Πατώνει η σειρά του BBC με την Τροία και τους μαύρους αρχαίους Έλληνες θεούς και ήρωες
Πατώνει η σειρά του BBC με την Τροία και τους μαύρους αρχαίους Έλληνες θεούς και ήρωες

Γελάει το σύμπαν από την απόπειρα του BBC να παρουσιάσει τους αρχαίους Έλληνες θεούς και ήρωες ως μαύρους στην νέα σειρά "Troy, Fall of a city" (Τροία, η Πτώση μιας πόλης), ωστόσο και η ίδια η σειρά αποτελεί μεγάλη πατάτα, μιας και τα σκηνικά, οι ερμηνείες, οι αυθαίρετες προσθήκες δικών τους ιστοριών στο Έπος του Ομήρου και το όλο "concept" που φέρνει μάλλον προς σαπουνόπερα, απογοήτευσαν και τους τελευταίους καλοθελητές.

Οι κριτικές των απλών χρηστών και η βαθμολογία στο IMDB που σήμερα είναι μόλις...

2,9/10, δεν αποτελούν πλέον την καλύτερη διαφήμιση, παρά τον τεράστιο ντόρο που είχε κάνει η γνωστοποίηση ότι μαύροι ηθοποιοί θα υποδυθούν τον Δία, τον Αχιλλέα, τον Πάτροκλο και τον Αινεία.

Εγώ πάντως, σε αντίθεση με τους άσσους που πέφτουνε, την βαθμολόγησα με 2/10, για την ευθυμία και το γέλιο που μου χάρισε με όλες αυτές τις κωμικές καταστάσεις.

Προσπάθησα να παρακολουθήσω τα 3 επεισόδια που ήδη έχουνε βγει στον αέρα, αλλά δεν άντεξα να τα δω ολόκληρα, παρά μόνον αποσπασματικά. Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι γελοία, θυμίζουνε Ζήνα και Ηρακλή στο Star Channel. Βαριέσαι από τους ανούσιους διαλόγους, ήδη από το πρώτο 20λεπτο.

Δεν υπάρχουνε ούτε για δείγμα "ομηρικές μάχες" για να πεις "πάει στο διάολο", παρά μόνο δύο σκηνές με 2 τύπους που αλληλοσφαλιαρίζονται!

Και ο τραγέλαφος ξεκινά: Ο Πρίαμος που 'χει ντούκλα το μαύρο μουστάκι, τη λευκή γενειάδα και το eyeliner, φέρνει προς πειρατή της Καραϊβικής.

Ο ΤΖΑΚ ΣΠΑΡ..., ΩΠ ΣΟΡΡΥ, Ο ΠΡΙΑΜΟΣ

Ο ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΚΑΧΟΝΤΑΣ (ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ) ΜΕ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ

Η ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ ΩΣ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΝΙΚΑ, ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΕΙ ΜΕ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΜΠΑΦΟ!

Μεγάλο ποσοστό των κατοίκων της Τροίας, Σπάρτης, κλπ, είναι φυσικά μαύροι! ενώ ηταν ξανθοί είχαν "χρυσά μαλλιά" .

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΖΑΜΠΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΛΙΑΔΑ!

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΖΑΜΠΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΛΙΑΔΑ!

Και η θεά Αθηνά αντί για ξανθιά γαλανομάτα είναι λίγο "μελαμψούλα". Την υποδύεται η μιγάδα από τη Νότιο Αφρική Shamilla Miller.

Ο ΘΕΟΣ ΔΙΑΣ (ΤΑΜ ΤΑΜ ΤΑΜ που έλεγε κι ο Ζαμπέτας)

Ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΚΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΛΟΧΟΣ, ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!

Ο ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΣΕ ΠΗΓΑΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ BROΝΧ, ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ.

Η ΑΤΡΑΞΙΟΝ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ, Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ!

Από krasodad.blogspot.gr, Σχόλιο: πέρα απο την πλάκα μετα απο προπαγανδιστικές ταινίες εδώ βλέπουμε ρατσιστές όμβριους σε συγκεκριμένη φυλή αλλα δεν αποτελεί έκπληξη αυτο για όσους ξέρουν αληθινή ιστορία, καθώς όλος ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος ηταν ρατσιστικός με θανάσιμο μίσος σε καυκάσιους λευκούς ανεξάρτητου χωράς,στην δε Γερμανία έκαναν ολοκαυτώματα γερμανικών πόλεων πριν καν αρχίσει ο πόλεμος!(κατα τα αλλα ο Χίτλερ άρχισε το πόλεμο), στην Ελλάδα χιλιάδες σφαγές καυκάσιων και παιδομάζωμα! έκπληξη αποτελεί το γεγονός οτι το 99% δεν ξέρει καν αληθινή ιστορία! φαίνεται διαβάζουν πολύ κήρυκες τους ψεύδους και διαστρέβλωτες της ιστορίας, επίσης βλέπουν και προπαγανδιστικά ντοκιμαντέρ, το δόγμα ειναι γνωστό όλα οι "κακοί ναζι" τα έκαναν! που ηταν και "Ούννοι Μογγόλοι" (σύμφωνα με την προπαγάνδα)ενώ ηταν το αντίστροφο,Μογγόλοι και Ούννοι ηταν και ειναι οι κομμουνιστές, και γενικά σε οτι λένε είναι το αντίστροφο όλοι αυτοι οι κήρυκες τους ψεύδους που στερούνται στοιχειώδους λογικής που όμως έχουν γίνει κάνονας για το άβουλο πλήθος.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications