1,5 εκατ. ευρώ ζητά αποζημίωση από τον Mr Jumbo ο Υπάτιος Πατμάνογλου
1,5 εκατ. ευρώ ζητά αποζημίωση από τον Mr Jumbo ο Υπάτιος Πατμάνογλου

Συζήτείται σήμερα η αγωγή που έχει καταθέσει η πλευρά Πατμάνογλου σε βάρος του Mr Jumbo Απόστολου Βακάκη και ιδιοκτήτη της Porche, η οποία έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο που επέβαινε η οικογένεια.

Οδηγός ο γιος του επιχειρηματία, Γιώργος Βακάκης, ο οποίος σκοτώθηκε, όπως και ο φίλος του Ανδρέας Γεωργακόπουλος, που ήταν συνοδηγός. Στο άλλο αυτοκίνητο, που είχε σταθμεύσει για να πάει στην τουαλέτα ο Υπάτιος Πατμάνογλου, βρίσκονταν εκείνη την ώρα η σύζυγος και το παιδί τους, ο μικρός Παύλος.

Οι δυο νεαροί με την Porsche πήγαιναν παραμονή Καθαράς Δευτέρας στην Αράχωβα, όταν ο νεαρός Βακάκης έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και αφού χτύπησε σε κάποιο σημείο του δρόμου, μπήκε στο παράπλευρο πάρκινγκ της εθνικής οδού και έπεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο της οικογένειας Πατμάνογλου.

Από τη σφοδρή σύγκρουση βρήκαν ακαριαίο θάνατο οι δύο επιβάτες της Porche αλλά και η Αποστολία Πατμάνογλου με τον μικρό Παύλο που επέβαιναν στο σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου με την αγωγή του στρέφεται σε βάρος του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, ζητώντας αποζημίωση 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για την ηθική βλάβη που υπέστη από τον χαμό των αγαπημένων του προσώπων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications