Βιαστείτε. Εισβολή Εξωγήινων Επίκειται μέσα στο 2018! (video)
Βιαστείτε. Εισβολή Εξωγήινων Επίκειται μέσα στο 2018! (video)

Στις αρχές του Οκτωβρίου 2017 μία περίεργη είδηση αρχίζει να κάνει τον γύρο του διαδικτυακού κόσμου. Είναι από αυτές τις εναλλακτικές ειδήσεις που αμέσως σπεύδουν οι σκεπτικιστές και διαψεύδουν το γεγονός. Τι γίνεται, όμως, όταν προβάλλεται από συστημικά μέσα; Για ποιό λόγο το κάνουν; Όποια κι αν είναι τα συμφέροντά τους, εμείς θεωρούμε ότι είναι σημαντικό να την φέρουμε εμπρός σας.

Πολλές φορές, μερικές ασήμαντες ειδήσεις, ή λεπτομέρειες που τις προσπερνάμε για πολλούς και διάφορους λόγους, είναι αυτές που προϊδεάζουν για μεγάλα γεγονότα. Ίσως, όχι τόσο για αυτό που φανερώνουν στον κόσμο, αλλά για αυτό που κρύβουν μέσα τους…x Σύμφωνα, λοιπόν, με την express.co.uk, ένας «ταξιδιώτης του χρόνου από το 2048 έρχεται και προειδοποιεί τους ανθρώπους ότι οι εξωγήινοι θα επιτεθούν στη γη το 2018». Ας δούμε τι συνέβη:

Οι αξιωματικοί του Casper, Wyoming, δήλωσαν ότι ο Bryant Johnson, από το κεντρικό Wyoming, στις ΗΠΑ, συνελήφθη για μέθη. Η αστυνομία στην συνέχεια ανέφερε ότι ο άνδρας που συνελήφθη δήλωσε ότι ήταν από το έτος 2048.

Αυτός ο περίεργος ύποπτος διαμαρτυρόταν στην αστυνομία ότι είχε έρθει γιατί ήθελε να προειδοποιήσει τους ανθρώπους του Casper ότι οι εξωγήνοι θα φτάσουν το επόμενο έτος, δηλαδή το 2018, και ότι θα πρέπει να φύγουν το συντομότερο δυνατό. Μάλιστα, ζήτησε να μιλήσει στον «πρόεδρο» της πόλης, 270 περίπου χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Cheyenne.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άντρας τους είπε ότι ήταν σε θέση να ταξιδέψει μόνο και μόνο επειδή οι εξωγήινοι «γέμισαν» το σώμα του με αλκοόλ. Είπε ότι το σχέδιο είχε πάει στραβά και έπρεπε να μεταφερθεί πίσω στο 2018 και όχι στο 2017.
Η αστυνομία δήλωσε ότι μύριζε αλκοόλ και μίλησε με μια ελαφρώς «φευγάτη» ομιλία, αλλά ωστόσο εκείνος επέμεινε: «Οι αλλοδαποί έρχονταν το επόμενο έτος και έπρεπε να φροντίσουμε να φύγουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Οι αξιωματικοί, όπως είναι φυσικό κι επόμενο, δεν πίστευαν τους ισχυρισμούς του ανθρώπου και τον συνέλαβαν ως μεθυσμένο.
Παρόλαυτά, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο Bryant Johnson δεν διευκρίνισε ακριβή ημερομηνία ή ώρα για την άφιξη των εξωγήινων μέσα στο 2018.

Ο άνδρας αρνήθηκε να μιλήσει με νοσηλευτές ή γιατρούς απλά μόνο επέμεινε να συναντηθεί με τον «πρόεδρο». Ισχυρίστηκε επίσης ότι βρισκόταν ή ταξίδευε σε ένα «γιγαντιαίο μαξιλάρι» το οποίο στη συνέχεια μεταφέρθηκε πίσω στο χρόνο. Μετά τα παραληρήματα του, ο Johnson μεταφέρθηκε στο κέντρο κράτησης της Natrona County χωρίς περαιτέρω περιστατικά.

Και κάπου εδώ τελειώνει το ρεπορτάζ της express.co.uk και μας αφήνει να αναρωτιόμαστε: Πόσο «τύφλα» ήταν ο τύπος και γιατί μία μεγάλη έγκριτη εφημερίδα ασχολείται με παρόμοια θέματα. Άραγε, πιστεύει ότι θα μπορούσε να υπάρχει έστω και μία πιθανότητα οι ισχυρισμοί του Bryant Johnson να είναι αληθινοί;

Ή μήπως η πραγματική πληροφορία «κρύβεται» πίσω από αυτή την παράξενη είδηση και απλά χρειάζεται αποκωδικοποίηση;
Πάντως, η αλήθεια είναι, ότι το τελευταίο μικρό χρονικό διάστημα, έχουν υπάρξει αρκετοί χρονοταξιδιώτες που ισχυρίζονται πολλά και διάφορα. Σχεδόν όλοι προβάλλονται από τα μεγάλα συστημικά ΜΜΕ… Έχετε το υπόψιν σου…

Time Traveller from 2048’ Warns People ‘Aliens will attack Earth in 2018’

diadrastika.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications