Πάτρα: Πλάκωσε στο ξύλο τη γυναίκα του μπροστά στα παιδιά – Η απίστευτη αιτία για το βίαιο ξέσπασμα!
Πάτρα: Πλάκωσε στο ξύλο τη γυναίκα του μπροστά στα παιδιά – Η απίστευτη αιτία για το βίαιο ξέσπασμα!

Οι αντιδράσεις των παιδιών συγκλόνισαν τους αυτόπτες μάρτυρες στην Πάτρα. Οργή για τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν... Δεν πίστευαν στα μάτια τους περίοικοι της οδού Μεσολογγίου στην Πάτρα, βλέποντας έναν άνδρα να πλακώνει στο ξύλο τη σύζυγό του, μπροστά στα έντρομα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών τους.

Τα παιδιά ούρλιαζαν βλέποντας τον «νταή» πατέρα να χτυπά τη μάνα τους. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα κρατούσε κάποια χρήματα προκειμένου να πληρώσει τα ενοίκια που όφειλε και εκείνος αποφάσισε να κάνει «τσαμπουκά» για να της τα πάρει και να διασκεδάσει με φίλους του.

Το ζευγάρι είναι σε διάσταση, ωστόσο οι επισκέψεις του «νταή» είναι συχνές.

Μέχρι και η Αστυνομία εκκλήθη προκειμένου άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ να επιληφθούν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος άνδρας δημιουργεί συνεχώς επεισόδια αν και έχει εγκαταλείψει το σπίτι του. Και φυσικά δεν είναι το μοναδικό περιστατικό.

Αστυνομικοί παρεμβαίνουν σχεδόν κάθε μέρα σε επεισόδια με πρωταγωνιστές… εν διαστάσει συζύγους (ή και συζύγους που βρίσκονται στο ίδιο σπίτι αλλά διαπληκτίζονται).

Στοιχεία σοκ για την ενδοοικογενειακή βία

Κάθε χρόνο 3.500 γυναίκες πεθαίνουν λόγω ενδοοικογενειακής βίας στα 27 κράτη-μέλη της ΕΕ. 62 εκατομμύρια γυναίκες στην ΕΕ, δηλαδή 1 στις 3 γυναίκες ηλικίας 15 και άνω, έχει υπάρξει θύμα σωματικής ή και σ@ξουαλικής βίας.

Επίσης 13 εκατομμύρια γυναίκες σε διάστημα 12 μηνών κατά τη διεξαγωγή της πανευρωπαϊκής έρευνας είχαν βιώσει κάποια μορφή ψυχολογικής βίας από έναν τέως ή νυν σύντροφο.

Νομικά η ενδοοικογενειακή βία στην Ελλάδα τιμωρείται από τον Οκτώβριο του 2006, με την ψήφιση του νόμου 3500/2006 και με την εφαρμογή του από την 25η Νοεμβρίου του 2007, που είναι και η παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

dete.gr

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

κοιτα εγω δεν κανω τον συνηγορο του διαβολου ... ομως δεν μπορει το φταίξιμο να το ριξουμε ολο πανω στους αντρες .. εδω κατι παει στραβα ... και για να παει στραβα πρεπει να φταινε και οι 2 . σπανιες περιπτώσεις ψυχικης ανωμαλιας που καποιος απο τους δυο ειναι υπεύθυνος και μονο αυτος .... πως να το κανουμε δηλ .. ακουω σε ολα τα μεσα πληροφορισης για βια προς το ωραιο φυλο , δεν υπαρχει καμια βια προς το αντρικο φιλο νομίζεται ??/ γιατι χτισατε μια κοπινωνια με φυλα και οχι μια κοινωνια που θα μπορουσε να στηριξει μια οικογενεια .. (την οικογενεια τους) . ενταξει /.... απελευθερωθηκε το ωραιο φυλο πολυ νομιζω ... πλεων γνωριζουν περισσοτερο τα δικαιωματα τους και πολυ λιγο τις υποχρεωσεις τους .... νεα ταξη πραγματων ... ολα σε ροή ...κανενας πλεων δεν γνωριζει την λεξη υπομονη .. το μονο που ξερουμε ειναι επανασταση , και διαζιγυο .. που πλεων βγαινει πανεύκολα ... ειμαστε ομοιροι των ειδικων πλεων σε αυτον τον πλανήτη .. ποιος απο αυτους που σας μιλαει για ανεξαρτισια σας μιλησε και για την οικογενεια ?? κανενας .. εχουν τον σκοπο τους και τα πρωτα ευκολα θυραματα ειναι οι γυναικες .... αλλα δυσκολα μπορουν να ξεχωρισουν .. η να ξεχωρισουμε αυτη την στιγμη πως ακριβως παιζει το game ..αυτοι κανουν ην δουλεια τους και εμεις μεσα απο την οικονομικη και οχι μονο κακουχια κανουμε την δικη μας επανασταση .. μονο που την κανουμε σε δικους μας ανθρωπους και στον εαυτο μας και οχι στους πραγματικα υπευθύνους .

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications