Τζήμερος για αναρχικούς :κλαψουρίζουν σαν νεογέννητα γατάκια, και εκλιπαρούν για την επιείκεια όταν τα τραβάνε στα δικαστήρια
Τζήμερος για αναρχικά μιάσματα:κλαψουρίζουν σαν νεογέννητα γατάκια, και εκλιπαρούν για την επιείκεια όταν τα τραβάνε στα δικαστήρια

Φωτογραφία Αναρχικοί Αμερικής. Οι κομμουνιστές-Οβριοί πίσω απο τους χρήσιμους ηλίθιους δεν εχουν καθόλου φαντασία!και βάζουν όμοια ονόματα και σύμβολα παντού με μικρές αλλαγές!

Τώρα πως ενα καθαρά κομμουνιστικό κόμμα (συριζα) έγινε κυβέρνηση στο ελλαδισταν αυτο ειναι άλλο θέμα, σε ένα πράγμα ειναι κάλοι γιατί δρουν ομαδικά ως αγέλη λύκων:Στην εξαπάτηση στο ψέμα και την υποκρισία. Οι διαδικτυακοί τρομοκράτες, μασόνοι, μισθωμένα troll και ορδες απο χρησίμους ηλίθιους πίσω απο δήθεν έγκυρες πήγες που έχουν μαγαρίσει το ίντερνετ, έκαναν την μάζα να βγάλει το ΣΥΡΙΖΑ...

Ο Βολιώτης πολιτικός Θάνος Τζήμερος με αφορμή δημοσίευμα για την αθώωση αντιεξουσιαστή για ζημιές που προκάλεσε σε περιπολικό.

Ο ίδιος αναφέρει στην δήλωση του:

“Ο Βόλος είναι σφηκοφωλιά επαναστατών που αποδεικνύονται κλασομπανιερίτσες βρεφικού μεγέθους, από αυτές με την ενσωματωμένη ζυγαριά.

Όταν τους τραβάν από το αυτί στο δικαστήριο, αντί να υποστηρίξουν στεντορείως την κοσμοθεωρία τους για έναν κόσμο χωρίς αφεντικά, χωρίς εργασία, χωρίς ιδιοκτησία, χωρίς κεφάλαιο, χωρίς καταπίεση, χωρίς βέλιουρα, χωρίς μουχρίτσα κ.λπ.

(πού θα βρείτε άλλη τέτοια ευκαιρία, γλυκούλια μου;) κλαψουρίζουν σα νεογέννητα γατάκια, και εκλιπαρούν για την επιείκεια του συστήματος στο οποίο, κατά τα άλλα, έχουν κηρύξει τον πόλεμο! Είχα δύσκολη εφηβεία, κύριε δικαστά, άκουγα μπουμπουνητά και πεταγόμουνα στον ύπνο μου!

Λυπηθείτε με το τσαμένο! Μωλό είμαι, μωλάκι τόσο ζα! Μια πετούλα πέτατσα! Είναι βέβαια και οι δικαστές ψυχοπονιάρηδες, το καλό να λέγεται!

Μια γελοία χώρα είναι σε όλα γελοία. Έχουμε τους πιο γελοίους αντιεξουσιαστές της ιστορίας. Την άλλη φορά καλόπαιδα μην ξεχάσετε μαζί με τις μολότωφ, να πάρετε και τα πάμπερς, αυτά με το Α μέσα σε κύκλο.”

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications