Εάν τα μέσα ενημέρωσης της Παγκοσμιοποίησης επιτίθενται στον Assad είναι ένα σημάδι ότι η Συρία κερδίζει
Εάν τα μέσα ενημέρωσης της Παγκοσμιοποίησης επιτίθενται στον Assad είναι ένα σημάδι ότι η Συρία κερδίζει

24 Φεβρουαρίου 2018 – Fort Russ News – Παύλος Αντωνόπουλος – Μετάφραση από τη Nova Resistencia [1].RIO DE JANEIRO, Βραζιλία – Εάν τα παγκοσμιοποιημένα μέσα ενημέρωσης επανέλαβαν τον πόλεμο πληροφόρησης κατά της Συρίας, είναι ένα σημάδι ότι ο Assad κέρδισε κάποια νίκη στο πεδίο της μάχης.

Και την κατέκτησε.
Τις τελευταίες ημέρες, οι κουρδικές πολιτοφυλακές, οι οποίες προηγουμένως συμμάχησαν και χρηματοδοτήθηκαν από τις ΗΠΑ (ενεργά συνεργαζόμενες με το ιμπεριαλιστικό σχέδιο για την κατακερμάτωση της Συρίας), παρέδωσαν στην κυβέρνηση, συγκεκριμένα, τις γειτονιές των Bustan Basha, Al-Halk, Baiden , Al Haidariyah και Ain al-Abiad, καθώς επίσης και το Sheikh Maqsud (κύρια κουρδική περιοχή στην πόλη Χαλέπι).

Επιπλέον, οι φιλο-Συριακές λαϊκές δυνάμεις πρόσφατα ύψωσαν τη σημαία της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας στην Afrin, συμβολικά εδραιώνοντας τον κυβερνητικό έλεγχο της περιοχής εν μέσω της Tουρκικής επίθεσης (αυτό μάλιστα αναφέρεται και από τα παγκοσμιοποιημένα μέσα μαζικής ενημέρωσης).

Για να μην αναφέρουμε την οιονεί εκρίζωση του ισλαμικού κράτους και άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων από το έδαφος της Συρίας, χάρη στη στήριξη της Ρωσίας και του Ιράν, επετράπη στις οικογένειες να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.
Μέσα σε όλες αυτές τις νίκες του Άσαντ και του Συριακού λαού, αυτό που δεν θα αναφέρουν τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης είναι ότι:
1) Σήμερα, οι εναπομείναντες τρομοκρατικές ομάδες (πιθανώς από την οργάνωση Front Al-Nusra) έχουν ξεκινήσει δεκάδες όλμους σε κατοικημένες γειτονιές στη Δαμασκό, αφήνοντας περισσότερους από 50 ανθρώπους τραυματίες και έως τώρα έναν νεκρό, καθώς και δραματικές ζημιές σε διάφορες δημόσιες υποδομές, μεταξύ των οποίων νοσοκομεία και κέντρα θεραπείας.

2) Ή ότι πρόσφατα, ο Διεθνής Συνασπισμός υπό την ηγεσία των ΗΠΑ βομβάρδισε το ανατολικό τμήμα του Deir Zor, αφήνοντας τουλάχιστον 12 αμάχους νεκρούς, μεταξύ γυναικών και παιδιών, τραυματίζοντας σοβαρά τους άλλους, ακόμη και βλάπτοντας τα σπίτια και τις τζαμαρίες.

(3) Ή, όπως δήλωσε πρόσφατα ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, οι τρομοκρατικές ομάδες που παραμένουν στην Ανατολική Γκούτα χρησιμοποιούν τους πολίτες ως ανθρώπινες ασπίδες για να προστατευθούν από τις επιθέσεις των φιλο-Συριακών δυνάμεων.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που και τα ΜΜΕ δεν θα πουν είναι ότι ο Αμερικανικός στρατός ήταν υπεύθυνος για τη δολοφονία «τουλάχιστον 841 αμάχων» από το 2014 τις 29.070 βομβιστικές επιθέσεις του στη Συριακή επικράτεια. Φυσικά, αυτοί οι αριθμοί έχουν σίγουρα μειωθεί από τα ΜΜΕ αν και ο αριθμός των σκοτωμένων αμάχων αναμένεται να υπερβεί τους χίλιους σε μια «αισιόδοξη» άποψη.

Εν πάση περιπτώσει, η πραγματικότητα είναι ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μπορούν να πουν αυτά που θέλουν: ο Συριακός λαός, υπό την κυριαρχία του Προέδρου Assad, έχει κερδίσει και, όπως φαίνεται, θα συνεχίσει να κερδίζει – για το κλάμα και το τρίξιμο των δοντιών όλων των φιλελευθέρων με τους υποστηρικτές τους και την αγαλλίαση όλων των καλών ανδρών και γυναικών σε ολόκληρο τον κόσμο.

References ↑ Open in new window
( http://novaresistencia.org/ )
https://www.fort-russ.com/
tokoutsavaki.blogspot.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications