Ο Πούτιν θα στείλει 100.000 τσετσένους στρατιώτες μουσουλμάνους στη Συρία.
Ο Πούτιν θα στείλει 100.000 τσετσένους στρατιώτες μουσουλμάνους στη Συρία.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται αξιωματικοί του ρωσικού στρατού . Θα εξουσιοδοτηθούν να έρθουν σε διαπραγμάτευση με ισλαμιστές για να δηλώσουν οι τελευταίοι υποταγή στη Ρωσία .

Η Δημοκρατία της Τσετσενίας είναι μέρος της ρωσικής ομοσπονδίας.Έχει το αυτοδιοίκητο εκλέγει πρόεδρο . Διαθέτει ένα στρατό που εκπαιδεύθηκε από τον Πούτιν για να καταστείλει το εκεί τακφιριστικό κίνημα και έγιναν η μεγαλύτερη ισλαμική στρατιωτική δύναμη υπό τη ρωσική στρατιωτική διοίκηση.

Ο Πούτιν αποφάσισε ν΄αποσύρει από το ρωσικό αυτό στράτευμα 100.000 στρατιώτες τσετσένους μουσουλμάνους για να πολεμήσουν στη Συρία τους τρομοκράτες και να ελέγξουν όλα τα εναπομείναντα κέντρα των τακφιριστών .

Οι πιλότοι θα είναι οι μισοί ρώσοι χριστιανοί και οι μισοί τσετσένοι και θα σταλούν από στρατό στο Χαλέπι 15 000 Tσετσένοι, άλλοι 15000 στη Δαμασκό και 10.000 σε επαρχίες Homs, Hama και Deraa και πάνω από 15000 στο Idlib.

Θα διατηρηθεί μια εφεδρεία 35.000 τσετσένων στρατιωτών που θα χρησιμοποιηθούν σε κάθε μάχη που θα κριθεί απαραίτητο με απαράλληλη παρουσία 200 ρώσικων αεροσκαφών στη Συρία..

dimpenews.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications