Ο Δρ Roger Lear και η μελέτη του για περιπτώσεις εμφύτευσης εξωγήινων εμφυτευμάτων στους ανθρώπους
Ο Δρ Roger Lear και η μελέτη του για περιπτώσεις εμφύτευσης εξωγήινων εμφυτευμάτων στους ανθρώπους

Τον Μάρτιο του 1998, ένα μεγάλο άρθρο του αμερικανικού γιατρού Ρότζερ Λέιρ (Roger Leir) (1935-2014) δημοσιεύθηκε στο UFOlogical και στο περιοδικό MUFON UFO Journal . Για πρώτη φορά για το θέμα αυτο, των λεγόμενων εξωγήινων εμφυτευμάτων - μικροσκοπικοί «αισθητήρες» ή «φάροι» που βρέθηκαν στο εσωτερικό του σώματος απο αυτούς που είχαν απαχθεί από εξωγήινους .

Όλα ξεκίνησαν με το γεγονός ότι το καλοκαίρι του 1995 στους αμερικάνικους ιατρικούς κύκλους έστειλαν στον χειρουργό Δρ Roger Lear έναν φάκελο απο την CIA και του ζήτησαν να δώσει μια ειδική ιατρική αναφορά μαζί με εικόνες ακτίνων Χ και να αναφέρει τα αποτελέσματα των εξετάσεων ,έτσι βγήκε στο φως το θέμα που δεν μπόρεσαν να κρατήσουν μυστικό.Είπε οτι συχνά τον προσέγγιζαν για παρόμοια θέματα η αστυνομία και το FBI και ήταν βέβαιος ότι ήταν ένα δύσκολο αλλά αρκετά κοινό ζήτημα.

Σε μια περίπτωση,αναφέρει οτι σε ακτινογραφία στο αριστερό πόδι μιας γυναίκας, στα οστά υπήρχε ένα περίεργο αντικείμενο παράξενης μορφής. Δεν βιάστηκε να βγάλει συμπεράσματα, έτσι μίλησε με την ασθενή, ο γιατρός προσπάθησε να ανακαλύψει κάτω από ποιες συνθήκες βρέθηκε ένα ξένο αντικείμενο και υπέθεσε οτι είχε σπάσει το πόδι της στο παρελθόν.

Αλλά η γυναικά διαβεβαίωσε τον γιατρό ότι τα πόδια της δεν τραυματίστηκαν ποτέ, φυσικά δεν ηταν αυτός λόγος για μην πάει στο χειρουργικό τραπέζι.Ο γιατρός της είπε οτι πρέπει να αφαιρεθεί ένα ξένο αντικείμενο.

Ο γιατρός έκανε στη γυναίκα γενική αναισθησία, τρεις ώρες κράτησε η χειρουργική επέμβαση. Όταν έβαλε το νυστέρι να κόψει την σάρκα, η γυναίκα είχε πλήρη συνείδηση ​​στο τραπέζι. Οι βοηθοί του έδωσαν μερικές ακόμη δόσεις ισχυρών αναισθητικών, αλλά η γυναικά δεν μπορούσε να κοιμηθεί.

Ο γιατρός αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει την επέμβαση παρ' όλα αυτά , ενώ η ασθενής έβγαζε κραυγές πόνου και κρατιόταν απο τέσσερις νοσηλευτές. Σύντομα έγινε εξαγωγή του αντικείμενου. Μόλις ο γιατρός έβγαλε το αντικείμενο, η γυναίκα αμέσως ηρέμησε και κοιμήθηκε.

"Το αντικείμενο (περίπου ενός εκατοστό μήκους) φαινόταν ωοειδές ανάλογα απο ποια απτική γωνιά το βλέπεις στο χέρι μου είχε την μορφή του γράμματος "Τ". Πώς το αντικείμενο αυτό εισήλθε στο πόδι, γιατί, πότε και γιατί - δεν μπορώ να απαντήσω. Δεν υπήρχε η παραμικρή ουλή στο δέρμα πριν την χειρουργική επέμβαση".

Το εξέτασα στο μικροσκόπιο. Το αντικείμενο είχε μια επικάλυψη μια μεμβράνη βιολογικής προέλευσης. Στο άγγιγμα ηταν ελαστικό, προσπάθησα να κάνω μια τομή, αλλά ακόμα και το καλύτερο νυστέρι δεν άφηνε στην επιφάνεια του αντικειμένου γρατσουνιές.

Περαιτέρω μελέτες έδειχναν οτι το «κομμάτι σίδερου», είχε προσκολληθεί στο οστό,με πολλές σαν μικροσκοπικές «βίδες»,σαν να είχε βιδωθεί στο οστό,και σαν να είχε "συνδεθεί" με χόνδρους, αλλά και με νευρικές απολήξεις, ίσως αυτός να ηταν ο λόγος για τον οποίο η ασθενής αντέδρασε τόσο πολύ στην επέμβαση. Ταυτόχρονα όλες οι φλέβες και οι οστικές αρθρώσεις εκτοπίστηκαν και ηταν διαφορετικές. Οι φλέβες είχαν χρώμα καφέ στο σημείο. Το γιατί η ασθενής δεν παραπονέθηκε για πόνο σε εκείνο το σημείο είναι ασαφές.

Έστειλα το στοιχείο σε ένα ειδικό εργαστήριο. Και εδώ είναι τα αποτελέσματα: μια μεμβράνη (της οποίας η βιολογική σύνθεση δεν μπορεί να αποκρυπτογραφηθεί) ήταν ένα ενιαίο σύνολο με μεταλλικό πυρήνα, πως το αντικείμενο είχε προσκολληθεί στα οστά του ποδιού δεν μπορεί να περιγραφεί με ακρίβεια πάρα μονο στο περίπου, κάθε μία από τις γεωμετρικές "βίδες" του ηταν σαν γυάλινες απολήξεις που δεν μπορούσαν να σπάσουν.

Το κατακόρυφο τμήμα του γράμματος "Τ" αποτελείται από σίδηρο απίστευτης αντοχής, άγνωστης προέλευσης και ακαθαρίστου χρώματος. Το οριζόντιο μέρος του γράμματος "Τ" είχε ηλεκτρικές εκκενώσεις και προφανώς ήταν σαν αγωγός ηλεκτρικής ενέργειας. Σε γενικές γραμμές, το αντικείμενο αποτελούνταν αρμονικά απο - βιολογικές, ηλεκτρονικές και ουσίες σιδήρου. Μερικές φορές άρχισε να δονείται και να περιστρέφεται γύρω από τον άξονά του, ήταν εντελώς ακατανόητο.

Όταν ο ασθενής έχει αναρρώσει και τελικά ξύπνησε, παραδέχθηκε ότι μετά την επέμβαση έπαψε να αισθάνεται μια αίσθηση ανησυχίας που είχε συνεχεία. "Είχα συνεχεία ένα συναίσθημα, σαν να το απενεργοποιήσατε" έλεγε, όλες οι εργαστηριακές αναλύσεις που πραγματοποιήθηκαν και το ίδιο το εξωγήινο αντικείμενο κατέληξαν στην CIA.

Μετά από αυτό το περιστατικό, του ζήτησαν να κάνει το ίδιο σε ασθενείς που είχαν αναφέρει "διαφορετικές χρονικές στιγμές" η ότι είχαν απαχθεί από εξωγήινους και υποβάλλονταν σε χειρουργικές επεμβάσεις,ηταν περισσότεροι από 200 άνθρωποι. Σε όλους αυτούς, ο δρ. Lear διενήργησε προσωπικά ερευνά με ακτίνων Χ. Στις εικόνες,εμφανίστηκαν εμφυτεύτηκαν άγνωστης προέλευσης,σε διάφορα σημεία: στον αυχένα, σε ώμους ,σε χέρια, σε δάχτυλα, σε πόδια ή ακομα και στα στομάχια των ανθρώπων, ήταν σαφώς ορατά, ο γιατρός αντιμετώπισε τα ίδια συμπτώματα με το πρώτο περιστατικό - αυξημένη ευαισθησία, ισχυρή σχέση του ανθρώπινου σώματος με το ξένο αντικείμενο, αδράνεια της αναισθησίας.

Μια σημαντική λεπτομέρεια: όλοι οι «ασθενείς» παραδέχθηκαν ότι μετά την απομάκρυνση των ξένων αντικειμένων, είχαν απαλλαγεί απο "κάτι" που είχαν προηγουμένως, είχαν ένα αίσθημα ανησυχίας, μια αίσθηση ότι κάποιος τους παρακολουθεί,μια ανεξήγητη ψυχολογική εξάρτηση, φόβο.

"Όλοι οι ασθενείς που ήρθαν σε μένα είναι σεβαστοί άνθρωποι, μεταξύ των οποίων επιστήμονες, συγγραφείς, απλοί εργαζόμενοι κτλ. διαφορετικά στοιχεία της κοινωνικής κλίμακας αν πούμε οτι αυτο ειναι συνωμοσία θα ήταν παράλογο ,ακόμα και να φανταστείτε ότι αυτα τα αντικείμενα είναι ψεύτικα, ακόμα χειρότερα. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι συνέβη. Και έγραψα γι 'αυτό στην έκθεσή μου στον Darryl Sims της CIA. Νομίζω ότι πολλοί σαν αυτούς τους ανθρώπους ζουν στον κόσμο μας που έχουν υποβληθεί σε παρόμοιες εμφύτευσεις. "σημειώνει ο Δρ Roger Lear .

Για να εξηγήσει το παραπάνω, ο γιατρός παραθέτει αποσπάσματα από τον μονόλογο ενός από τους ασθενείς του, τον Pat Parinello,του οποίου από τον δάκτυλο αφαιρέθηκε ένα ξένο αντικείμενο εξωγήινης προέλευσης: "Ήμουν έξι χρονών, αλλά θυμάμαι καθαρά . Ξαφνικά ξύπνησα μέσα στην νύχτα και αισθάνθηκα μια ακαταμάχητη έλξη σαν κάτι να με τραβούσε να βγω στο δρόμο. Βγήκα στην αυλή και όλα ήταν πλημμυρισμένα με ενα εκθαμβωτικό φως.

Το μόνο που θα έλεγα ήταν ότι το φως προέρχεται από μια ομίχλη που αιωρείται πάνω από την πόλη. Ξαφνικά, άκουσα μια τρομερή έκρηξη, στη συνέχεια ένιωσα ότι σαν να τρύπησε το χέρι μου μια κόκκινη καυτή βελόνα, ο πόνος ήταν δυνατός. Δεν θυμάμαι τίποτα άλλο. Ξύπνησα το επόμενο πρωί στο κρεβάτι μου και έκανα εμετό, υπήρχε αίμα στα σεντόνια. Οι γονείς μου κάλεσαν γιατρό, αλλά ξαφνικά η αδιαθεσία εξαφανίστηκε σύντομα από μόνη της. "

"Τα εμφυτευμένα αντικείμενα στους ανθρώπινους οργανισμούς είναι γεγονός και δεν μπορούν να αμφισβητηθούν. Νομίζω ότι η ανθρωπότητα θα πρέπει τελικά να αναρωτηθεί σοβαρά: είναι ο άνθρωπος πραγματικά μέρος της φύσης και δεν είναι αυτός και ο κόσμος γύρω του μόνο ο "βοηθητικός" χώρος για άλλους υψηλότερους πολιτισμούς; δήλωσε ο διάσημος Γάλλος επιστήμονας Michel Grange. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications