18 Μαρ 2018

Ο Γερμανός Snowden. Ο Πρώην αξιωματικός του Bundeswehr ζητά πολιτικό άσυλο στην Ρωσία

Ο Γερμανός Snowden. Ο Πρώην αξιωματικός του Bundeswehr ζητά πολιτικό άσυλο στην Ρωσία

Για τον Markus Bergfeld, τα παιδιά του οποίου φέρεται ότι απομακρύνθηκαν από την οικογένεια και δηλητηριάστηκαν με ψυχοτρόπα φάρμακα, η Ρωσία είναι η τελευταία λύση, για τον ο πρώην Γερμανό αξιωματικό είπε στη ρωσική εφημερίδα Daily Storm.

Ο Γερμανός πολίτης Markus Bergfeld και η σύζυγός του Sonja ζήτησαν άσυλο στη Ρωσία. Η Ρωσική Πρεσβεία στη Λετονία επιβεβαίωσε την παραλαβή της αίτησης.

Η οικογένεια Bergfeld, είναι Γερμανοί πολίτες, που έστειλαν πράγματι αίτημα στο προξενικό τμήμα της Ρωσικής πρεσβείας στη Λετονία να τους χορηγήσει άσυλο στη Ρωσική Ομοσπονδία. Οι αιτούντες έλαβαν αντίστοιχες διευκρινήσεις σχετικά με τους κανόνες της Ρωσικής νομοθεσίας σχετικά με αυτή τη διαδικασία » δήλωσε ο εκπρόσωπος της διπλωματικής αποστολής στον Sputnik.

Η Daily Storm χαρακτήρισε τον Markus Bergfeld ως τον «Γερμανό Snowden». Ο άντρας υπηρετούσε στο Bundeswehr και είχε τυχαία πρόσβαση σε εμπιστευτικά δεδομένα, μετά από το οποίο η οικογένειά του υπέστη διώξεις από την κυβέρνηση.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Daily Storm, ο Bergfeld ισχυρίστηκε ότι τα παιδιά του απομακρύνθηκαν από το Γερμανικό Γραφείο Νεολαίας και δηλητηριάστηκαν με ψυχοτρόπα φάρμακα. Ο γιος του πέθανε ως αποτέλεσμα της χρήσης των φαρμάκων.

Ο Bergfeld και η σύζυγός του μένουν στη Λετονία και περιμένουν την απόφαση των Ρώσων διπλωματών. Η Ρωσίδα εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα έχει επίγνωση του θέματος.

References ↑ Europe
( https://sputniknews.com/europe/ ) ↑ Daily Storm described
( https://dailystorm.ru/chtivo/nam-strashno-nemeckiy-snouden-prosit-politubezhishcha-u-rossii ) ↑ READ MORE: Snowden: New CIA Head Might Face Arrest in EU Over Role in Torture Program
( https://sputniknews.com/us/201803141062499781-snowden-haspel-torture-program-arrest/ )

tokoutsavaki

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο Γερμανός Snowden. Ο Πρώην αξιωματικός του Bundeswehr ζητά πολιτικό άσυλο στην Ρωσία
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications