελλάδα” ξανά  κυνηγούν τον Χίο -Γιατί του επέδωσε εξώδικο ο δικαστικός επιμελητής

Αφαντος παραμένει ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, ο οποίος αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά το χθεσινό περιστατικό και τον πυροβολισμό κατά τη δικαστικού επιμελητή.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, ο δικαστικός επιμελητής πήγε στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό» για να παραδώσει εξώδικο από τον ΥΠΕΞ της Αλβανίας για προσβλητικό σε βάρος του δημοσίευμα.

Ο δικαστικός επιμελητής, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υποστηρίζει ότι ο Στέφανος Χίος τον εξύβρισε και στη συνέχεια πυροβόλησε το πάτωμα. Ο δικαστικός επιμελητής φοβούμενος για τη ζωή του τράπηκε σε φυγή, όπως και ο Στέφανος Χίος ο οποίος κατά πληροφορίες διέφυγε με ταξί προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Οπως αναφέρουν ανώτατες πηγές της Αστυνομίας ο Στέφανος Χίος φέρεται να οπλοφορεί νόμιμα, ωστόσο, ενδέχεται, μετά το χθεσινό περιστατικό να ανακληθεί η άδειά του.

Ο ΥΠΕΞ της Αλβανίας διάβασε δημοσίευμα και είπε ας του κάνω ένα εξώδικο; η τον έβαλαν; μήπως ξέρει και ελληνικά και διαβάζει και ελληνικές σελίδες; βλέπεις πως κυνηγούν τους 'ανεπιθύμητους' με χίλιους τρόπους; όπως στην περίπτωση Αρτέμη Σώρρα, έφτασαν σε σημείο να βγάλουν «Εγκληματική Οργάνωση» το νόμιμο "Ελλήνων Συνέλευσις" του Αρτέμη Σώρρα, για την αληθινή «Εγκληματική Οργάνωση» antifa τι γίνεται; μαλιστα βρήκαν και προδότες την κατάλληλη στιγμή να κανουν μηνύσεις στον Σώρρα, αυτα συμβαίνουν στην “εξωτική και δημοκρατική Ελλάδα” πουλημένοι που παριστάνουν τους δικαστικούς και δουλεύουν για το σύστημα, λαός σε πλήρη ύπνωση που τον κάνουν οτι θέλουν και διαβάζει τις ιστοσελίδες τους ως έγκυρες πήγες! και τα ΜΜΕ τους και υιοθετεί οτι ψέμματα του λένε ως δεδομένα, και η ζωή συνεχίζεται!

Ένα πράγμα που τρέμουν πάντως ειναι να μην ενωθούν νεοέλληνες και κάνουν τα πάντα να το αποτρέψουν αυτο! εκτός τα κόμματα που ειναι δήθεν ξεχωριστά και ειναι ίδια! ο χειρότερος εχθρός της Ελλάδας ειναι ο ίδιος ο λαός της που οι περισσότεροι ειναι ένα μάτσο ανεγκέφαλα άβουλα πρόβατα! true story!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications