Η Σφαγή του Κατύν απο συμμορίτες τους πρόδωσε η ΡΩΣΙΑ που ξέφυγε απο τον κομμουνιστικό ζυγό βίντεο
Η Σφαγή του Κατύν απο συμμορίτες 45+χρονιά ψέμματα!τους πρόδωσε η ΡΩΣΙΑ που ξέφυγε απο τον κομμουνιστικό ζυγό,οι συμμορίτες ακόμα και σήμερα λένε ψέμματα!βίντεο

70+ χρονιά ψέμματα!οι συμμορίτες ακόμα και σήμερα λένε ψέμματα, Όποιος ερευνήσει τα εγκλήματα που διέπραξαν οι συμμορίτες σε όλη την Ευρώπη και που ψευδώς έχουν χρεώσει στους ναζι, θα διαπιστώσει οτι οι μεγαλύτεροι δολοφόνοι και εγκληματίες της ανθρωπότητας ηταν αυτοι οι συμμορίτες που έχουν παραχάραξη την ιστορία υπέρ τους.

Και φυσικά όποιος τολμήσει να πει την αλήθεια ειναι φασίστας νεοναζί!συμφωνα με αυτούς τους κήρυκες τους ψεύδους,αφού πρώτα έχουν κάνει δαιμονοποίηση με τόνους ψεμμάτων που τα έχουν ως δεδομένα οι πολλοί,όταν βλέπεις antifa να γυρίζουν ελεύθεροι αντί να είχαν κυνηγηθεί για σύσταση αληθινής εγκληματικής οργάνωσης τι να περιμένεις? αυτοι οι ιεροκήρυκες του ψέματος και της άπατης έχουν διαστρεβλώσει τα πάντα με τα χρονιά σε τέτοιο βαθμό που το να λες την αλήθεια πια ειναι σαν μιλάς σε μικρά παιδιά!

Όπως είπε και κάποια εσύ που τα ξέρεις όλα αυτα? το πρόβλημα δεν ειναι που τα ξέρω εγώ αλλα γιατί δεν τα ξέρεις εσύ και χιλιάδες άλλοι! και σας δουλεύουν οι συμμορίτες τόσα χρονιά, μέχρι και οτι οι "ναζι" Γερμανοί επιβάλουν μετρά στην Ελλάδα έλεγαν,όταν απο το 1945 η Γερμανία ειναι υπό κατοχή, σαν να μην φτάνουν οι συμμορίτες, υπάρχουν ένα σορό νεοέλληνες που διαδίδουν ψέμματα και παριστάνουν τους πατριώτες! αυτοι οχι μονο δεν ξέρουν ιστορία αλλα δεν έχουν ιδέα ποιος ειναι ο αληθινός εχθρός! αυτοι θα σώσουν την Ελλάδα?

Γίνονται δηλαδή υπερασπιστές ενός κανόνα, χωρίς να γνωρίζουν τον λόγο. Γιατί πολύ απλά, «έτσι βρήκαν τα πράγματα» βλέπε : πείραμα με τις μαϊμούδες, και όταν είπαμε σε κάποια να μεταφράσει βιντεο που αφορούν ιστορικές αλήθειες ξίνισε τα μούτρα της γιατι αλλα την είχαν μάθει!!θαυμάστρια του Άλεξ Τζόουνς ειναι τι να περιμένεις!

Το 1940, 22.000 Πολωνοί συνελήφθησαν από τους Σοβιετικούς, μεταφέρθηκαν στη Ρωσία και εκτελέστηκαν. Οι σοροί τους θάφτηκαν στο δάσος Κατίν, κοντά στην πόλη Σμολένσκ της Δυτικής Ρωσίας και οι τάφοι ανακαλύφτηκαν από τους Γερμανούς το 1943, δύο χρόνια μετά.

Η σφαγή στο δάσος του Katyn ήταν η μαζική εκτέλεση πολωνών πολιτών και αξιωματικών από τις σοβιετικές αρχές το 1940. Εκτίμηση για τον αριθμό των θυμάτων είναι από 15,000 έως 21,768. Τα θύματα εκτελέστηκαν στο δάσος του Katyn, στα στρατόπεδα συγκέντρωσης Kalinin και Kharkin αλλά και αλλού.

Το 1943, η ανακάλυψη ομαδικών τάφων έγινε από τα γερμανικά στρατεύματα. Η Σοβιετική ένωση συνέχισε να αρνείται την ευθύνη έως το 1990 οπότε αναγνώρισε ότι οι μυστικές υπηρεσίες πραγματοποίησαν τις σφαγές.

O κομμουνισμός τελικά κατέκτησε όλη την Ευρώπη που μεταλλάχτηκε σε αριστερισμό! κομμουνιστές και αλήθεια δεν πάνε μαζί! οτι λένε αυτοι οι κήρυκες του ψεύδους με μανία ειναι ακριβώς το αντίθετο! οι κομμουνιστές δεν ανήκουν στην καυκάσια φυλή της Ευρώπης!και συνεπώς ούτε Έλληνες ειναι και μαντέψτε! ειναι οι πραγματικοί ρατσιστές! ο Τσόρτσιλ και ο Lindemann δεν κυνηγήθηκαν πότε που εκαναν έναν "επιθετικό πόλεμο", με βάση το φυλετικό μίσος,ο Καρλ Μαρξ και ο Φρίντριχ Ένγκελς που συνέγραψαν μαζί, το Κομμουνιστικό Μανιφέστο,ήθελαν να εξοντώσουν την Ευρωπαϊκή φυλή απο τότε, τα "εθνικά αυτά σκουπίδια" οπως έλεγαν!

Αυτο το βίντεο δεν παίζει στην ΕΡΤ και στην μηχανή του χρόνου γιατί δεν έχει κομμουνιστικη προπαγάνδα και λέει τα πράγματα οπως έγιναν και τους αληθινούς υπευθύνους πίσω απο όλα αυτα, που δεν ηταν οι "κακοί ναζι" όπως παπαγαλίζουν επι χρονιά καλύπτοντας τους αληθινούς υπευθύνους, και οχι μονο για την σφαγή στο Κατύν αλλα για ολα τα δεινά μέχρι σήμερα.Δείτε πως προκάλεσαν με τα ψέμματα τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications