Μεγάλη τρελά κυκλοφορεί: Σακατεύτηκε για να αποδείξει ότι η Γη είναι επίπεδη [βίντεο]
Μεγάλη τρελά κυκλοφορεί: Σακατεύτηκε για να αποδείξει ότι η Γη είναι επίπεδη [βίντεο]

Παραλίγο να σκοτωθεί ένας 61χρονος άνδρας στην προσπάθειά του να υποστηρίξει την θεωρία της επίπεδης Γης,που έλεγαν οι σκοταδιστές το μεσαίωνα.

Είναι οι ίδιοι που εμπόδιζαν την επιστήμη, και που σήμερα λένε δεν υπάρχει θεραπεία του καρκίνου, δωρεάν ενεργεία και πολλά αλλα!και εκδηλώνονται ως αριστεροί κομμουνιστές και "επιστήμονες" επι πάντως, και αποκαλούν την ψευδό-επιστήμη τους και τους ελεγχόμενους απο αυτούς "μεγάλους επιστήμονες" και "επίσημη επιστήμη"! άσχετα που δεν υπάρχει ούτε ένας εφευρέτης κομμουνιστής ιστορικά! και ελέγχουν τομείς μεταξύ άλλων εκτός την οικονομία και τα ΜΜΕ-ίντερνετ:

Την ιατρική ,επιστήμη,ψυχολογία, βιολογία, αστρονομία,ιστορια ,αρχαιολογία,και πολλούς άλλους τομείς, ειδικά στο τομέα υγείας έχουν δυο λόγους παραπάνω να την ελέγχουν, ο ένας ειναι για κακό, και ο άλλος να μην γίνει αυτο που είχε γίνει στην Ναζιστική Γερμανία(?).

Και στην πρόσφατη ιστορία περί επίπεδης Γης άρχισε αρχικά ένας μαύρος ο Bobby Ray Simmons Jr "τέρας εξυπνάδας"!, τι και αν η κοινή λογική λέει οτι ειναι στρογγυλή οπως ειναι ο Ήλιος το φεγγάρι κτλ αλλα φαίνεται και σε όσους έχουν πετάξει με αεροπλάνα σε μεγάλο ύψος.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Ο Mike Hughes από την Καλιφόρνια δημιούργησε έναν εκτοξευτήρα που θα του επέτρεπε να αποδείξει ότι ο πλανήτης μας έχει το σχήμα ενός φρίσμπι.

Το ευχάριστο για αυτόν είναι ότι έφτασε στα 571 μέτρα αλλά το δυσάρεστο είναι πως από εκείνο το ύψος άρχισε η πτώση.

Αφού δημιούργησε το πολυδάπανο μηχάνημα κι ανέβαλε αρκετές φορές την πραγματοποίηση της αποστολής του, τελικά το τόλμησε και θα πρέπει να αισθάνεται αρκετά τυχερός που την γλίτωσε με μερικές μελανιές στην πλάτη και στα πόδια, καθώς η προσγείωσή του, στην επιφάνεια του «φρίσμπι» αποδείχθηκε αρκετά επώδυνη.

Πάντως, ο ριψοκίνδυνος Hughes που φέρει και το προσωνύμιο "Μad" («Τρελός») κατάφερε να φτάσει σε ύψος 571 μέτρων πριν αρχίσει η ακθοδική του πορεία, πετυχαίνοντας ένα διόλου εύκολο επίτευγμα, αν αναλογιστεί κανείς ότι κατασκεύασε μόνος του και με δικούς του πόρους τον εκτοξευτήρα.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Πρόσεξε την ορθογραφία και κυρίως τους τονισμούς των λέξεων. Π.χ. αντί για χρόνια, γράφεις σε πάρα πολλά σημεία "χρονιά".

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications