Με κουζινομάχαιρο της αφαίρεσαν τα ζωτικά όργανα!
Με κουζινομάχαιρο της αφαίρεσαν τα ζωτικά όργανα!

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τον μυστηριώδη θάνατο της 16χρονης Κωνσταντίνας Αναγνώστη από τα Ιωάννινα.

Το κορίτσι μετά από επίσκεψή της σε ορθοδοντικό στην Αλβανία, επέστρεψε στην Ελλάδα νεκρή.Η σορός της 16χρονης παραδόθηκε από τις αλβανικές αρχές χωρίς τα ζωτικά της όργανα και με ιατροδικαστικές εκθέσεις που έκαναν λόγο για θάνατο από παθολογικά αίτια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του STAR, o ιατροδικαστής Ιωαννίνων σημείωσε όμως ότι τα όργανα της Κωνσταντίνας αφαιρέθηκαν με άτεχνο και αντιεπιστημονικό τρόπο, πέρα από κάθε ιατροδικαστική μέθοδο.

Ο καθηγητής Ιατροδικαστικής, Ματθαίος Τσούγκας ήταν κατηγορηματικός στην κατάθεσή του ότι η Κωνσταντίνα απεβίωσε από καρδιακή ανακοπή εξαιτίας μεγάλης απώλειας αίματος, κατά τη διάρκεια πιθανότατα γυναικολογικής επέμβασης.

Το θρίλερ συνεχίζεται με τις ανακρίσεις και τις έρευνες να συνεχίζονται στην Ιωάννινα.Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είχαν μιλήσει παλαιότερα η μητέρα του κοριτσιού και ο ταξιτζής που τη μετέφερε στην Αλβανία.

Ο πατέρας της 16χρονης Κωνσταντίνας (εν διαστάσει με τη μητέρας της), από τη μέρα του χαμού της κόρης του δεν έχει σταματήσει να ψάχνει την αλήθεια και τη δικαίωση για το παιδί του.

«Είπε η μάνα της ότι μίλησε με τον ιατροδικαστή τον κ.Βουγιουκλάκη, και της είπε ότι το κορίτσι μου πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία. Εγώ αμέσως μετά από αυτό, πήγα στα Γιάννενα και μίλησα επί 4 ώρες με τον κ.Βουγιουκλάκη.

Μου είπε με απλά λόγια, ότι πήραν ένα κουζινομάχαιρο και αφαίρεσαν από την Κωνσταντίνα τη μήτρα, τον εγκέφαλο, τη γλώσσα, τον τράχηλο. Και όταν τον ρώτησα ‘γιατί τον τράχηλο;” μου είπε ότι από εκεί θα φαινόταν η απόξυση. Αφαίρεσαν όλα τα γεννητικά της όργανα για να μη φανεί η επέμβαση που έγινε και η αιτία θανάτου» δήλωσε ο πατέρας της στο STAR.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications