Η Απόλυτη Κατάντια: Πως Θέλει η Νέα Τάξη να Παίζουν τα Παιδιά μας (εικόνες)
Η Απόλυτη Κατάντια: Πως Θέλει η Νέα Τάξη να Παίζουν τα Παιδιά μας (εικόνες)

Ίσως να μην έχετε παιδιά και να θεωρείτε το θέμα αδιάφορο. Ίσως να έχετε και να θεωρείτε ότι γνωρίζετε τα πάντα γύρω από την διασκέδαση του παιδιού σας. Σε κάθε περίπτωση, όμως, θεωρούμε ότι είναι σωστό να ξέρουμε πως βάλλονται τα παιδιά μας και μακροχρόνια εμείς οι ίδιοι, αφού κάποτε υπήρξαμε κι εμείς παιδιά.

Αλήθεια… Αν σχεδιάζετε παιδικές χαρές, ακόμα κι αν δεν είστε ειδικός, πως θα τις φανταζόσαστε; Ασφαλείς για τα παιδιά, φτιαγμένες με αγάπη, όπου τα παιδιά θα παίζουν, θα τρέχουν, θα ανεβαίνουν, θα σκαρφαλώνουν και θα πηδούν με χαμόγελα στα πρόσωπά τους; Έτσι δεν είναι;

Τότε, σίγουρα, οι παιδικές χαρές που ακολουθούν δεν είναι για εσάς. Όχι μόνο γιατί χάλασε ή έσπασε σε κάποια από αυτές ένα παιχνίδι και απλά άργησε ο δήμος ή ο εργολάβος να το αντικαταστήσει.

Σε όλο τον κόσμο, παρατηρήθηκαν πως υπάρχουν περίεργα και παράξενα σχέδια παιχνιδιών, για τον τρόπο που θα παίξουν τα παιδιά σε παιδικά πάρκα ή/και σε παιδότοπους, τα οποία δεν θα μπορούσαν ενδεχομένως να έχουν σχεδιαστεί για πραγματικά παιδιά που ζουν ανάμεσα στην καθημερινότητά μας.

Υπάρχουν εκείνες οι παιδικές χαρές που φαίνονται και είναι απίστευτα επικίνδυνες, καθώς και εκείνες με πραγματικές εικόνες που περιέχουν υποσυνείδητα παιχνίδια τα οποία θα καταγραφούν στον εγκέφαλο ενός παιδιού και θα σηκώσουν πονηρά μερικά φρύδια από τους ενήλικες.

Οι φωτογραφίες στην συνέχεια αποκαλύπτουν μερικά ανατριχιαστικά στοιχεία για τα πιο ευαίσθητα και αθώα χρόνια των παιδιών μας. Πέρα από τους πάμπολλους κινδύνους που μπορεί να κρύβουν λόγω κατασκευής, υπάρχουν στον κόσμο των παιδιών με γονείς που δεν παρατηρούν ή που δεν προσέχουν ή που δεν νοιάζονται, ή που τα βρίσκουν όλα αυτά διασκεδαστικά. Υπάρχουν, όμως, και μητέρες που παρατήρησαν καλύτερα το περιβάλλον στο οποίο πηγαίνουν τα παιδιά τους για να παίξουν και φωτογράφησαν ακατάλληλους παιδότοπους είτε από πλευράς δομής και εξοπλισμού, είτε για λόγους σ@ξιστικού περιεχομένου.

Κάποιοι τόποι για παιδιά, λοιπόν, φαίνονται επικίνδυνοι, με απότομες τσουλήθρες που μπορείς να σπάσεις την λεκάνη σου, ή την σπονδυλική σου στήλη, ή το λαιμό σου. Περίεργες τρύπες και σωλήνες που οδηγούν ή προέρχονται από τα απόκρυφα σημεία ανθρώπων ή και ζώων. Παιχνίδια με πολλά σ@ξουαλικά υπονοούμενα. Άλλα παιχνίδια είναι αρκετά τρομακτικά, με ανατριχιαστικές μορφές και πρόσωπα.

Άραγε αυτοί οι σχεδιασμοί αποτελούν καινοτομίες κάποιου προχωρημένου στο μυαλό αρχιτέκτονα; Μήπως ανήκουν σε κάποιον που δεν έχει ιδέα τι είναι και τι δεν είναι επικίνδυνο για τα παιδιά; Μήπως ανήκουν σε κάποιους που απέτυχαν σε ένα σωστό και ολοκληρωμένο σχεδιασμό; Μήπως κάποιοι δεν έχουν ιδέα; Έγιναν τυχαία λάθη; Ή μήπως έγιναν επίτηδες. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι όλα αυτά που θα δείτε είναι η κατάντια που θέλει η Ελίτ να επιφέρει και να επιβάλει στα παιδιά μας αλλά και στο υπόλοιπο μέρος της ζωής τους όταν αυτά θα μεγαλώσουν και θα γίνουν ενήλικοι σαν κι εμάς.

Όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι μόνο ο αμφιβόλου ποιότητας και περιεχομένου εξοπλισμός, αλλά είναι και ο «προγραμματισμός» που κάνουν σε ένα αθώο παιδικό μυαλό.

Δείτε τις εικόνες όπως τις είδαμε στην dailymail.co.uk μέσω των FEMAIL που μοιράστηκαν τις εικόνες για εσάς, εμάς και για όλους. Θα καταλάβετε καλύτερα και αμεσότερα όσα διαβάσατε παραπάνω.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications