Μυστηριώδεις δομές στην έρημο Gobi και ξανθιές μούμιες  εκεί που έγινε ένας πόλεμος κάποτε!
Μυστηριώδεις δομές στην έρημο Gobi και ξανθιές μούμιες  εκεί που έγινε ένας πόλεμος κάποτε!

Οι ερευνητές έχουν παρατηρήσει ορισμένες ασυνήθιστες μορφές χρησιμοποιώντας το Google Earth στις τεράστιες εκτάσεις της Κίνας και στην έρημο Gobi.

Τα περίεργα σχήματα ποικίλλουν ,δύο από αυτά είναι σαν πλέγματα και έχουν μήκος περίπου 2 χιλιομέτρων με πλάτος μεγαλύτερο από ένα χιλιόμετρο.Ένας από τους σχηματισμούς μοιάζει σαν το Στόουνχεντζ από ένα μεγάλο ύψος.

Ενώ η πλειοψηφία αυτών των ασυνήθιστων σχηματισμών και των μοτίβων που μοιάζουν με πλέγματα φαίνεται να έχουν κατασκευαστεί πρόσφατα, υπάρχουν πολλές δομές στην έρημο Gobi, οι οποίες πιθανότατα ειναι εκεί χιλιάδες χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των τεράστιων πυραμίδων. Αυτές οι τεράστιες κινεζικές πυραμίδες είναι παρόμοιες με τις πυραμίδες της Γκίζας σε μέγεθος.

Μερικοί έχουν υποθέσει ότι κάποιες από αυτές τις δομές που ανακαλύπτονται είναι στην πραγματικότητα τα ορατά επιφανειακά λείψανα ενός χαμένου πολιτισμού που υποχώρησε υπόγεια στην αρχαιότητα.

Σύμφωνα με το δόγμα του βουδισμού, η Agharta είναι ένας υπόγειος παράδεισος που βρίσκεται βαθιά μέσα στην κρούστα της γης μας και κατοικείται από εκατομμύρια ανθρώπους. Οι είσοδοι σε αυτό το υπόγειο κόσμο λέγεται ότι υπάρχουν σε πολλά μέρη του κόσμου και η Κίνα είναι μία από αυτές.

Πολλοί λαοί διαφορετικών εθνοτήτων, πολιτισμών και θρησκειών, πίστευαν σθεναρά σε φυλές που κατοικούν σε έναν κόσμο μέσα στον κόσμο μας. Η ναζιστική Γερμανία μοιράστηκε το συμπέρασμα ότι ο «χαμένος» πολιτισμός της Ατλαντίδας ήταν πραγματικός και ζει κάτω από την επιφάνεια της Γης.

Εκ πρώτης όψεως, μπορεί να φαίνεται παράξενο ότι οι ερευνητές του Χίτλερ ερευνούσαν εκείνη την περιοχή και ότι ηταν πνευματικό κέντρο του κόσμου. Άλλα σύμφωνα με τη σκανδιναβική μυθολογία και οχι μονο, αυτό το κέντρο ήταν κάποτε η πατρίδα των Αρίων με την πτώση της Ατλαντίδας γύρω στα 10.800 π.Χ.

Αυτό γίνεται πιο ενδιαφέρον όταν τη δεκαετία του '90 στην έρημο Gobi ανακάλυψαν εκατοντάδες μούμιες ψηλών ξανθών ηλικίας 4.000 ετών στολισμένες με σβάστικες, το γεγονός αποσιωπήθηκε, οι Γερμανοί επιστήμονες ειχαν δίκαιο και δικαιώθηκαν 40 χρόνια μετά την πτώση της ναζιστικής Γερμανίας.

Τον Μάρτιο του 1935 ο Cayce αναφέρθηκε σε μια πόλη θαμμένη κάτω από την άμμο της ερήμου Gobi και το 1936 ονόμασε αυτή την πόλη "πόλη του χρυσού". Επίσης, δήλωσε ότι η πόλη αυτή θα μπορούσε πιθανότατα να ανακαλυφθεί στο μέλλον.

θιβετιανη παράδοση: πριν από τριάντα ή σαράντα αιώνες άνθισε στην έρημα Γκόμπι της Μογγολίας ένας ισχυρός πολιτισμός. Μετά από κάποια καταστροφή, ίσως πυρηνική, η περιοχή ερημώθηκε και όσοι γλίτωσαν αποδήμησαν οι μισοί προς τον βορρά και οι άλλοι μισοί προς τον Καύκασο. ο θεός θωρ των σκανδιναβών ήταν ένας από τους ήρωες αυτής της εξόδου.

Αυτοί ηταν και οι αρχαίοι Έλληνες και η βάση της ινδοευρωπαϊκής φυλής που οι μασόνοι αρχικά και λοιποί κήρυκες τους ψεύδους και της υποκρισίας κατι αριστερούς - κομμουνιστες, μαζί με διάφορους υπέρ ψευδό-πατριώτες το έκαναν μύθο! οχι γιατί το έλεγαν οι "κακοί ναζι" άλλα γιατί αυτη ηταν η αλήθεια! και υπάρχουν ένα σορό στοιχειά που ανατρέπουν τους πλανεμένους που νομιζουν οι αρχαίοι Έλληνες φύτρωσαν ξαφνικά στο Ελλαδικό χώρο! χωρίς να αναρωτηθούν πότε πως βρέθηκαν Έλληνες στο πόντο και γύρο απο το Καύκασο αυτούς που έσφαζε το ανθρωπόμορφο σημιτικό κτήνος με το όνομα Στάλιν!

Όλα αυτα εξηγούν και το ρατσιστικό μίσος συμμοριτών που δεν ανήκουν στην καυκάσια φυλή,εξού και το "επαναστάτες".. τώρα τι να κάτσεις να εξηγείς σε κοιμισμένους ? το 90% νομίζει οτι οι επίσης καυκάσιοι Γερμανοί άρχισαν το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο! και οτι ηταν Ούννοι Μογγόλοι βάρβαροι σύμφωνα με το αριστερό δόγμα! πιστεύουν τα παραμυθία ως δεδομένα και η λογική έχει πάει περίπατο! κάλο ύπνο λοιπόν βαρεθήκαμε να εξηγούμε τα αυτονόητα σε κοιμισμένους ....©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications