Η απάντηση του Γιώργου Σαββίδη για το περιστατικό με το πιστόλι στη Τούμπα : «Δική σας είναι αυτή η Μπανανία!»
Η απάντηση του Γιώργου Σαββίδη για το περιστατικό με το πιστόλι στη Τούμπα : «Δική σας είναι αυτή η Μπανανία!»

Στην αντεπίθεση περνάει ο γιος του Ιβάν... Γιώργος Σαββίδης, με ποστάρισμα του στα Social Media, αναφερόμενος στις επιθέσεις που έχουν γίνει σε παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και απειλές που έχουν δεχθεί στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μέλη της οικογένειας του.

Το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έκανε λόγο για ποδοσφαιρική "μπανανία", ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για την στήριξη του στο πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γιώργου Σαββίδη:
«Δική σας είναι αυτή η μπανανία, δικό σας αυτό το έκτρωμα. Εσείς το συντηρείτε και χαίρεστε για αυτό, γιατί ζείτε από αυτό.

Για όσους έχουν επιλεκτική μνήμη θα μας πει κανείς τι απέγιναν οι καταγγελίες για απειλές προέδρου, τύπου: "Θα σε πνίξω με το κασκόλ.Θα σε τινάξω στον αέρα". Οι καταγγελίες για ξυλοδαρμό παικτών στο “λατρεμένο” μας γήπεδο, οι καταγγελίες για επιθέσεις σε δημοσιογράφους στο ίδιο γήπεδο;

Οι επιθέσεις σε δημοσιογράφους οι οποίοι τολμούν να καταγράψουν την αλήθεια; Οι μαφιόζικες επιθέσεις σε παίκτες επειδή τυγχάνει να είναι αντίπαλοι μας την επόμενη αγωνιστική; Οι επιστολές με σφαίρες και οι εμπρησμοί σπιτιών σε προέδρους της ΚΕΔ και της ΕΠΟ.

Και κάτι τελευταίο. Αυτό το πλοίο με τα ναρκωτικά και τους 8 μάρτυρες νεκρούς στοιχειωμένο είναι; Σε όλα αυτά η κοινή γνώμη τα ΜΜΕ και ο πολιτικός βίος της χώρας δεν σοκάρονται; Δεν αηδιάζουν;

Υ.Γ. Όσο για τους επαγγελματίες συκοφάντες για δήθεν απειλές του πατέρα μου, θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη με εκείνους που απειλούν στελέχη της ΠΑΕ και άλλα μέλη της οικογένειας μου.

Υ.Γ. 2: Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την στήριξη στο πρόσωπο του πατέρα μου. Μάλλον αυτή τη στιγμή θα είναι το μαύρο πρόβατο εκεί κάτω!»
sdna.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications