Αργεντινή - Αυτόπτες μάρτυρες και πυροσβέστες ισχυρίζονται ότι είδαν έναν άνθρωπο με φτερά!!!
Αυτόπτες μάρτυρες και πυροσβέστες ισχυρίζονται ότι είδαν έναν άνθρωπο με φτερά!!!

Μια ομάδα εθελοντών πυροσβεστών στην πόλη Quilino στην Αργεντινή, λένε ότι είδαν μια υπερφυσική φιγούρα σαν "άνθρωπο με φτερά".

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ισχυρίζονται ότι είδαν ένα ον σε ένα δέντρο μπροστά από τους στρατώνες.

Ήταν μια μυστηριώδης φιγούρα με αρκετούς μάρτυρές, μεταξύ των μαρτύρων είναι και οι πυροσβέστες της πόλης. Αυτοί ισχυρίζονται ότι είδαν έναν "άνθρωπο με φτερά". Ήταν ένα ον στην περιοχή του πυροσβεστικού σταθμού, σε ένα μεγάλο δέντρο,κοντά σε ένα εργοστάσιο , έκπληκτοι είδαν να κατεβαίνει απο το δεντρό, και μετά να φεύγει απο το σημείο πετώντας! αν και τα μάτια του δεν ήταν κόκκινα οπως στην περίπτωση του Mothman.

Υπάρχουν μαρτυρίες σε διάφορα μέρη του κόσμου για μια παρόμοια φτερωτή φιγούρα, μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα στην περιοχή του Κιλκίς που αποσιωπήθηκε,και σύμφωνα με μαρτύρα είχε μεγάλα φτερά σαν της νυχτερίδας(αυτο στην Ελλάδα απο έμπιστο άτομο ).

Να σημειωθεί ότι αρκετοί κάτοικοι της πόλης της Αργεντινής είχαν παρατηρήσει ένα παρόμοιο πλάσμα, έως και 15 ημέρες πριν από την εμφάνιση αυτού του πλάσματος κοντά στον πυροσβεστικό σταθμό.

Τις τελευταίες ώρες είχε αναφερθεί ως «φάντασμα του Quilino» απο πολλούς κάτοικους στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Αυτό αναφέρθηκε από τον αρχηγό του Τμήματος με το όνομα Ischilín. Σε διάλογο με ένα τοπικό μέσο ενημέρωσης ανέφερε: "Υπάρχουν πολλές αναφορές ότι στη περιοχή έκανε την εμφάνιση του ένα πλάσμα η φάντασμα."

Οι ίδιοι άνθρωποι λένε ότι αυτό το παράξενο φαινόμενο συνέβη κατ 'επανάληψη και όλοι συμφωνούν ότι η παράξενη φιγούρα ηταν σαν μια «ανθρώπινη μορφή με φτερά». Η Αστυνομία του Quilino εκπλήσσεται επίσης από τη φήμη που τρομοκρατεί τους ανθρώπους και η οποία έχει ήδη προκαλέσει πολλαπλές καταγγελίες.

Ο Carlos Sánchez, τοπικός πυροσβέστης και μάρτυρας, αναφέρθηκε σε όλα όσα συνέβησαν το προηγούμενο βράδυ και έδωσε την μαρτυρία του για το τι συνέβη.

Εδώ ο αστυνομικός μιλάει για αυτο συμβάν ... Σύμφωνα με αυτόν, στο Quilino η αστυνομική παρουσία διπλασιάστηκε για αυτο το "περίεργο θέμα" .ΥΓ τα βίντεο αν και στα ισπανικά τα βάζουμε ως στοιχειά άπλα για μην βγαίνουν σκοταδιστές να λένε την γνωστή ηλιθιότητα που τους έχουν μάθει "θεωρίες συνωμοσίας" για οτι ξεφεύγει απο το κατεστημένο .©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications