Μια προειδοποίηση απο άλλο κόσμο:Προσοχή στους γκρίζους

Πρώτων: δεν ειναι όλα για όλους όπως και δεν βάζουμε πολλά που ειναι εντελώς άγνωστα στους πολλούς,τι να κάτσεις να πεις τι σε άτομα χαμηλής νοημοσύνης και πνευματικά νεκρούς (gohim), που μόλις ακούσουν κάτι που ειναι έξω απο το μικρόκοσμο τους και από αυτά που τους έμαθαν μη μπορώντας να κατανοήσουν τίποτα θα πουν το ηλίθιο "τι πίνεις"! τέτοιου είδους άτομα θα έλεγαν τα ίδια το μεσαίωνα αν τους έλεγες οτι μπορείς να μιλάς σε ένα "μαγικό κουτί" και να σε ακούει άλλος χιλιόμετρα μακριά.

Δεύτερο: παραμονεύουν στο ίντερνετ ορδές συμμοριτών που ενημερώνουν τον εχθρό για ενοχλητικές αλήθειες και κάνουν πόλεμο σε ανεξάρτητες πήγες, δεν σας κάνει εντύπωση που αυτές οι δήθεν έγκυρες πήγες με έμμισθους ψευδο-δημοσιογράφους πράκτορες και συμμορίτες, οχι μονο αποφεύγουν τέτοιου είδους θέματα άλλα τα χλευάζουν ως θεωρίες συνωμοσίας και μύθους? όλες οι πληροφορίες που ήρθαν στο φως για τέτοια θέματα (και οχι μονο), δεν ειναι απο καμια "έγκυρη πηγή" χειραγώγησης, αλλα απο ανεξάρτητες πήγες που δεν ελέγχονται απο το σύστημα τις οποίες αυτοι οι κήρυκες του ψεύδους αποκαλούν αναξιόπιστες, αναρωτήθηκε κάνεις γιατί αποκρύπτουν την παρουσία εξωγήινων(πολλών ειδών) με τόσο μένος και υποκρισία?

Και τέλος αυτα φαίνονται "μαγικά" και τρελά σε σε αυτούς που ουδεμιά σχέση έχουν με την ευγενές φυλή των αρχαίων (η εχουν χάσει την βιολογική-πνευματική ταυτότητα τους),που έχουν τη βουδιστική Sila που σημαίνει «αρετή», οι κήρυκες του ψεύδους που φυσικά δεν έχουν ίχνος αρετής αμφίβολου ράτσας και προέλευσης, και εδώ ψεύδονται λέγοντας σε μια "έγκυρη" πηγή τους, που κάνει συχνά πυκνά διασπορά αριστερών ψευδών ειδήσεων :"έρευνες της επιστημονικής κοινότητας αποδεικνύουν ότι η έννοια της φυλής δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια μεγάλη παρανόηση και πως όλοι οι άνθρωποι καταγόμαστε από τους ίδιους, Αφρικανούς προγόνους"!! δυο HOAX σε ένα, αν και τους διαψεύδουν οι ίδιοι που τους πληρώνουν να γράφουν αυτές τις ηλιθιότητες αφού θεωρούν την δίκη τους φυλή εκλεκτό λαό του "θεού" Γιαχβέ, οχι μονο ειναι ίδια φυλή όλοι(αυτο φαίνεται εξάλλου μονο οι ηλίθιοι πιστεύουν τις αριστερές ηλιθιότητες που γράφουν), άλλα δεν καταγονται καν απο την Αφρική όλοι ,δεν έχουν KAN κοινό πρόγονο με αλλα λογία.

Ας δούμε λοιπόν μερικές πληροφορίες ακόμα:

Ο πρόεδρος Eisenhower (Αϊζενχάουερ) είχε τρεις μυστικές συναντήσεις με εξωγήινους (Nordic), ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου ισχυρίστηκε ότι ο πρώην πρόεδρος συναντήθηκε με εξωγήινους σε τρεις διαφορετικές χρονικές στιγμές στη νέα αεροπορική βάση του Νιου Μεξικού, ο Eisenhower και αξιωματούχοι του FBI διοργάνωσαν τις συναντήσεις στέλνοντας «τηλεπαθητικά μηνύματα».

Είναι μια ιστορία που είχε κυκλοφορήσει μέσα και έξω από την κοινότητα ερευνητών UFO εδώ και χρόνια: Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Dwight D. Eisenhower έχει τρεις συναντήσεις με τους εξωγήινους!

Οι εξωγήινοι συναντήθηκαν με τους ηγέτες μας το 1954, είχε πει ο συνταξιούχος πια λοχίας Robert O. Dean!Ο Dean αποσύρθηκε από τον αμερικανικό στρατό ως διοικητής λοχίας διοίκησης μετά από 28 χρόνια καριέρας και έλεγε οτι η κυβέρνηση καλύπτει ξένες επισκέψεις στη Γη. Περισσότερες πληροφορίες για τη συνάντηση ...

Εκτός από τον Πρόεδρο Dwight David Eisenhower και άλλους κορυφαίους διοικητές, η συνάντηση με εξωγήινους έγινε στις 20-21 Φεβρουαρίου του 1954 και παρακολούθησε μια ομάδα «σοφών» τεσσάρων μελών της "κοινωνίας των πολιτών", δηλαδή εκείνων που δεν ήταν πολιτικοί, πράκτορες ή μέλη των ενόπλων δυνάμεων, όλα αυτα στη δεκαετία του '80. Ήταν ο GERALD LIGHT, ένας μεταφυσικός επιστήμονας.Ο EDWIN NOURSE, κορυφαίος οικονομολόγος. Ο JAMES FRANCIS MACINTYRE, επίσκοπος και επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας στο Λος Άντζελες. και ο FRANKLIN WINTHROP ALLEN, ένας γνωστός δημοσιογράφος εκείνη την εποχή.

Ο μελετητής Michael Salla έλεγε: "Οι τέσσερις εκπροσώπησαν ανώτερους ηγέτες των θρησκευτικών, πνευματικών, οικονομικών και εφημερίδων . Θα ήταν σίγουρα μια κοινοτική αντιπροσωπεία που θα μπορούσε να παρέχει εμπιστευτικές συμβουλές για πιθανή δημόσια αντίδραση σε ένα γεγονός της Πρώτης Επαφής που αφορά εξωγήινες φυλές. "

Η συνάντηση ήταν ταυτόχρονα φοβερή και τρομακτική για τους περισσότερους παρόντες, οι οποίοι πίστευαν ότι είχαν συναντήσει υπερφυσικά όντα και ότι ο κόσμος είχε τελειώσει. Σε μια εξαιρετικά συναισθηματική επιστολή σε έναν εμπιστευτικό έγγραφο με ημερομηνία 16 Απριλίου 1954, ο Gerald Light υπογράμμισε τον φόβο του, το σοκ και την αμηχανία του με τα εξής λόγια: «Είχα το ξεχωριστό συναίσθημα ότι ο κόσμος είχε τελειώσει με φανταστικό τρόπο. Επειδή δεν έχω δει τόσους πολλούς ανθρώπους σε μια κατάσταση πλήρους κατάρρευσης και σύγχυσης, καθώς συνειδητοποίησαν ότι ο κόσμος μας δεν ειναι τίποτα».

Ο Salla, επικαλούμενος τον Charles Suggs, του οποίου ο πατέρας ηταν πρώην διοικητής του Ναυτικού,και ήταν παρών στη συνάντηση, γράφει τη διαδικασία ως εξής: "Ο Πρόεδρος μαζί με άλλους ... συναντήθηκαν και μίλησαν με δύο άσπρους εξωγήινους Nordics (άλλη ονομασία" Tall white aliens" η σκανδιναβικοί εξωγήινοι, που είχα απαλά μπλε μάτια και άχρωμα χείλη. Ο ένας στάθηκε λίγα μέτρα μακριά από τον Ike και δεν τον άφηνε να πλησιάσει ο δεύτερος σκανδιναβικός εξωγήινος βρισκόταν στην εκτεταμένη ράμπα ενός UFO που βρισκόταν σε τρίποδο προσγείωσης ... οι επισκέπτες αυτοί είπαν ότι προέρχονταν από ένα άλλο ηλιακό σύστημα.

Έθεσαν λεπτομερή ερωτήματα σχετικά με τις πυρηνικές δοκιμές. " εδώ να σημειωθεί οτι αυτη την τεχνολογία την έκλεψαν απο την ναζιστική Γερμανία και δεν την ανακάλυψαν οι Αμερικανοί οπως ψευδώς διαδίδουν οι κήρυκες του ψεύδους. Η πρώτη δοκιμή ατομικής βόμβας γίνεται στην έρημο του Alamogordo στο Νέο Μεξικό στις 16 Ιουλίου 1945 που έκλεψαν απο την Γερμανία,όπως τόσες αλλες τεχνολογίες μεταξύ αυτών άρπαξαν και ένα ελικόπτερο απο τα πρώτα ελικόπτερα στο κόσμο και πύραυλο V2, ο γερμένος Werner Heisenberg – ένας εκ των θεμελιωτών της Κβαντικής Φυσικής και βραβευμένος με Νόμπελ φυσικής το 1932 - εργάστηκε στο πρόγραμμα των Ναζί για την κατασκευή της ατομικής βόμβας,(πόσοι τον ξέρουν; ενώ τον ψευδό-επιστήμονα Αϊνστάιν το ξέρουν όλοι!!) και ο ίδιος ο Χίτλερ ηταν κατά της χρήσης της για πολεμικούς σκοπούς και για λόγο των τρομερών επιπτώσεων οχι μονο στην Γη δες πιο κάτω γιατί.

"Προσοχή στους γκρίζους" Φυσικά, οι Σκανδιναβοί εξωγήινοι έμοιαζαν με τους ανθρώπους, μόνο που ήταν μεγαλύτεροι σε ύψος. Μιλούσαν άπταιστα, και αγγλικά αλλά με έμφαση, αλλα η ομιλία τους μεταφέρθηκε μάλλον διανοητικά παρά προφορικά. «Υπήρχε τηλεπαθητική επικοινωνία», λέει ο Salla. "Είναι σαν να ακούς ένα άτομο αλλα χωρίς να μιλάει ."

Η τεχνολογία τους αψηφούσε αυτη που γνωρίζουμε . "Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου σε μυστικές βάσεις είδα πέντε ξεχωριστούς τύπους αεροσκαφών που μελετώνται απο αξιωματούχους της Πολεμικής Αεροπορίας ... Όταν οι εξωγήινοι έδειξαν την ικανότητά τους να γίνουν αόρατοι μαζί με την ψυχική τηλεπάθεια, όλοι οι παρόντες ήταν τρομαγμένοι. "Η ικανότητα τους να εξαφανιστούν (μια ικανότητα βασισμένη στην φυσική άγνωστη σε μας ,και όχι μαγική) και να επικοινωνουν με τη σκέψη.

Δεν καταγράφηκε όλο το ιστορικό της συνάντησης. Ως εκ τούτου, πιθανότατα δεν θα γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες της συνάντησης μεταξύ του Προέδρου και εξωγήινων Σκανδιναβικών. Αυτό που γνωρίζουμε σίγουρα είναι ότι προειδοποίησαν για τους γκρίζους εξωγήινους- ότι δεν έπρεπε να έχουν καμιά επαφή μαζί τους, καθώς ήταν μια τρομακτική φυλή που θα έφερνε ανείπωτη βλάβη τόσο στη Γη όσο και στον ανθρώπινο πληθυσμό.

Οι εξωγήινοι στην πραγματικότητα, πρότειναν συμμαχία με τους Γήινους για να πολεμήσουν τους Γκρίζους και υποσχέθηκαν να μας βοηθήσουν στην πνευματική ανάπτυξη. Ωστόσο, επέμειναν ότι μια συμμαχία μαζί μας θα ήταν δυνατή μόνο εάν οι ΗΠΑ και οποιαδήποτε άλλη χώρα στη Γη ξεφορτωθούν τα πυρηνικά τους όπλα και άλλα προγράμματα εξοπλισμών.

Οι σκανδιναβικοί εξωγήινοι είπαν να προσφέρουν επίσης πολύ προηγμένη τεχνολογία για την βελτίωση σε αντίθεση με την καταστροφή της ανθρωπότητας, "προσφέρθηκαν να μοιραστούν την ανώτερη τεχνολογία και την πνευματική τους σοφία με τον Πρόεδρο, αν θα συμφωνούσε να εξαλείψει τα πυρηνικά όπλα της Αμερικής", λέει ο Salla. «Φοβόντουσαν οτι με την πυρηνική τεχνολογία θα καταστρέψουμε τον πλανήτη και άφησαν υπονοούμενα ότι κάνει κάτι στον χρόνο και τον χώρο, και έχει επιπτώσεις στις εξωγήινες φυλές σε άλλους πλανήτες».

Δεν έγινε καμία συμφωνία. Ο Πρόεδρος απέρριψε την πρόταση επειδή δεν του άρεσε η ιδέα να απαλλαγεί από πυρηνικά όπλα η ηταν πιόνι των γκρίζων . Οι εξωγήινοι ενημέρωσαν τον Πρόεδρο να το σκεφτεί ξανά το θέμα και έφυγαν, πριν φύγουν ξανά είπαν την προειδοποίηση "Προσοχή στους γκρίζους".
©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications