ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΜΠΑΡΑΖ ηλεκτρονικών πλειστηριασμών (50.000) ακινήτων. Τα μισά απο αυτά θα δοθούν σε λαθρο  σίγουρα πράγματα!
ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΜΠΑΡΑΖ ηλεκτρονικών πλειστηριασμών (50.000) ακινήτων. Τα μισά απο αυτά θα δοθούν σε λαθρο  σίγουρα πράγματα!

Δεν έτυχε πέτυχε! έδιναν δάνεια με το τσουβάλι ώστε να χρεωθούν όσο περισσότεροι γίνεται, μετά έφεραν την λεγόμενη κρίση, που πήγαν τα δάνεια δήθεν για την σωτηρία της Ελλάδας? σε τράπεζες! ποιος πληρώνει το δάνειο? εσύ σε φόρους! που θα πάνε τα σπίτια? σε τραπεζίτες και τράπεζες! σε ποίους ανήκουν οι τράπεζες? ποιοι κουβαλούν ορδές λαθρο? ποιοι προκάλεσαν την κρίση και επιβάλουν φόρους? σημειώσατε Χ!(οχι δεν ειναι οι κακοί Γερμανοί που σας πιπιλίζουν επι χρονιά και εκεί τα ίδια τους κάνουν και σε όλη την Ευρώπη + Αμερική), και όμως αυτο το γελοίο οικονομικό σύστημα και τα μνημόνια πέραν κάθε λογικής δουλεύει! μάλιστα οι μάζες το θεωρούν και φυσιολογικό!

Τελικά ειναι πιο εύκολο απο οτι φαίνεται! όταν έχεις σε θέσεις κλειδιά δικού σου, και ελέγχεις τα ΜΜΕ κτλ,δημοκρατικά πράγματα!και αν βγει κάνεις και τους απειλήσει το οικονομικό Matrix τους το κυνηγούν με λυσσά (Βλέπε Σώρρα έμειναν όλοι στο αν είχε δις η οχι και έχασαν το δάσος! ) σε μια άλλη εποχή ούτε τα μισά μετρά θα είχαν επιβάλει,απο τον χαμό που θα είχε γίνει,στο ελλαδιστάν τους επιβράβευσαν και απο πάνω με το να βγάλουν και επίσημα συμμορίτες το παρακράτος επι χρονιά , αλλα εγκληματική οργάνωση ειναι η Χ.Α δεν γίνονται αυτά ! η πλειοψηφία ειναι εντελώς ηλίθιοι,πιο τραγικά δεν γίνεται, και οι ιστοσελίδες κομμουνιστών ειναι στην πρώτη θέση και συνεχίζουν να τους δουλεύουν.

Από αύριο 21 Φεβρουαρίου ξεκινούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων από τράπεζες και ιδιώτες.

Η νέα πραγματικότητα για τους οφειλέτες έρχεται με 1.000 πλειστηριασμούς μηνιαίως.

Ο στόχος αυτός θα διπλασιαστεί, φθάνοντας τις 2.000 κάθε μήνα κατά το τελευταίο τρίμηνο του έτους, με προοπτική επανόδου στην κανονικότητα από το 2019 και μετά, οπότε και ο στόχος για τους πλειστηριασμούς ανεβαίνει στις 40.000 ετησίως.

Να σημειωθεί ότι κατά την έναρξη της κρίσης το 2009, όταν ο δείκτης μη εξυπηρετούμενων δανείων των ελληνικών τραπεζών ήταν σε μονοψήφιο ποσοστό, είχαν πραγματοποιηθεί 58.849 πλειστηριασμοί –εκ των οποίων 52.027 αφορούσαν σε ακίνητα, ενώ το 2016 –χρονιά της απεργίας των δικηγόρων και της αποχής των συμβολαιογράφων–, οι πλειστηριασμοί που πραγματοποιήθηκαν περιορίστηκαν μόλις σε 4.800.

Για το 2017, είχαν προγραμματιστεί στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας 5.600 πλειστηριασμοί ακινήτων αξίας 1,1 δισ. ευρώ, αλλά λόγω της δράσης «ακτιβιστών», αυτοί που τελικώς πραγματοποιήθηκαν ήταν πολύ λίγοι.

Πηγή: enikonomia.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications