Απίστευτο περιστατικό στην Λαμία: Έφαγε τα λεφτά και μετά σκηνοθέτησε «ληστεία»!
 Απίστευτο περιστατικό στην Λαμία: Έφαγε τα λεφτά και μετά σκηνοθέτησε «ληστεία»!

Ο νεαρός δεν τολμούσε να πει στους γονείς του ότι δεν είχε τα χρήματα και σκαρφίστηκε ολόκληρη ιστορία, η οποία όμως δεν του βγήκε σε καλό.

Είχε φάει τα χρήματα της οικογένειας και σκηνοθέτησε ληστεία, 28χρονος Λαμιώτης που βρίσκεται πλέον κατηγορούμενος για ψευδορκία και ψευδή καταμήνυση.

Το σκηνικό στήθηκε μεσημβρινές ώρες της περασμένης Παρασκευής (16-03-2018), με τον 28χρονο να καταγγέλλει στην αστυνομία ότι, λίγο νωρίτερα, άγνωστοι δράστες, του είχαν επιτεθεί και τον είχαν ληστέψει, μετά την έξοδο του από τράπεζα που βρίσκεται στην οδό Βασιλικών.

Σύμφωνα με την ιστορία που ανέφερε ο 28χρονος, είχε κάνει ανάληψη χρημάτων, περίπου 700€, τα οποία του αφαίρεσαν την ώρα που πήγε να μπει στο αυτοκίνητό του, αφού πρώτα τον χτύπησαν με κάποιο αντικείμενο στο κεφάλι, όπως είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς.

Στην έρευνα, που ακολούθησε όμως από την Ασφάλεια Λαμίας, αποκαλύφθηκαν τα ψέματα που είχε πει ο 28χρονος για τη ληστεία, με αποτέλεσμα να αναγκασθεί να ομολογήσει ότι τη σκηνοθέτησε ο ίδιος.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications