Αίγιο: Στο εδώλιο ο μητροπολίτης Αμβρόσιος – Συγκέντρωση αντιεξουσιαστών έξω από τα δικαστήρια!
Αίγιο: Στο εδώλιο ο μητροπολίτης Αμβρόσιος – Συγκέντρωση αντιεξουσιαστών έξω από τα δικαστήρια! εδώ γελάμε!

Ομοφοβικό παραλήρημα? Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος στο Διάγγελμά του, το έτος 1966 μιλάει ο ίδιος για «κομμουνιστικά μιάσματα» δεν ειναι τυχαίο που αυτοι που έφεραν την τεχνολογική επανάσταση και έκαναν πρώτη φορά μελέτες πάνω σε φυλές και γονιδιακές αναλύσεις έβγαλαν τους φυλετικούς νόμους της Νυρεμβέργης οι "κακοί ναζι"! που οτι ξέρετε για αυτούς οι περισσότεροι ειναι απο αυτα τα μιάσματα τους κήρυκες τους ψεύδους εκ γενετής! επίσης οι περισσότεροι νομιζουν οτι ο κομμουνισμός ειναι άπλα ιδεολογία.

Ο μητροπολίτης Αμβρόσιος καλείται να δώσει εξηγήσεις για το ομοφοβικό παραλήρημα που προκάλεσε σάλο. Η ατμόσφαιρα στα δικαστήρια μυρίζει μπαρούτι Στο εδώλιο του Δικαστηρίου Αιγίου θα καθίσει εντός της ημέρας, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, μετά την μήνυση που υπέβαλλαν σε βάρος του ομοφυλόφιλοι. Όπως έχει δηλώσει ο μητροπολίτης Αμβρόσιος θέλει να δικαστεί και μάλιστα όπως ισχυρίζεται θα αποδείξει όσα λέει.

Την ίδια ώρα αντιεξουσιαστές έχουν δώσει ραντεβού έξω απο το δικαστικό μέγαρο του Αιγίου, προκειμένου να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στους ομοφυλόφιλος , αλλά και τη διαμαρτυρία τους για τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων. Μάλιστα σε ανακοίνωσή τους αναφέρονται στο παρελθόν του κ. Αμβροσίου και του επιτίθενται με βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

Παράλληλα σε συναγερμό έχει τεθεί η ΕΛΑΣ, για να αποφευχθούν επεισόδια, από την στιγμή που θα αποφασίσει να εμφανιστεί στο δικαστήριο ο Μητροπολίτης.

Ο μητροπολίτης Αμβρόσιος δικάζεται για παράβαση 12 άρθρων της νομοθεσίας και την πλευρά των ομοφυλόφιλων μηνυτών του να υποστηρίζει ότι με πρόθεση (μέσω του διαδικτύου) προέτρεψε τον κόσμο σε εναντίον τους ενέργειες, με διακρίσεις, μίσος και βία, βάσει του σεξουαλικού τους προσανατολισμού, κατά τρόπο τέτοιο που τους εξέθεσε σε κίνδυνο, απειλώντας τη ζωή, την ελευθερία και τη σωματική τους ακεραιότητα.

Το αδίκημα επικεντρώνεται στην προτροπή του ιεράρχη «φτύστε τους», που ειπώθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 2015 και ενόχλησε πολύ, με τον ίδιο ν’ απαντά πως και εκείνον τον ενόχλησαν «προκλητικές φωτογραφίες τους και γκέι πάρτι».

Ο Μητροπολίτης σε ανάρτηση του στο προσωπικό του ιστολόγιο, απευθύνει κάλεσμα συμπαράστασης δίνοντας. Μάλιστα μεταξύ άλλων αναφέρει πως «γράφοντας το φτύστε τους, εννοούσε περιφρονείστε τους και η έκφρασή του είχε μεταφορικό χαρακτήρα».

Το ιστορικό της υπόθεσης
Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος στις 4 Δεκεμβρίου 2015 δημοσίευσε σε προσωπικό ιστολόγιο που ίδιος διαχειρίζεται ένα άρθρο με τίτλο «ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ!- Ας μιλήσουμε έξω απ τα δόντια ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ!». Στο εν λόγω άρθρο, ο Μητροπολίτης καταφέρθηκε με απίστευτους χαρακτηρισμούς ενάντια στους ομοφυλόφιλους, προτρέποντας την υπόλοιπη «υγιή» κοινωνία στην άμεση, σκληρή και έμπρακτη αποδοκιμασία τους.

Κάλεσε ευθέως το αναγνωστικό κοινό να εναντιωθεί βιαίως στα άτομα με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό: «Μην τους πλησιάζετε! Μην τους ακούτε! Μην τους εμπιστεύεσθε! Είναι οι κολασμένοι της κοινωνίας! Δεν μπορούν κάποιοι ξεφτιλισμένοι να υπερασπίζονται δημοσίως τα πάθη της ψυχής τους!». Συνέχισε τις βαρύτατα προσβλητικές απόψεις του με αποκορύφωμα τα εξής:

«Ε λοιπόν αυτούς τους ξεφτιλισμένους, φτύστε τους! Αποδοκιμάστε τους! Είναι εκτρώματα της φύσεως! Ψυχικά και πνευματικά πάσχουν! Είναι άτομα με διανοητική διαταραχή! Δυστυχώς αυτοί είναι τρις-χειρότεροι και πολύ πιο επικίνδυνοι από κάποιους, που ζουν στα τρελλοκομεία!»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications