Ένας έφηβος ισχυρίζεται ότι έχει γεννήσει 20 αυγά τα τελευταία δύο χρόνια! βίντεο
Ένας έφηβος ισχυρίζεται ότι έχει γεννήσει 20 αυγά τα τελευταία δύο χρόνια! βίντεο

Ένα αγόρι που λεει οτι γεννάει αυγά έχει φέρει σε αμηχανία τους γιατρούς, ο Akmal, απο την Ινδονησία ισχυρίζεται ότι έχει γεννήσει 20 αυγά τα τελευταία δύο χρόνια, ο πατέρας του είναι ανένδοτος ότι το Akmal λέει την αλήθεια.

Ο Ακμάλ έλεγε ότι γεννά αυγά συχνά από το 2016, αλλά οι γιατροί λένε ότι είναι "αδύνατο" για τους ανθρώπους να αναπτύσσουν αυγά μέσα στο σώμα τους.

Οι γιατροί αποφάσισαν να τοποθετήσουν σε καραντίνα τον νεαρό έφηβο για να μελετήσουν αυτή την ανωμαλία, και θα παραμείνει μακριά από το σχολείο για δύο εβδομάδες, προκειμένου να αποκτήσουν καλύτερη κατανόηση αυτής της κατάστασης που συνεχίζει να τον βασανίζει.

Ο πάτερα του ήταν σε στενή επαφή με το τοπικό νοσοκομείο για τα τελευταία δύο χρόνια, που έχει επανειλημμένα αρνηθεί τον ισχυρισμό του, δεδομένου ότι τα ανθρώπινα αυγά δεν είναι δυνατά. Αφού ο πατέρας του ζήτησε να βοηθήσουν τον γιο του καθώς η κατάσταση του Akmal επιδεινώνεται συνεχώς, αυξήθηκε η ένταση μεταξύ του νοσοκομείου και της οικογένειας του Akmal.

Ο πάτερα του έδωσε και ένα αυγό το "αναφερόμενο εύρημα του". Ωστόσο, οι ισχυρισμοί τους έχουν αποδειχθεί ανίσχυροι για να βοηθήσουν τους γιατρούς να ανακαλύψουν απο ποια ασθένεια νοσεί το 14χρονο αγόρι.

Πολλές νοσοκομειακές πηγές συμφώνησαν ότι η υπόθεσή του Akmal ειναι οτι σκόπιμα τοποθετεί τα αυγά στο ορθό του, αλλά ο πατέρας του αρνείται αυτόν τον ισχυρισμό.Τέλος, ο Akmal κατόρθωσε να γεννήσει δύο αυγά μακριά απο τα μάτια των γιατρών, αλλά οι γιατροί παραμένουν σκεπτικοί. Ακόμη και οι ντόπιοι αμφισβήτησαν τη συμπεριφορά της οικογένειας.

Ορισμένοι κάτοικοι της γειτονιάς του διαλαλούν ότι αυτό είναι απλά ένα διαφημιστικό κόλπο για την οικογένειά του για να τραβήξει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications