Μηχανικός υποστηρίζει ότι βρήκε το χαμένο boeing της Malaysia στο Google Earth
Μηχανικός υποστηρίζει ότι βρήκε το χαμένο boeing της Malaysia στο Google Earth

Η εξαφάνιση της πτήσης ΜΗ370 αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σύγχρονα μυστήρια.

Τέσσερα χρόνια πριν, στις 8 Μαρτίου του 2014 το αεροσκάφος των Malaysia Airlines με 239 επιβαίνοντες, εξαφανίστηκε από το χάρτη ενώ πετούσε πάνω από τις Φιλιππίνες. Παρά τις τιτάνιες έρευνες το εξαφανισμένο αεροσκάφος δεν εντοπίστηκε ποτέ.

Ωστόσο, τώρα, ο 64χρονος Αυστραλός Πίτερ Μακ Μάχον μηχανικός στο επάγγελμα, ο οποίος έχει εργαστεί στις έρευνες συντριβών αεροσκαφών για περισσότερα από 25 χρόνια, ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε το χαμένο αεροσκάφος της Malaysia, μέσω του Google Maps και των εικόνων της NASA.

Ο Μακ Μάχον ισχυρίζεται ότι το αεροσκάφος βρίσκεται στα 10 μίλια νότια του μικρού νησιού Round Island, κοντά στο νησί Μαυρίκιο, μια περιοχή στην οποία δεν έγιναν έρευνες.

Μάλιστα, ο 64χρονος υποστηρίζει ότι υπάρχει μια εικόνα που δείχνει την ουρά και τα φτερά του αεροπλάνου να επιπλέει στον ωκεανό. Ο Μακ Μάχον έστειλε την αναφορά των ερευνών του στα γραφεία μεταφορών και ασφαλείας στην Αυστραλία, όπου επιβεβαιώθηκε ότι τα ευρήματα ανήκουν στο αεροσκάφος.

Οι Αμερικανοί ερευνητές όμως, επιμένουν ότι αυτές οι έρευνες δεν είναι αληθείς και τα κομμάτια του αεροσκάφους πολύ πιθανόν να βρίσκονται στον Ινδικό Ωκεανό.

(Με κόκκινο το Round Island όπου ο Αυστραλός ερευνητής υποστηρίζει ότι βρήκε το χαμένο boeing της Malaysia, το οποίο εξαφανίστηκε πετώντας πάνω από τις Φιλιππίνες με κατεύθυνση το Πεκίνο, προς τα βόρεια δηλαδή)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications