Έγκυρα καθεστωτικά ΗΟΑΧ! Να σταματήσουμε τη Γενοκτονία του Άσαντ!
Έγκυρα καθεστωτικά ΗΟΑΧ! Να σταματήσουμε τη Γενοκτονία του Άσαντ!

To "έγκυρο" αμερικάνικο Time magazine μας καλεί να... "Σταματήσουμε τη Γενοκτονία του Άσαντ" και να κλάψουμε για τα αθώα θύματα στη Γκούτα, με εντυπωσιακό πρωτοσέλιδο από το έγκλημα του "αιμοσταγούς δικτατορικού καθεστώτος στη Συρία"... Μόνον που η φωτογραφία του εντυπωσιακού πρωτοσέλιδου είναι από τη Γενοκτονία κι Εθνοκάθαρση των αμερικανοσιωνιστών στη μαρτυρική Γάζα το 2012 και συγκεκριμένα όλα τα παιδιά της οικογένειας Νταλού (Dalou)...Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Α' μέρος: Πριν κλάψεις για την Γκούτα...

Στη Γάζα, ο τραγικός πατέρας στις σωρούς των τεσσάρων αγγέλων που δολοφόνησαν ισραηλινοί... σκύβει ευλαβικά και φιλάει τα παιδιά του... και σήμερα θα περνάει νέο μαρτύριο που οι δημοσιογραφικές π@ρνες τα εμφανίζουν ως θύματα του Άσαντ στη Συρία...

Όπως πάντα ορισμένοι αρνούνται να κατανοήσουν πως όταν η πάλαι ποτέ υπερδύναμη των ΗΠΑ έχει σήμερα πόδια οδοντογλυφίδας κι αποδεικνύεται από τον πανικό για την αποκάλυψη της πραγματικότητας. Νομίζουν οι "δημοσιογράφοι" πως με την προπαγάνδα που κάνει τον Γκαιμπελισμό να ωχριά θα μπορέσουν να καλύψουν τη βρώμα τους;

Μπορεί κάποιος να διαβεβαιώσει πως η συμμετοχή σ' αυτό το όργιο παραπληροφόρησης γίνεται μόνον κι αποκλειστικά για τον μισθό τους κι όχι για κονδύλια μυστικών υπηρεσιών και πρεσβειών;

Χθες το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ και με την ψήφο της Ρωσίας κάλεσε σε "κατάπαυση πυρός" και φυσικά αυτή η ΑΠΟΦΑΣΗ δεν αφορά, δεν συμπεριλαμβάνει τις τρομοκρατικές οργανώσεις όπως Al Nusra, ISIS κι όσες οργανώσεις ρίξουν έστω και μια σφαίρα εναντίον του περήφανου Αραβικού στρατού της Συρίας.

Αυτή η απόφαση αποκλείει ipso facto (αυτομάτως το γεγονός καθ' αυτό) την κατάπαυση πυρός προς τις οργανώσεις τρομοκρατών στην Ανατολική Γκούτα, που ακόμη και μετά αυτή την απόφαση έριξαν βλήματα εναντίον συνοικιών της Δαμασκού με αποτέλεσμα ένα νεκρό πολίτη και δεκάδες τραυματίες, εκ των οποίων αρκετοί σε κρίσιμη κατάσταση.Σήμερα ο Αραβικός στρατός της Συρίας προχώρησε σε άμεσες επιθέσεις εναντίον των τρομοκρατών και η συνοικία Ad An-Nashabiyeh πέρασε στον έλεγχο της νόμιμης κυβέρνησης.

Ας ελπίσουμε να μην έχουμε το κωμικοτραγικό γεγονός να μας πουν οι δημοσιογραφικές π@ρνες πως αφού οι "μετριοπαθείς" φονιάδες χρησιμοποιούν υπερσύγχρονα όπλα που διαθέτει ΜΟΝΟΝ ο αμερικάνικος στρατός, όπως τα BGM-71 TOW, μάλλον θα είναι "εκδημοκρατιστές φονιάδες"!Το παρακάτω βίντεο δεν θα το δούμε σε κανένα τηλεοπτικό σταθμό, αν και το διέδωσαν οι ίδιοι οι τρομοκράτες, μιας και αποδεικνύει πως οι δολοφόνοι τροφοδοτούνται με όπλα από τις ΗΠΑ.

Αυτοί οι αγωνιστές για τη "δημοκρατία" στη Συρία είναι εξοπλισμένοι και με πολεμοφόδια του ισραηλινού στρατού, που σίγουρα απαλλοτριώνουν με αστραπιαίες επιχειρήσεις από τις αποθήκες του ισραηλινού στρατού που φυλάσσει η Μοσάντ... γιατί το Ισραήλ πολεμάει την τρομοκρατία και δεν εφοδιάζει τους τρομοκράτες με όπλα...

Η συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ ήταν μια επιβεβαίωση για τη συμπαράσταση και διεθνιστική αλληλεγγύη που δέχεται η Συρία από χώρες με "δικτατορικά" καθεστώτα, όπως η σοσιαλιστική Κούβα του Φιδέλ, η Μπολιβαριανή Δημοκρατία του Τσάβες, η Βολιβία του Έβο, η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας του Κιμ κι όλα τα Εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα του πλανήτη.

Ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Συρίας στον ΟΗΕ Δρ. Μπασάρ Τζααφάρι (Bashar Al Jaafari's), στην ομιλία του κατακεραύνωσε τους ιμπεριαλιστές.
Ο Δρ. Μπασάρ Τζααφάρι δεν εξέφρασε μόνον τη Συρία, αλλά τους ελεύθερους όλου του κόσμου με ένα σαφές μήνυμα προς τους νεοαποικιοκράτες, που δεν έχει προηγούμενο από την ίδρυση του ΟΗΕ ως σήμερα!
Απευθυνόμενος στην εκπρόσωπο των ΗΠΑ Νίκι Χέιλι κι υψώνοντας το δάκτυλο, μεταξύ άλλων είπε:
«Λέω στην εκπρόσωπο των ΗΠΑ πως οι απειλές της δεν θα πιάσουν τόπο. Η Συρία έχει το δικαίωμα του αγώνα εναντίον της αμερικάνικης κατοχής, σύμφωνα με το άρθρο 51 του Καταστατικού Χάρτη του ΟΗΕ...»

Στην προχθεσινή ομιλία του ο Δρ. Μπασάρ Τζααφάρ ήταν επίσης πολύ σαφής: «Η Γκούτα θα είναι το δεύτερο Χαλέπι! ...η κόλαση είναι αρκετά μεγάλη για όλους εσάς»!
Η Συρία προειδοποιεί τις ΗΠΑ πως δεν θα ανεχθεί για πολύ την κατοχή Συριακών εδαφών στο βόρειο τμήμα της χώρας από αμερικανικά στρατεύματα, όπου μαζί με τους Κούρδους έχουν και 14 στρατιωτικές βάσεις («Να θυμάσαι, ποτέ μην εμπιστευτείς Τούρκο και Κούρδο»...). Εκείνο που πανικοβάλει τις ΗΠΑ στην περιοχή είναι η επιβίωση του κατατρομαγμένου σιωνιστικού κατοχικού καθεστώτος στην Παλαιστίνη. Το Ισραήλ γνωρίζει πολύ καλά πως τώρα οι συσχετισμοί στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου έχουν ραγδαίες αλλαγές κι οι μοναδικοί του σύμμαχοι είναι η Σαουδική Αραβία κι η Ελλάδα με τα πολλά της προβλήματα.

Γνωρίζουν πολύ καλά πως τώρα απέναντι από το κατεχόμενο Γκολάν βρίσκεται ο πιο ετοιμοπόλεμος στρατός της γης, ο Αραβικός στρατός της Συρίας που πολεμάει επτά (7) ολόκληρα χρόνο χωρίς διακοπές κι έχει αποκτήσει μάχιμη εμπειρία μοναδική στον κόσμο. Μαζί ο άξονας της Αντίστασης με τους πλέον 15.000 μαχητές της Χεζμπολάχ στη Συρία, που κι αυτοί, όπως κι οι Φρουροί της Ιρανικής Επανάστασης αλλά κι οι Παλαιστινιακές Ταξιαρχίες, πολεμούν τους τρομοκράτες επτά ολόκληρα χρόνια.

Γνωρίζουν πως η τελευταία εμπλοκή του Ισραήλ σε στρατιωτική επιχείρηση ήταν το 2006, όταν υπέστησαν βαριά κι ανεπανόρθωτη ήττα από τη Χεζμπολά στο Λίβανο, που τους ανάγκασε να να εγκαταλείπουν ακόμη και τους νεκρούς τους στο πεδίο της μάχης. Οι δολοφονικές επιθέσεις εναντίον της μεγαλύτερης φυλακής του κόσμου διεξάχθηκαν με αεροπορικούς φονικούς βομβαρδισμούς. Ο στρατός των σιωνιστών είναι πλέον ανίσχυρος και δεν γνωρίζει τι σημαίνουν πολεμικές μάχες.

Στο εσωτερικό του Ισραήλ οι κάτοικοι ζουν έναν εφιάλτη τρόμου. Δεν κυκλοφορούν, τρομοκρατημένοι πηγαίνουν ακόμη και για τις αναγκαίες αγορές τροφίμων και... μαζικά επιστρέφουν έποικοι στις χώρες από όπου εγκαταστάθηκαν στην κατεχόμενη Παλαιστίνη.
Τώρα δίνουν την τελευταία τους μάχη με όπλο την εξαγορασμένη δημοσιογραφία, αλλά κι αυτός ο πόλεμος προπαγάνδας προκαλεί γέλιο.

Συνεχίζεται χωρίς ντροπή του σήριαλ του Hollywood Syria...
Το κοριτσάκι θα κερδίσει σίγουρα Όσκαρ! Το συναντάμε να διασώζεται στην παράσταση "ανθρωπιστών" της οργάνωσης του Στέιτ Ντιπάρτμεντ "Λευκά Κράνη" στη Μοσούλη του Ιράκ, στη Φαλούτζα του Ιράκ και στο Χαλέπι της Συρίας... Προκαλούν γέλιο οι κινηματογραφήσεις των δήθεν θυμάτων, που όμως διαδίδουν ΟΛΑ τα ΜΜΕ της δύσης:

Οι Χολυγουντιανοί σκηνοθέτες της Cia και Μοσάντ τους παραδίδουν εύκολα μαθήματα υποκριτικής για τις ανάγκες της φωτογράφησης, που δεν γίνονται καν στη Γκούτα... Μοιάζουν με τις στημένες κινήσεις Lady Gaga, Beyonce... Είναι ανόητοι;

Καθόλου! Έχοντας εξαγορασμένη τη δημοσιογραφική και τηλεοπτική π@ρνεία, την ακτιβίστικη "αριστερά", τη "δικαιωματική αριστερά" των "ανοικτών συνόρων", του "αντιρατσισμού" κι "αντιεθνικισμού", που θα προπαγανδίσει μαχητικά τον αγώνα για "ειρήνη", να μην πεθαίνουν παιδιά, την πάλη των "λαών" (διάβαζε τρομοκρατών) εναντίον του "δικτάτορα και χασάπη Άσαντ"... δεν χάνουν χρόνο. Άλλωστε στοχεύουν τη μεγάλη μάζα της παγκόσμιας κοινής γνώμης κι αδιαφορούν για την αποκάλυψη της γύμνιας τους σε κάποιο διαδικτυακό ιστολόγιο, από κάποιον αρθρογράφο δεν είναι στις λίστες των πληρωμών τους.

Είναι απορίας άξιο πως ακόμη στην Ελλάδα δεν έχουν προγραμματιστεί σχετικές κινητοποιήσες όπως συνέβη κατά τη διάρκεια απελευθέρωσης του Χαλεπιού.

Οι δημοσιογραφικές π@ρνες στην πατρίδα μας κι ειδικότερα τα αργυρώνητα "αριστερά" δεκανίκια του Σόρος, νομίζουν πως έχει ξεχαστεί η εγκληματική τους δράση ούτε μία συγνώμη δεν έχουν εκφέρει με την προβοκάτσια μικρού Ομράν; Δημοσιογραφία: Διεθνής Εγκληματική οργάνωση!

Νομίζουν, επειδή τους παρέχει προστασία η αλητεία της ΕΣΗΕΑ, η "ανεξάρτητη αρχή" (ανεξάρτητη τρόπος του λέγειν) Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης - ΕΣΡ, όλοι οι δικαστές κι εισαγγελείς της πατρίδας μας (μάλλον ακούνε, βλέπουν, διαβάζουν μόνον τις κρατικές ειδήσεις) και φυσικά η πολιτική εξουσία, ότι μπορούν να προσβάλουν την προσωπικότητα του Έλληνα πολίτη; Ποιος θα μας προστατεύσει από τους "προστάτες";

Κι οι "δημοσιογράφοι" των κρατικών μέσων (ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΕΡΤ) είναι διπλά ένοχοι για εγκληματική δράση γιατί τους πληρώνει ο ελληνικός λαός, που δεν ξεχνάει μέρες που 'ναι σήμερα με την επιθετικότητα του τούρκικου σωβισνισμού, ανάλογες της κρίσης του Μάρτη '87:

www.press-gr.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications