Έρευνα: Μία στις οκτώ Γαλλίδες έχει πέσει θύμα βιασμού απο αγριάνθρωπους στην πρώτη πολιτισμική χώρα της Ευρώπης!
Έρευνα: Μία στις οκτώ Γαλλίδες έχει πέσει θύμα βιασμού απο αγριάνθρωπους στην πρώτη πολιτισμική χώρα της Ευρώπης!

Η πρώτη χώρα που έπεσε στα μασονικά χεριά ειναι η Γαλλία με την γνωστή επανάσταση των Ευρωπαίων Οβριών που ονομάζουν ψευδώς γαλλική επανάσταση οπως λένε για ρωσική ενώ ηταν εβραϊκή και έσφαζαν γνήσιους Ρώσους και έσφαξαν τον Τσάρο ! ισπανική κτλ και γενικά οπού έγιναν επαναστάσεις κομμουνιστών συμπεραμβαλομενου και της Ελλάδας με το γνωστό εμφύλιο η Τουρκιάς με Κεμάλ και σφάξιμο καυκάσιων (που αποκαλούν "Έλληνες"που βρέθηκαν εκεί "Έλληνες"??? ενώ ο σωστός όρος ειναι καυκάσιοι!το "Έλληνες" ειναι τίτλος οχι φυλή ) και ούτω καθεξής.

Και λόγο οτι ηταν εντελώς διαφορετικοί στην Γαλλία τότε απο τους υπολοίπους αρχισαν να λένε για ίσα διακαιώματα! οπού έγιναν αρκετοί με την διασταύρωση, πήραν την εξουσία δια της βίας καθώς πρόκειται για σημιτική φυλή και οχι άπλα ιδεολογία,που ήρθαν στην Ευρώπη της καυκάσιας φυλής ως εισβολείς!

Και τα πρώτα γκέτο απο οπού κατάγεται και αυτη η λέξη ηταν εβραϊκές περιοχές, ποτάμια καυκάσιου αίματος ξανα κυλούν σε όλη την Ευρώπη, ακόμα ψάχνεις γιατί ειναι υπέρ των λαθρο οι αριστεροι κομμουνιστες? στην ουσία αυτοι ειναι ρατσιστές με θανάσιμο μίσος σε καυκάσιους που ονομάζουν φασίστες! και κατέστρεψαν τον ευρωπαϊκή πολιτισμό όπως και προκάλεσαν 2 παγκόσμιους πολέμους οι αριστεροί δείτε ποιοι άρχισαν τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο (ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!)...

Άλλα οι περισσότεροι βλέπουν κοντά και η αντίληψη τους περιορίζεται σε τοπικό επίπεδο αγνοώντας οτι όλη η Ευρώπη ηταν αδέλφια κάποτε,και στην πραγματικότητα οι λεγόμενοι κομμουνιστές ειναι βάρβαρη φυλή και οι περισσότεροι αριστεροί και οχι άπλα ιδεολογία ,τι θα πει ιδεολογία? μια ράτσα που έχει ίδιες αντιλήψεις άρα ειναι φυλή τόσο απλό! και δεν ειναι τυχαίο που το σύνολο των κομμουνιστών ειναι ίδια ράτσα με αυτη των Εβραίων! καμιά σχέση με το θεϊκό γένος η χρυσό γένος που έλεγαν κάποτε τους αρχαίους στην Ευρώπη και Ελλάδα,και σημερα εχουν την εξουσία αυτοι οι βάρβαροι σε όλη την Ευρώπη περαστικά σας αν και θα έρθουν ακόμα χειρότερες μέρες! αλίμονο σε όσους όσες έχουν στο περίγυρο τους αυτούς τους βάρβαρους καθώς βάρβαροι ειναι παντού και οχι μονο στην πολίτικη, ο Γιαχβέ έδωσε εντολή στα παιδιά του τους Εβραίους να μεταφέρουν την κόλαση στην Γη ,δεν τα λέμε εμείς αυτά...

Και ένας λόγος που δεν τα ακούτε άλλου αυτα ειναι οτι οι άλλοι δεν ειναι καυκάσιοι έχουν άλλη αντίληψη, και συνεπώς ούτε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων ειναι που καυχιούνται μερικοί ,άλλοι έχουν εκφυλιστεί ,και άλλοι έχουν ξεχάσει ποιοι ειναι σκόπιμα με την πλύση εγκεφάλου (ίσως να είμαστε η μονή καυκάσια ιστοσελίδα στην Ελλάδα)... παρεμπιπτόντως όλη η τεχνολογική επανασταση και ο πολιτισμός αποδεδειγμένα ήρθε μονο απο καυκάσιους(θεϊκό γένος) και οχι αυτούς τους βάρβαρους γιαυτό δεν υπάρχει κομμουνιστής εφευρέτης αλλα οι περισσότεροι ηταν ναζι φασίστες και αντισημίτες οπως λένε αυτοί . ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

-----------------------------------------------------------

Μία στις οκτώ Γαλλίδες έχει πέσει θύμα βιασμού τουλάχιστον μια φορά στη ζωή της σύμφωνα με έρευνα -σοκ για τη σ@ξουαλική βία που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα!

Το 12% από τις 2.167 γυναίκες που μετείχαν στην έρευνα της γαλλικής δεξαμενής σκέψης Fondation Jean Jaures για τη συχνότητα και τη στάση της κοινής γνώμης έναντι της σ@ξουαλικής βίας απάντησαν ότι έχουν υποστεί βιασμό, το 43% ότι τις παρενόχλησαν σεξουαλικά, ενώ το 58% έχουν δεχθεί ανήθικες προτάσεις.

Η έρευνα ανέλυσε διάφορες μορφές σεξουαλικής κακοποίησης από το βιασμό μέχρι την αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων πορνογραφικού περιεχομένου, παρενόχληση μέσω του Διαδικτύου και άσεμνες χειρονομίες.

5% των γυναικών είπαν ότι υπέστησαν πάνω από μία φορά βιασμό κι εξ’ αυτών το 31% είπαν ότι θύτες ήταν οι σύντροφοί τους, το 19% κάποιοι γνωστοί και το 17% άγνωστοι.

Η έρευνα διεπίστωσε ότι οι περισσότερες από τις γυναίκες που κατήγγειλαν κρούσματα σεξουαλικής βίας είχαν τέτοιες αρνητικές εμπειρίες αρκετές φορές στη ζωή τους.

Τα μισά από τα θύματα ήταν παιδιά ή στην εφηβική ηλικία όταν δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση και μόνον το 15% κατήγγειλαν τα περιστατικά.
Σύμφωνα με το Fondation Jean Jaures ορισμένες από τις γυναίκες που μετείχαν στην έρευνα ενθαρρύνθηκαν να σπάσουν τη σιωπή τους λόγω του κύματος καταγγελιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το σκάνδαλο Γουάινστιν στις ΗΠΑ.

Τον περασμένο μήνα το υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας ανακοίνωσε ότι οι καταγγελίες κρουσμάτων σεξουαλικών επιθέσεων και βιασμών αυξήθηκαν κατά 31,5% το τελευταίο τρίμηνο του 2017 σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του αμέσως προηγούμενου έτους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications