Στην Κίνα, μια κάμερα ασφάλειας  κατέγραψε ένα τρένο φάντασμα!! video
Στην Κίνα, μια κάμερα ασφάλειας  κατέγραψε ένα τρένο φάντασμα!! video

Το τρένο φάντασμα το κατέγραψε κάμερα CCTV στο σιδηροδρομικό σταθμό στην κινεζική περιοχή Baotou.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο YouTube στο κανάλι Hidden Underbelly, και γράφει οτι του το έστειλαν από την Κίνα.

Σύμφωνα με το κανάλι,το βίντεο με το τρένο φάντασμα γυρίστηκε στις 10 Μαρτίου 2018, και όταν οι υπάλληλοι των σταθμών το είδαν στην καταγραφή συγκλονίστηκαν . Σύμφωνα με έναν από τους υπάλληλους, με 12 χρόνια υπηρεσίας εκεί δεν έχει ξανά δει κάτι τέτοιο "τρομερό".

Σύμφωνα με το αρχείο, μπορείτε να ακούστε καθαρά τον ήχο, αλλά το ίδιο το τρένο είναι σχεδόν αόρατο, μόνο τα φώτα των προβολέων διακρίνονται, και όλα τα άλλα τμήματα του τρένου και των βαγονιών είναι σχεδόν διάφανα.

Η αμαξοστοιχία φάντασμα βρίσκεται για μερικά δευτερόλεπτα στο σταθμό, σαν να περιμένει να κατεβαίνουν οι επιβάτες και να εισέλθουν (στην πλατφόρμα αυτή εκείνη στιγμή δεν υπάρχουν "ζωντανοί άνθρωποι"), και στη συνέχεια αφήνει τον σταθμό . Φαίνεται ότι πρόκειται για μια αρκετά μεγάλη αμαξοστοιχία, έχει περίπου 10 βαγόνια και όλα είναι επίσης ημιδιαφανή.

Σε σχόλια απο χρήστες κάποιοι εξέφρασαν την άποψη τους για το φαινόμενο. Κάποιος έγραψε ότι πρόκειται για ένα τρένο από έναν παράλληλο κόσμο, κάποιον άλλος οτι είναι το αποτέλεσμα στρατιωτικών πειραμάτων. Οι σκεπτικιστές είπαν ότι ήταν απλώς καρέ ένα μέσα στο άλλο. Οι θρύλοι των αμαξοστοιχιών φαντασμάτων εμφανίστηκαν σχεδόν από τη δημιουργία των συρμών και είναι γνωστοί σε πολλές χώρες. Και αν αυτα τρένα φαντάσματα τα εχουν δει πολλοι άνθρωποι, γιατί να μην μπορουν να καταγράφουν σε βιντεοκάμερα;

..©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications