Σε ισχύ από σήμερα οι νέες τιμές διοδίων στην Πελοπόννησο, στην Ιόνια Οδό και στη Νέα Οδό, τα τέλη κυκλοφορίας γιατί πληρώνονται κάθε χρόνο?
Σε ισχύ από σήμερα οι νέες τιμές διοδίων στην Πελοπόννησο, στην Ιόνια Οδό και στη Νέα Οδό, τα τέλη κυκλοφορίας γιατί πληρώνονται κάθε χρόνο?

Αυτό το πράγμα μονο στην Ελλάδα γίνεται ,σε άλλες χώρες με διόδια έχουν μηδαμινά τέλη η το αντίστροφο, νομικά αν το δει κάποιος ειναι παράνομο να πληρώνεις εφόρου ζωής ένα δρόμο,αν σταματούσαν να πληρώνουν όλοι μαζί θα τα έκοβαν τουλάχιστον τα τέλη καθε χρόνο,αλλα τα κοπάδια ενεργούν με βάση τι τους λέει το σύστημα!

Οποιος κινηθεί μόνος του δικαστικά θα το χλευάζουν και θα τον βγάλουν απατεώνα,οπως έκαναν με τον Σώρρα, και μιας και δεν ηταν τίποτα παράνομα (ξέρετε τι επιπτώσεις έχεις αν πας χαρτιά που δεν ισχύουν στην εφορία?) γιαυτό βρήκαν άλλο τρόπο να τον κυνηγήσουν, (και ξαφνικά βρέθηκε ένας να κάνει μήνυση γιατί του έφαγε λέει λεφτά κάποτε! και το θυμήθηκε την κατάλληλη στιγμή) εκτός να βάλουν μέσα δικούς τους, παλιά γνώστη τακτική τους τα κάστρα πέφτουν εκ των έσω, και πάντα υπάρχει ένας προδότης να ενεργήσει υπέρ του συστήματος! με αμοιβή, η τους βαζουν να ορκιστούν στην μασονία για να τους ελέγχουν(οπως κάνουν με δικαστές προέδρους κτλ και στήνουν δικαστήρια στα πρότυπα του ΚΚΕ,που το 40 μονοί τους έκαναν λαϊκά δικαστήρια τάχα για τα θύματα τους, που είχαν ήδη καταδικαστεί σε θάνατο πριν το "δικαστήριο"), και νομιζουν οτι κάνουν κάτι "σημαντικό".

Είδατε τους δικούς τους που είχαν βάλει να μπουν στην Χ.Α, πως βγήκαν ένας ένας και έλεγαν κατα της Χ.Α μετά?, έτσι δουλεύει το σύστημα χρονιά τώρα. Η μαζα ενεργεί ως κοπάδι αιγοπροβάτων με τσοπανόσκυλα τους κομμουνιστές αριστερούς απο το 1974 έως σήμερα, πρώτη φορά αριστερά!! γιατί το πασοκ τι ηταν? η το ΚΚΕ το 40? αριστερούς κομμουνιστές τους έλεγαν τότε .. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

--------------------------------

Μικρές αυξήσεις από 5 έως 10 λεπτά του ευρώ ισχύουν από σήμερα τα ξημερώματα στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη, για συγκεκριμένες κατηγορίες οχημάτων και σε ορισμένους σταθμούς διοδίων.

Παράλληλα, αναπροσαρμογές των τιμών έχουμε επίσης στη Νέα οδό και στην Κεντρική οδό, καθώς και στην Ιόνια Οδό βάσει της τιμαριθμικής προσαρμογής. Τα νέα τέλη παρουσιάζονται αναλυτικά ανά αυτοκινητόδρομο, σταθμό διοδίων και κατηγορία οχήματος στους παρακάτω πίνακες.

Νέα Οδός

Στην Ιόνια Οδό, τα μεσάνυχτα της Τρίτης 9 Ιανουαρίου προς Τετάρτη 10 Ιανουαρίου (ώρα 00:01) θα ξεκινήσει και η λειτουργία του πλευρικού σταθμού Γαβρολίμνης, με τον οποίο και ολοκληρώνεται το σύστημα χρέωσης του αυτοκινητοδρόμου. Τα διόδια τέλη ανά κατηγορία οχήματος θα είναι τα εξής:

Κεντρική Οδός

Υπενθυμίζεται, ότι ο οδηγός που πληρώνει διόδιο τέλος σε μετωπικό σταθμό δεν πληρώνει ξανά σε πλευρικό σταθμό της ίδιας ζώνης, στο ίδιο ταξίδι. Αντιστοίχως, οδηγός που πληρώνει διόδιο τέλος σε πλευρικό σταθμό δεν πληρώνει και σε μετωπικό ή άλλον πλευρικό σταθμό της ίδιας ζώνης, στο ίδιο ταξίδι.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι όλοι οι οδηγοί που χρησιμοποιούν τον αυτοκινητόδρομο που διαχειρίζεται, λειτουργεί και συντηρεί η Κεντρική Οδός μπορούν να προμηθευτούν δωρεάν τον πομποδέκτη Kentriki Pass για γρήγορες και άνετες ηλεκτρονικές διελεύσεις. Το Kentriki Pass στο πλαίσιο συνεργασία με τη Νέα Οδό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. από Μεταμόρφωση έως και Σκάρφεια Φθιώτιδας, καθώς και στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού, από Αντίρριο έως Ιωάννινα.

*Με κόκκινο χρώμα παρουσιάζονται οι τιμές που έχουν αυξήσεις και με μαύρο χρώμα παρουσιάζονται οι τιμές που παραμένουν αμετάβλητες σε σύγκριση με το 2017.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

εγω φιλε που πηγαινω γιαννενα,, απο εδω και περα θα πηγαινω απο τον παλιο δρομο . μακαρι να το πραξουν και αλλοι αυτο . δεν ειναι τα χρηματα ,ειναι η κοροιδια , στο μεγαλειο της / .θα φευγω ποιο νωρις και θα πηγαινω με το πασο μου . να δουμε απο που θα βρουν μετα για διοδια απο την στιγμη που ο κοσμος θα εγκαταλείψει τις υπερσυχρονες οδους . το παρακανατε ..

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications