Εξωγήινα σκίτσα: Οι απαχθέντες άνθρωποι απο εξωγήινους σχεδίασαν τι είδαν με τα μάτια τους  (Φωτογραφίες)
Εξωγήινα Πορτρέτα: Οι απαχθέντες άνθρωποι απο εξωγήινους σχεδίασαν τι είδαν με τα μάτια τους  (Φωτογραφίες)

Ένα από τα πιο συναρπαστικά φαινόμενα του σύγχρονου πολιτισμού είναι η εξωγήινη απαγωγή. Χιλιάδες άνθρωποι σε διάφορους χώρες (αλλά κυρίως στις ΗΠΑ) ισχυρίζονται ότι έχουν απαχθεί από εξωπλανητικά όντα που μπορεί να έχουν διάρκεια μερικών λεπτών έως ωρών, όσον αφορά την αντίληψη του χρόνου που έχουν τα θύματα κατά την διάρκεια της απαγωγής σε μερικούς φαίνεται σχεδόν μια αιωνιότητα.

Πολλές από αυτές τις περιπτώσεις αναφέρουν ότι υπέστησαν αποτρόπαια πειράματα (συμπεριλαμβανομένου απερίγραπτες γενετικές εξετάσεις), άλλοι λένε ότι έχουν ταξιδέψει σε ουράνιους κόσμους που μοιάζουν με παράδεισο, άλλοι λαμβάνουν πληροφορίες από κάτι σαν γαλαξιακή κυβέρνηση και άλλοι νιώθουν υπέρτατη ειρήνη σε ενα διαφορετικό κόσμο που ξεπερνά τη ζωή και το θάνατο.

Προφανώς αυτές οι «απαγωγές» είναι υποκειμενικές εμπειρίες, η επιστήμη μην μπορώντας να δώσει μια εξήγηση κάνει λόγο για παραλήρημα,η ψύχωση η σύγχυση ανάμεσα σε συνειδητό όνειρο και στην πραγματικότητα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι οι απαγωγές απο εξωγήινους ειναι παραισθήσεις και αβάσιμες, πόσο μάλλον όταν υπάρχουν στοιχειά ακόμα και πάνω στα ίδια τα θύματα μώλωπες αντικείμενα κτλ, όπως λέει και μια παροιμία, «ποιος ξέρει πραγματικά πόσο βαθιά πάει η τρύπα του κουνελιού;» Το κουνέλι είναι το μυαλό που ταξιδεύει σε άλλες διαστάσεις του σύμπαντος.

Ίσως η πιο σοβαρή μελέτη για το θέμα αυτό, η οποία δεν έχει την τάση να απορρίψει με γελοίους ισχυρισμούς την πραγματικότητα, και τους μάρτυρες ενός φαινομένου, που παραμένει ανεξήγητο,την επικοινωνία με οντότητες ή άγνωστες κοσμικές δυνάμεις κτλ, έγινε από τον Δρ Τζον Έντουαρντ Μάκ, του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ.

Η έρευνα κατά ειρωνικό τρόπο χρηματοδοτήθηκε απο το Ίδρυμα Ροκφέλερ,και κατέληξε στο συμπέρασμα, μετά από έρευνα σε 200 άτομα πάνω από μια δεκαετία, που φέρονται ότι απήχθησαν, οι άνθρωποι αυτοί δεν φαίνεται να ειχαν κάποιου είδους παραλήρημα, δεν μπορούμε να κάνουμε τα στραβά μάτια, ούτε πάσχουν απο κάποιο είδος ψυχικής ασθένειας. Σε γενικές γραμμές, οι άνθρωποι που απήχθησαν, δεν είναι ψυχοπαθολογικά διαφορετικοί από τον γενικό πληθυσμό.

Ο δημοσιογράφος Steven Hirsch που έχει αναλάβει το καθήκον να συνομιλεί με πολλούς ανθρώπους που ισχυρίζονται ότι είχαν εμπειρία εξωγήινων απαγωγών. Οι απαχθέντες του είπαν τις εμπειρίες τους, και είναι αρκετά εξωφρενικές, μαζί με ζωγραφιές με αυτό που θυμούνται από την επαφή τους με τους εξωγήινους.

Είναι ενδιαφέρον ότι πολλά από τα πορτρέτα των εξωγήινων θυμίζουν την εικόνα που είχε ζωγραφίσει ο Βρετανός αποκρυφιστής Aleister Crowley (Άλιστερ Κρόουλι), ο οποίος το 1918, κρατώντας μια σειρά πρακτικών σ@ξουαλικής μαγείας που στοχεύουν στο άνοιγμα πύλης σε άλλη διάσταση, μάλλον λειτούργησε και ήρθε σε επαφή με μια οντότητα που ονομάζεται Lam .Ο Crowley είχε γράψει για το Lam, ο οποίος περιγράφεται ως μια υπερδιάστατη οντότητα που μπορεί να δώσει κάποιου είδους εσωτερικής γνώσης (την εποχή εκείνη ο όρος «εξωγήινος» δεν υπήρχε οπως σήμερα).

Το σκίτσο του αντανακλά την πραγματικότητα και ειναι το πρόσωπο μιας εξωγήινης φυλής,και ιδιαίτερα της φυλής που ονομάζεται γκρι εξωγήινοι (Grey alien) και σύμφωνα με ερευνητές ειναι άκρως επικίνδυνο είδος, και εδώ τα πράγματα περιπλέκονται πχ ο Μέγας Αλέξανδρος έκλεισε και σφράγισε πύλες τι είδους πύλες;. Κάποιος λέει οτι η προέλευσης του εξωγήινου της εικονογραφίας είναι στην πραγματικότητα αρχέτυπα θαμμένα στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής , είπε ότι τα ΑΤΙΑ ίσως είναι μια προβολή της ψυχής μας στον ουρανό .

Cynthia
Αυτή η γυναίκα με έκπληκτα μάτια, λέει ότι θυμάται οτι είχε πολλές επαφές με εξωγήινους και απαγωγές, από το γεγονός όπως ανακαλύφθηκε από τον πατέρα της, ότι ηταν μέρος ενός κυβερνητικού πειράματος. Η Cynthia είχε πολλές εμπειρίες σε «μητρικά σκάφη» και «σκάφη εξωγήινων» και γνώρισε «διαφορετικούς τύπους των Grey alien.

Έχει επίσης επαφές με μπλε Αρκτουριανούς, τους Ανδρομέδιους, τους Ασσύριους πολεμιστές του φωτός και τους διαστρικούς επισκέπτες του Σείριου. Παρόλο που είχε συναντηθεί με την επικίνδυνη φυλή εξωγήινων ερπετών, η Cynthia θεωρεί ότι η εμπειρία της γενικά ήταν θετική.Βασικά έχει μάθει ότι οι εξωγήινοι έχουν τοποθετήσει πάνω στη γη «Starseed», που έχουν γεννηθεί στη Γη απο κοσμικό πολιτισμό: και τώρα είμαστε στο σχέδιο τους.

Ο όρος «Starseed» είναι ένας άνθρωπος που υπάρχει στη γη. Εντούτοις από τη γέννηση του και το DNA του έχει προέλευσή που βρίσκεται έξω από το επίπεδο της γης, και εδώ πάμε σε άλλα που “δένουν” με πολλά και επίσης εξηγούν πολλά, και οι περισσότεροι ούτε καν έχουν διανοηθεί...Άλλα δεν ειναι του παρόντος....

JEFF
Η περίπτωση του Jeff είναι διαφορετική. Πριν από ένδεκα χρόνια βρισκόταν σε εξωτική λέσχη χορού στο Μισσούρι, όταν ένας άντρας τον πλησίασε και άρχισε να του λέει πράγματα για τη ζωή του που κανείς άλλος δεν μπορούσε να γνωρίζει. Ο "άνθρωπος" του είπε ότι θα τον πήγαινε μια βόλτα. Ο Τζεφ σκέφτηκε ότι κατάφερε να ξεφύγει απο αυτόν τον περίεργο τύπο , αλλά αφού πήγε με έναν ψυχικό, θυμήθηκε ότι είχε απαχθεί. Οι εξωγήινοι του είπαν την ημέρα που η μητέρα του θα πεθάνει και αυτό συνέβη. Το ίδιο συνέβη και με τον πατέρα του.

JILL
Μετά από την εμπειρία η Jill είπε οτι «αυτά τα όντα ειναι του φωτός που βοηθούν την ανθρωπότητα» και «αλλάζουν το DNA μας, έτσι ώστε τα σώματά μας να έχουν πρόσβαση σε μια ελαφρύτερη συχνότητα» και ενεργοποίηση ικανοτήτων που δεν χρησιμοποιούμε. Αν και οι εξωγήινοι που είχε επαφή ηταν γκρι εξωγήινοι από Zeta Reticuli που είναι μοχθηρή φυλή, η Jill πιστεύει ότι θέλουν να βοηθήσουν σε μια γενετική μετάλλαξη προς την εξέλιξή μας μάλλον το αντίθετο συμβαίνει και λάθος νομίζει η την έκαναν να πιστεύει αυτο που λέει.

JOCELYN
Η Jocelyn, μαζί με έναν φίλο της, μεταφέρθηκε σε μια υπόγεια βάση κοντά στην Sedona, στην Αριζόνα. Στην υπόγεια βάση τοποθετήθηκε σε ένα ωοειδές κάθισμα όπου της έβαλαν μια περίεργη κυλινδρική συσκευή στην κεφαλή της από την οποία προήλθε μια μπλε φλόγα. Τη στιγμή εκείνη εμφανίστηκε ένας εξωγήινος. Και της ζήτησαν να τα μετακινήσει με το μυαλό της ένα εκκρεμές εκπέμποντας λάμψεις μπλε φωτός.Τότε ήταν σε θέση να μετακινήσει το εκκρεμές μέσα σε ένα στεφάνι. Της είπαν ότι αυτό που είχαν κάνει ήταν να ενεργοποιήσουν τον αδένα της επίφυσης [τρίτο μάτι].

SEBASTIAN
Ο Sebastian έκανε διαλογισμό μια νύχτα, όταν κάτι τον έκανε να ανοίξει τα μάτια του: υπήρξε μια οντότητα σαν ένα μικρο αγοράκι άλλα είχε μεγάλα μάτια. Πιστεύει οτι άνοιξε τα μάτια του σε μια νέα πραγματικότητα. Ο Sebastian πιστεύει ότι οι εξωγήινοι έχουν τεχνολογία να ταξιδεύουν μεταξύ των διαστάσεων.

JEANIE
Η jeani μια νύχτα ξύπνησε νιώθοντας μια «παράξενη ζεστασιά» στον κόλπο της: ένας εξωγήινος ήταν σε αυνανισμό. «Τι διάολο συμβαίνει και ξαφνικά μπορούσα να αισθανθώ το μακρύ λεπτό δάχτυλο του στον κόλπο μου στην δεξιά ωοθήκη μου»...Ένιωσε μια ενεργητική μεταβολή και μπορούσε να παρατηρήσει ένα μικρό γκρι και έναν υψηλότερο που έστελνε πληροφορίες τηλεπαθητικά,και ζήτησε με το μυαλό της να σταματήσουν να κάνουν αυτό που κάνουν. Μέχρι που άφησε την συνείδησή της με ένα λευκό φως. Σε μια άλλη περίπτωση την πήραν σε ένα σκάφος και την πήγαν σε έναν εξωγήινο πλανήτη.

Περισσότερο ενδιαφέρον από αυτές τις περίεργες ιστορίες είναι οτι πολλοί μιλούν για γενετικά πειράματα και άλλοι για ένα είδος αγγελικής βοήθειας που επιδιώκει να μας καθοδηγήσει προς μια φωτεινή-πνευματική διάσταση.

Είναι μόνο η επιρροή βιβλίων επιστημονικής φαντασίας και των ταινιών του Χόλιγουντ; Πρόκειται για μια νέα ατζέντα της CIA; Ή πραγματικά έρχονται όντα από άλλους πλανήτες και άλλες διαστάσεις; τα συμπεράσματα δικά σας τα δικά μας εχουν βγει εδώ και καιρό και καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα και με στοιχειά που υπερβαίνει την υποκειμενική αντίληψη που έχουν οι περισσότεροι για τον κόσμο μας. ΥΓ λέμε λιγότερα δημοσιά απο όσα γνωρίζουμε. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications