Έτσι οι Αννουνάκοι πήραν τον έλεγχο της Ανθρωπότητας
Έτσι οι Αννουνάκοι πήραν τον έλεγχο της Ανθρωπότητας

Σύμφωνα με τον Robert Morning Sky, σχεδόν όλα όσα έχετε διδαχτεί είναι ένα ψέμα, συμπεριλαμβανομένης της αληθινής γνώσης, την γαλαξιακή γραμμή, την θρησκεία και τι ειναι θάνατος. Οι καταβολές των ινδιάνων Χόπι και των Απάτσι ενώνουν τα κομμάτια που λείπουν απο αυτα που δεν μας λένε και δεν θέλουν να γνωρίζουμε τα σχολεία και οι εκκλησίες.

Γενικά, η ιστορία του Morning Sky ακολουθεί την ιστορία του Ζεκάρια Σίτσιν περίπου αλλά όχι ακριβώς. Αυτός ο πλανήτης είναι στην πραγματικότητα, ένας πλανήτης σκλάβων στον οποίο έχουμε τροποποιηθεί γενετικά για να γίνουμε σκλάβοι τους.

Ενώ οι περισσότεροι εξωγήινοι που έρχονται σε αυτόν τον πλανήτη είναι κακόβουλοι, έχουμε βοήθεια από μια καλοπροαίρετη φυλη τους Πλειάδιους, οι οποίοι προσπαθούν να βοηθήσουν τον πλανήτη απο την ερπετοειδής φυλή, και το κακό που έχουν δημιουργήσει σε αυτόν τον πλανήτη. Αυτό είναι μέρος μιας ιστορίας ενός ατυχήματος UFO στο Νέο Μεξικό των Ηνωμένων Πολιτειών τον Αύγουστο του 1947 .

6 Ινδιάνοι Απάτσι συμπεριλαμβανομένου του παππού του Morning Sky, διέσωσαν τον μοναδικό επιζώντα Πλειάδιο που ονομαζόταν "Πρεσβύτερος του Αστέρα". Αυτός ο Πλειάδιος χρησιμοποίησε κρυστάλλους για να προβάλει εικόνες για την ιστορία του ηλιακού μας συστήματος και της ανθρωπότητας.

Σύμφωνα με τον Morning Sky, το φως στο τέλος του τούνελ που βλέπουν αυτοι που εχουν μεταθανάτια εμπειρία οδηγεί σε ένα κέντρο της αναγέννησης της ψυχής, όπου η ψυχή είναι παγιδευμένη στον κύκλο της μετενσάρκωσης σε αυτόν τον πλανήτη, για να συνεχίσει να υπηρετεί τους ερπετοειδής, στους οποίους δόθηκε αυτός ο πλανήτης. Για όσους είναι θρησκευόμενοι, αυτή η ιστορία μπορεί να τους ενοχλήσει . Σύμφωνα με το Morning Sky αυτοι είναι υπεύθυνοι για όλες τις θρησκείες για να ελέγξουν τον άνθρωπο.

Ο Enlil είναι ο ίδιος "θεός" που βρίσκεται στην Παλαιά Διαθήκη της Βίβλου, οι εντολές του "Θεού" μιλάνε για μια θέση στον "ουρανό"και στο παράδεισο.

Το πρόβλημα είναι ότι ο ουρανός είναι ο ίδιος κύκλος αναγέννησης της ψυχής με αλλα λογία εδώ ειναι ο παράδεισος που σας λένε. Θα συνεχίσετε να μετενσαρκώνεστε ως σκλάβοι και όπως έχει γίνει πολλές φορές, και η μνήμη σας θα διαγραφεί από όλες τις προηγούμενες ζωές.

Οι σημερινές κυβερνήσεις και διαχειριστές στον πλανήτη έχουν DNA και καταγωγή απο υβριδικά ερπετά,παιδιά τους RA (Marduk), οι Ροκφέλερ και οι Ρότσιλντ. Rockefeller (RA-KA Φαραώ) και Rothschild (RA-RA-ΚΑΜ KAM = = = Rothschild RA-Shield).

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Μα ειναι δυνατων να βγαινει ο καθε αθεος επιστημονας να λεει αυτες τις ανοησιες;Ποιος αφελης θα τις πιστεψει;
Εμεις ειμαστε κατ οικονα και καθ ομοιωση Θεου.Ο Θεος μας δεν ειναι κακομουτσουνο τερας;Αχ αυτα τα δαιμονια.Οταν ξεπεσαν οι δαιμονες,μιας και ηταν ολοι πανεμορφοι,αλλα εγκατελειψαν τον Θεο,ααλογα με το υψος που σταματουσαν επερναν και απο ενα ονομα..Τα υποτιθεμενα ουφο ειναι απλα τα εναερια τελωνια.Γι αυτο ειναι και τοσο κακομουτσουνα.
Τα δαιμονια θα λατρεψουμε ως Θεους;
Δυστηχως ο κοσμος εχει χασει τον προσανατολισμο του και προσπαθωντας να νιωσει και αυτος σπουδαιος,απαρνηθηκε τον Θεο και ψαχνει τις αληθειες να τις βρει απο το αγνωστο.Την αληθεια την διδαξε ο Χριστος αλλα οι πλειοψηφια τον εχει γραμμενο.Ως Θεανθρωπος δεν ηταν τερας;Ετσι δεν ειναι;
Οι δαιμονες μονο εχουν την δυνατοτητα να μεταμορφωνονται και να παρουσιαζονται ετσι,τρομοκρατωντας και σπερνοντας ενα δεος τρομου στους χλιαρους την πιστη.Αλλωστε πριν την εμφανιση του Χριστου ο κοσμος τα δαιμονια ειχε ως Θεους.Σε Θεες και Θεους πιστευε.

Οσο για τα ερπετοειδη δαιμονες ειναι βρε που ζουνε αναμεσα μας και μεταμορφωνονται,ακομη και σε ανθρωπο.Ευτυχως που πολλοι,που ειχαν παρεκλινει,οπως εγω,μιας και απο το πολυ διαβασμα και το ψαξιμο ειχα φτασει σε σημειο αθεειας,επισκεπτομενος το αγιο ορος η αλλιως το περιβολι της Παναγιας μας ,ελυσαν τα ερωτηματικα μου και καταλαβα ενα πραγμα.
Ποσο ηλιθιος ημουνα ολα αυτα τα χρονια,που εψαχνα στους δαιμονες να βρω την αληθεια.
Εδω γκουρου,ινδουιστες που λατρευαν τα δαιμονια και που εγιναν Χριστιανοι ορθοδοξοι,μολλις τους προσεγγισαν δικοι μας ιεραποστολοι και μεις γεννηθηκαμε με την αληθεια του Χριστιανισμου και ψαχνουμε να την βρουμε μεσα απο δαιμονες.Ειτε ανουνακι,ειτε ερπετοειδης,ειτε ουφο,δωδεκαθεο,ειτε,ειτε,ειτε....ειναι τραγικο και λυπηρο.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications