Ανεξήγητο παραφυσικό γεγονός συνέβη  στη διαδρομή 92,στην Σάντα Φε, της Αργεντινής
Ανεξήγητο παραφυσικό γεγονός συμβαίνει στη διαδρομή 92,στην Σάντα Φε, της Αργεντινής

Η κλασική ιστορία της "διαδρομής" που ένας μοναχικός άνθρωπος ταξιδεύει σε έναν αυτοκινητόδρομο, και στη συνέχεια εξαφανίζεται ανεξήγητα, έχει γίνει πραγματικότητα σε μια τοποθεσία της Αργεντινής, (εικόνα αρχείου ).

Ο Pedro Peirone, κάτοικος του San José de la Esquina, έχει αναφέρει την εντυπωσιακή του παραφυσική εμπειρία του στα ΜΜΕ της Αργεντινής.

Στις 26 Φεβρουαρίου (2018), ένας άνθρωπος που ήταν στη διαδρομή 92, μεταξύ Arteaga και San Jose de la Esquina,στην Αργεντινή, στην επαρχία της Σάντα Φε, αποφάσισε να πάρει έναν επιβάτη στον μοναχικό δρόμο.

Τι θα συμβεί λίγο μετά: Ο επιβάτης εξαφανίστηκε ανεξήγητα και χωρίς καμια εξήγηση μέσα στο όχημα, αφήνοντας μια μυρωδιά καψίματος και λιωμένα αποτυπώματα στο χαλάκι του αυτοκίνητου .

Ίσως ΄έχει σχέση με το μακάβριο φαινόμενο της αυτόματης ανθρώπινης ανάφλεξης, αλλα χωρίς πτώμα! η έχει σχέση με κάτι άλλο που πέρασε σε άλλη διάσταση? μήπως κάποια διαστρέβλωση στο χωροχρόνο?

Δείτε το σχετικό βίντεο με την συνέντευξη που έδωσε στα ΜΜΕ της Αργεντινής ο Pedro Peirone, δειχνοντας και τα αποτυπώματα στο χαλάκι του αυτοκίνητου, άλλα ειναι στην ισπανική γλωσσά :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications