Νεαρή έκανε σ@ξ στο γραφείο με τον προϊστάμενο της και το βίντεο έγινε viral  [εικόνες]
Νεαρή έκανε σ@ξ στο γραφείο με τον προϊστάμενο της και το βίντεο έγινε viral

Να εξαφανιστεί από προσώπου γης επιθυμεί μία 19χρονη που εθεάθη να κάνει σ@ξ στη δουλειά της.

Το βίντεο με την νεαρή έγινε viral με αποτέλεσμα η ίδια να αποκτήσει και το ψευδώνυμο «Κιμ Καρντάσιαν του Norwich». Η νεαρή έκανε σ@ξ με τον 35χρονο Νέβιλ Φοξ, μάνατζερ της, με τον οποίο φλέρταρε επί αρκετές εβδομάδες.

Το βίντεο είχε σαν αποτέλεσμα η Κάιτλιν Κίρμπι να ακούσει από την ίδια πως η οικογένεια της δεν θέλει να της ξαναμιλήσει ποτέ και ο Νέβιλ Φοξ να χωρίσει από τη σύζυγό του.

«Ήταν μια στιγμή τρέλας» λέει η Κάτλιν στην Sun και συμπληρώνει: «έχω πληρώσει πολύ ακριβά την πράξη μου. Υποθέτω πως είμαι ανόητη που με έπιασαν στα πράσα. Φλερτάραμε για κάποιες εβδομάδες αλλά δεν ήταν τίποτα σοβαρό. Μόλις είχα τελειώσει τη δουλειά μου, εκείνος συνέχιζε, το ένα έφερε το άλλο και ξαφνικά συνέβη».

Η νεαρή μάλιστα ισχυρίστηκε πως «εκείνος έκανε την πρώτη κίνηση. Συνέχισα και χάσαμε τον έλεγχο. Όλος ο κόσμος είδε τι κάναμε. Είναι μεγαλύτερος μου και έπρεπε εκείνος να σκεφτεί τι ακριβώς πηγαίναμε να κάνουμε εκείνη τη στιγμή. Νιώθω απαίσια για τη σύντροφο του Νέβιλ», είπε η Κάιτλιν.

Το βίντεο με το ζευγάρι τράβηξε μία παρέα νεαρών που βρισκόταν έξω από το σούπερ μάρκετ όπου εργάζονταν, το μοιράστηκαν στο WhatsApp και έγινε viral.

«Άκουγα φήμες στη δουλειά πως κυκλοφορεί ένα βίντεο με εμένα και τον Νέβιλ αλλά δεν το πίστευα μέχρι που το είδα» είπε η Κάιτλιν που σκέφτεται πολύ σοβαρά να μετακομίσει στη Βραζιλία από την ντροπή της και δηλώνει πως έχει βρεθεί στο στόχαστρο της αδερφής της επειδή έγινε διάσημη!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications