Με… συνοπτικές διαδικασίες το ξεπούλημα της Μακεδονίας
Με… συνοπτικές διαδικασίες το ξεπούλημα της Μακεδονίας

Με υμνητές του χασάπη Βελουχιώτη τι περιμένατε?
Με… συνοπτικές διαδικασίες το ξεπούλημα της Μακεδονίας – Ώρες – ώρες απορούμε με τον παχυδερμισμό τους. Με την αφασία αυτής της κυβέρνησης ή ανάποδα με την αδιαφορία του κόσμου. Κι εξηγούμαστε.

Υπάρχουν ή όχι δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι 7 στους 10 Έλληνες, ή και παραπάνω, διαφωνούν με τη χρήση του όρου Μακεδονία από τα Σκόπια;
Υπάρχει ή όχι το στοιχείο ότι και οι μισοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ λένε «όχι» στην προοπτική μιας σύνθετης ονομασίας με την Μακεδονία πρώτη μούρη;

Επίσης, έγιναν ή όχι μεγάλα συλλαλητήρια αντίδρασης στην κυβέρνηση; Στην Αθήνα μαζεύτηκαν 700 χιλιάδες ή 1 εκατομμύριο ή και περισσότεροι για να αντισταθούν στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης για ξεπούλημα του όρου Μακεδονία; Υπάρχουν αντιδράσεις απ’ όλους πλην κάτι Μπουτάρηδων, διεθνιστών αριστερών… Ι5 και κάποιων σαλτιμπάγκων που άγονται και φέρονται από ξένα κέντρα, ΜΚΟ, τον Σόρος και διάφορους ύποπτους πρακτορίσκους;Αν υπάρχουν όλα αυτά τότε γιατί η κυβέρνηση συνεχίζει το βιολί της; Λέει ο Τζανακόπουλος ότι ο όρος «Μακεδονία» στην ονομασία της ΠΓΔΜ είναι δεδομένος και συνεχίζει: «Ακούμε το μήνυμα της συγκέντρωσης (για τη Μακεδονία), διαφωνούμε κάθετα».

«Είναι λανθασμένη η άποψη της απάλειψης του όρου «Μακεδονία»’, θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως αδιάλλακτη στάση από τους εταίρους μας, θα ήταν δύσκολο να εξηγηθεί στους εταίρους μας» διευκρίνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Στην ίδια γραμμή και ο Νίκος Κοτζιάς αποσαφήνισε πως η γεωγραφία δεν προσδιορίζει την ταυτότητα και κατέστησε σαφές πως η ΠΓΔΜ δεν είναι το όλο της γεωγραφικής οντότητας της Μακεδονίας και δεύτερον και κυριότερο, ότι η δικιά τους γεωγραφική οντότητα δεν τους δίνει ιστορικά, πολιτισμικά δικαιώματα πάνω στην ελληνική κληρονομιά.

Με απλά λόγια η κυβέρνηση έχει πάρει τις αποφάσεις της ερήμην της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Δεν πάει να λέει ο κόσμος ότι δεν πρέπει να ξεπουληθεί ο όρος Μακεδονία ο Τσίπρας και η παρέα του συνεχίζουν το ίδιο βιολί.

Ετοιμάζονται να φέρουν στη Βουλή ένα όνομα, μάλλον «Γκόρνα Μασεντόνια» αδιαφορώντας για την γνώμη του κόσμου και για τις δημοσκοπήσεις. Και περιμένουν να το ψηφίσει η πλειοψηφία; Ποιος βουλευτής θα τολμήσει να κάνει κάτι τέτοιο; Ποιος θα τολμήσει να παίξει στην πλάτη του ελληνικού λαού; Γιατί δηλαδή να πρέπει να τρώμε στη μάπα τις αντεθνικές συμπεριφορές και πρακτικές της κυβέρνησης των εθνομηδενιστών;

Γιατί με την ανοχή μας να νομιμοποιούμε τη συμμορία της αριστεράς;

antinews.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications