Ο Βλάντιμιρ Πούτιν έχει πολεμικό οπλοστάσιο εξωγήινης τεχνολογίας;
Ο Βλάντιμιρ Πούτιν έχει πολεμικό οπλοστάσιο εξωγήινης τεχνολογίας;

Έχει καταφέρει η Ρωσία να δημιουργήσει τεχνολογία από τους εξωγήινους;

Είναι γνωστό ότι χάρη στις μυστικές επαφές με εξωγήινους πολιτισμούς ότι η Ρωσία έχει πετύχει μεγάλο άλμα στην τεχνολογία, έγραψαν πριν λίγους μήνες στο Inquisitr , επικαλούμενοι «επιφανείς» Αμερικάνους συνωμότες.

Ο ερευνητής James Preston πιστεύει ότι οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις έχουν πολύ προηγμένα όπλα, όπως τορπίλες έως υπερηχητικούς πυραύλους ικανών για δύσκολους ελιγμούς κατά την πτήση, με την βοήθεια των εξωγήινων τεχνολογιών. Επιπλέον, τα ρωσικά αεροπλάνα σύμφωνα με πληροφορίες είναι εξοπλισμένα με απόκρυψη τους ,τεχνολογία που διαθέτουν τα UFO!

Υπάρχει συμφωνία με τους εξωγήινους;
Ας δούμε μερικές λεπτομέρειες, αλλα πρώτα να πούμε οτι υπάρχει ένα σύστημα που αποκρύπτει οχι μονο οτι υπάρχουν εξωγήινοι διαφορετικών ειδών,αλλα κάθε πληροφορία για εξωγήινους με το γνωστό σύστημα χλευασμού και πλήρη έλεγχο της επιστήμης και των λεγόμενων "φυσικών επιστημόνων " (οποιος δεν λέει αυτα που θέλουν αυτοί οχι μονο διάσημος γίνεται αλλα εξαφανίζεται!),ειναι οι ίδιοι που χειραγωγούν την μαζα σε άλλα θέματα, δεν αποτελεί έκπληξη που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ούτε καν αληθινή πρόσφατη ιστορία, και έχουν ως δεδομένα τα ψευδή των κέντρων ελεγχου, ειναι απίστευτο τι αμορφωσιά υπάρχει, βλέποντας κανεις νοήμων που έχει επίγνωση όλους αυτούς κατανοεί γιατί ο κόσμος πάει απο το κακό στο χειρότερο,συν ότι χλευάζουν ως ηλίθιοι τέτοια θέματα που δεν μπορεί να κατανοήσει ο εγκέφαλος τους, αλλα και γιατί έτσι τους έμαθαν, η γνώση τους περιορίζεται εκεί που θέλει το σύστημα, δεν αναρωτιούνται καν γιατί γίνονται διάφορα μη λογικά και φυσιολογικά μπροστά στα μάτια τους τα θεωρούν και φυσικά, τραγικό! .

Ήδη απο την εποχή του 1930 η Ναζιστική Γερμανία είχε επαφές με ανθρωπόμορφους εξωγήινους,τους Nordic aliens, αυτοι σήμερα λένε οτι δεν υπάρχουν εξωγήινοι πάρα τα στοιχειά απο την αρχαιότητα! πόσο πιο τραγικοί να γίνουν; πιθανόν με τους ίδιους να έχει επαφές η Ρωσία τώρα που έγινε ανεξάρτητη, καθώς ηταν υπό κατοχή τους για πάνω απο 100 χρονιά, σοβιετική ένωση Στάλιν κτλ .

Αν και φημολογείται εδώ και πολλά χρόνια ότι η πρώτη επαφή μεταξύ της Σοβιετικής Ρωσίας και ενός πολιτισμού «εξωγήινων» έλαβε χώρα το 1942. Εκείνη την εποχή είχε προγραμματιστεί μια σειρά διπλωματικών επισκέψεων για να συζητηθούν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, σύμφωνα με τα υποτιθέμενα ρωσικά έγγραφα και είχε συναφθεί μια συνθήκη.

Σήμερα η Μόσχα κατέληξε σε συμφωνία με τους εξωγήινους. Ο Ρώσος πρόεδρος, αναμφίβολα, ανανέωσε τη συμφωνία (το όνομα του οποίου, φυσικά, φυλάσσεται μυστικά).Στην πρόσβαση της Ρωσίας σε τεχνολογία αιχμής ώστε να μπορέσει να πολεμήσει αποτελεσματικά στο έδαφος της Συρίας.

Αν και οι τεχνολογίες τους που δεν ανακάλυψαν οι ίδιοι είναι πολύ προχωρημένες η φυλή των ερπετοειδών(μαντέψτε ποιοι ειναι) δεν μπορούν να κατακτήσουν τον πλανήτη επειδή πολλοί άλλοι εξωγήινοι τους αντιτίθενται. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Ρωσία έστειλε στην Συριά τα στρατεύματά της.

Ο Ρώσος πρόεδρος ενημέρωσε στη Μόσχα ότι η χώρα του είναι ήδη η ισχυρότερη από οποιονδήποτε αντίπαλο, αλλά ο πρόεδρος έχει διατάξει να ενισχύσει το ατομικό οπλοστάσιο. Ο επικεφαλής του Κρεμλίνου θέλει να αναπτύξει τουλάχιστον 40 νέα όπλα και διηπειρωτικούς πυραύλους, ικανούς να πλήξουν στόχους απο μεγάλη απόσταση,και έμμεσα την ανάπτυξη και την τελειοποίηση μιας προηγμένης τεχνολογίας από έναν εξωγήινο πολιτισμό! δεν αναρωτιέστε πως ξαφνικά η Ρωσία ανέπτυξε τόση ανώτερη στρατιωτική τεχνολογία;
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

Unknownείπε...

Μαρεσι Υεξελιξη τις τεχνολογίας

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications