Μοιραζόμαστε τον πλανήτη με μια δεύτερη υπόγεια αρχαία  φυλή !!
Μοιραζόμαστε τον πλανήτη με μια δεύτερη υπόγεια αρχαία  φυλή!

Αυτή ειναι η θεωρία του αμερικανικού συγγραφέα και blogger Mac Tonnies που ισχυρίζεται ότι αν δεχτούμε ότι τα UFO είναι οχήματα που δημιουργούνται από έναν προηγμένο πολιτισμό,θα μπορούμε να συμπεράνουμε ότι είναι πολύ πιθανό ο πολιτισμός αυτός να προέρχεται από την ίδια τη Γη και όχι από μακρινό πλανήτη.

Στοιχειά υποδηλώνουν ότι μοιραζόμαστε τον πλανήτη μας με ανθρωποειδή φυλή πολύ παλαιότερη από την ανθρωπότητα, και σχετίζονται με εμάς (με την φυσική τους μορφή)και διαθέτουν κρυφή τεχνολογία, απορρίπτοντας τον "εξωγήινο" η των ανθρωποειδών επισκεπτών από άλλες διαστάσεις.

Αυτές οι οντότητες μπορεί να είναι απο έναν χαμένο πολιτισμό που κρύβεται υπόγεια. Αυτές οι οντότητες προωθούν την ιδέα ότι τα UFOs είναι εξωγήινης προέλευσης ως κάλυψη για να κρύψουν την αλήθεια.

Οι αναφορές από απαχθέντες εξωγήινων που προειδοποιούν την ανθρωπότητα δεν ξέρουμε αν προέρχονται απο την Γη, αν είναι κάτοικοι της γης και όχι επισκέπτες από χιλιάδες έτη φωτός μακριά.

Όσο για το συμβάν του Roswell, λέει οτι έχει μια ενδιαφέρουσα άποψη. Ίσως να μην είναι πολύ πιο προηγμένοι από εμάς, γιατί τα συντρίμμια που βρέθηκαν στο Roswell δεν έδειξαν υψηλή τεχνολογία (?).

Μπορεί να ήταν κάτι σαν ένα μπαλόνι καιρού, αλλά που στάλθηκε στην ατμόσφαιρα απο αυτούς κάτω από την επιφάνεια της Γης.

Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ δεν προσπάθησε να καλύψει μια απειλή απο εξωγήινους, αλλά την ύπαρξη ενός άλλου, λίγο πιο προηγμένου, πολιτισμού κάτω από μας.

Άλλα παραδέχεται ότι ορισμένες εξωγήινες συναντήσεις θα μπορούσαν να είναι εξωγήινης προέλευσης, αλλά πιστεύει ότι η πλειοψηφία τους είναι αποτέλεσμα μιας εκστρατείας εξαπάτησης απο μυστικές υπηρεσίες για να κρύψουν μια άλλη υπόγεια φυλή ελπίζοντας να κρατήσουν τα μάτια του κόσμου σταθερά στον ουρανό.

Εμείς εδώ δεν το αποδεχόμαστε αυτο στο σύνολο του,και όπως το λέει,δηλαδή ότι τα UFOs δεν είναι εξωγήινης προέλευσης! το οτι μπορεί να υπάρχουν οχι μια αλλα πολλές διαφορετικές αρχαίες φυλές ανθρωποειδών και μη υπόγεια ειναι αποδεχτό και απο στοιχειά και ιστορικές αναφορές... ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Μα και ο Αδης βαθεια στα εγκατα της γης ειναι.Δεν υπαρχει κολαση ουτε παραδεισος ακομα.Θα δημιουργηθουν οταν θα γινει η δευτερα παρουσια.Αρα.Ποιοι πανε στον αδη;Ποιοι ζουνε στον αδη;Οντοτητες η δαιμονια που μπορουν και μεταμορφωνονται;Ο Χριστος συναντηθηκε με ποιους στον Αδη;Με τα ουφο;Τι σημαινει η αναστάση;Οσοι πεθεναν πηγαιναν στον Αδη.Ολοι πηγαιναν στον Αδη.Τωρα μετα θανατων δεν πανε ολοι στον Αδη;Ολοι οι αρχαιοι Θεοι ηταν δαιμονες.Μονο ενας δαιμονας δεν πεθαινει ποτε,δεν τρωει,δεν κοιμαται,εχει τεραστια γνωση γιατι δεν πεθαινει.Την τεχνολογια του σημερα ποιοι την εδωσαν στους ανθρωπους;Οι εξωγηινοι,η οι εσωγηινοι δαιμονες;
Τι γινεται στην βαση 51 και ντουλτσε στα εγκατα της γης;Που πανε τα εκατομυρια παιδιων,γυναικων,ανδρων καθε χρονο που εξαφανιζονται απο την επιφανεια της γης;Ποσα υπογεια πειραματα γεινονται στα εγκατα της γης δημιουργωντας τερατα,που εμεις νομιζουμε οτι ειναι ουφο;Η γνωση του σημερα παρθηκε απο τα εγκατα της γης και οχι απο τον ουρανο.Απλα πρεπει να υπακουσουν στον θειο νομο και γι αυτο παραμενουν εγκλωβισμενοι εκει κατω.Εαν ακουσετε περιγραφες απο γερονταδες που τους παρουσιαζονται οι δαιμονες οι περιγραφες τους αφορουν,ερπετοειδεις,γκριζους,κυνοκεφαλους,τραγοκεφαλους,οφειοειδης βεβαια οι δαιμονες παρουσιαζονται και ως κουκλοι.Αγγελοι φωτος ενα πραγμα για να ξεγελασουν τα χαπατα.Που πιστευουν οτι ο Δωδεκαθεος ηταν η θρησκεια των Ελληνων αλλα ειναι λαθος γιατι ο δωδεκαθεος ηταν η θρησκεια των Αιγυπτιων και ολοι οι ιουδαιοι που ειχαν παρησφρησει στην Ελλαδα πλην των αρχαιων Ελληνων συγγραφεων,σοφων και φιλοσοφων πιστευαν στο Δωδεκαθεο.Α ρε Ηρακλειτε και Σωκρατη να μην ζειτε σημερα;
Α ρε Αριστοτελη και λοιποι να ξυπνησετε τα βουγια στο ποιος ειναι ο Χριστος;Ακομα υπαρχουν Ελληνες που πιστευουν σε θεοποιημενους Δαιμονες.Πηγαινουν με χλαμηδες στον Ολυμπο κανοντας επικληση δαιμονων.Ολη η Ιουδαικη συμμορια προσπαθει να πεισει οτι οι Χριστιανοι ειναι Εβραιοι και οι ιδιοι οτι ειναι Ελληνες!Ολα τα κουφα.Και το αρχαιο Ελληνικο πνευμα που δεν πιστευε στον δωδεκαθεο ηταν Εβραιοι και Ιουδαιοι;;

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications