Ένα άθικτο αεροπλάνο βρέθηκε στην μέση του πουθενά στο Μπαλί
Ένα άθικτο αεροπλάνο βρέθηκε στην μέση του πουθενά στο Μπαλί

Κάτι πολύ παράξενο έχει συμβεί στο Μπαλί. Δυο Σλοβένοι τουρίστες ανακάλυψαν ένα άθικτο αεροσκάφος Boeing 737 στην μέση του πουθενά, και μάλλον κανείς δεν ξέρει πως και γιατί βρέθηκε εκεί.

Οι 2 Σλοβένοι, που ταξιδεύουν ανά τον κόσμο για λογαριασμό ταξιωτικής εταιρείας, ανακάλυψαν το άθικτο και λίγο βρωμισμένο αεροσκάφος σε μία περιοχή του φημισμένου τουριστικού προορίσμου, ενώ αμέσως έπσευσαν να κοινοποιήσουν την ανακάλυψή τους μέσω των social media.

Εκεί ξεκίνησε ένας μικρός χαμός, σχετικά με την προέλευση του αεροσκάφους -το οποίο δεν φέρει τα διακριτικά σήμτα κάποιας αεροπορικής εταιρείας- με πολλούς λάτρεις των θεωριών συνομωσίας να βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για την δημιουργία νέων εικασιών.

Άλλωστε, τα χαμένα αεροσκάφη, με πιο τρανταχτή περίπτωση αυτή της πτήσης της Malyasia Airlines που είχε χαθεί στον Ινδικό ωκεανό πριν μερικά χρόνια, αποτελούν ιδανικό πεδίο δράσης για τους ειδικούς συνομωσιολόγους σε ανάλογα σενάρια, θεωρώντας πως το συγκεκριμένο αεροσκάφος βρέθηκε στο σημείο, εξυπηρετώντας αντίστοιχους σκοπούς.

Βέβαια, η εξήγηση των 2 Σλοβένων επισκεπτών είναι αρκετά πιο απλή και πιο πιστευτή, καθώς κοντά στο παρατημένο αεροσκάφος βρέθηκαν κοντέινερ που περιείχαν συσκευές για μαγείρεμα και φαγώσιμες πρώτες ύλες, γεγονός που τους οδήγησε στο συμπέρασμα ότι το εγκαταλελειμμένο αεροσκάφος προοριζόταν για εστιατόριο, όμως κάποια προβλήματα στη χρηματοδότηση πήγαν πίσω το σχεδιασμό κι άφησαν το αεροσκάφος στη μοίρα του.

Τέλος, πάντα σύμφωνα με τους 2 Σλοβένους tripadnisors ήταν εμφανή τα σημάδια επανασυναρμολόγησης της ατράκτου, καθώς δεν ήταν δυνατόν να μεταφερθεί ολόκληρο στην δυσπρόσιτη περιοχή.

www.vantagemag.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications